Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4

Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami z Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4
  3. Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4 - čas za spremembo (barva)
  4. Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4 - vstop
  5. Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4 - zaključek

Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4 nariše višje ravni Fibonaccijev časovni okvir in ustvari zvočno opozorilo vsakič, ko se cena približa eni od teh ravni.

FREE Two Indicators m-Fibonacci and m-Candles Indicator

Download the FREE Two Indicators m-Fibonacci and m-Candles Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Trgovanje z idejami z Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4


Ta kazalnik je kombinacija dveh kazalnikov, združenih v enega. En indikator je indikator Fibonacci, drugi pa indikator sveč, vendar sta dva različna elementa teh indikatorjev ta, da načrtujejo podatke na podlagi višjega časovnega okvira in privzeta nastavitev je štirisatni časovni okvir.


Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4 - čas za spremembo (barva)


Na spodnjo sliko sem dejansko vstavil sliko, kako je videti ta indikator.Če pogledam sliko nad eno od težav, ki jih imam pri tej trenutni nastavitvi, je, da je barva indikatorja sveč nekoliko pretemna za moje želje, zato bom razmislil o spremembi v različne barve in lahko spremenim tudi temo trgovanja platforma sama do morda zelene in črne.

Kljub temu, če pogledate od blizu, so temno zelene sveče pravzaprav bikove sveče, nato pa druge temne sveče predstavljajo medvedje štiriurne sveče, toda kot sem že omenil, se bodo te barve spremenile, da bomo lahko pravilno videli različne elemente teh kazalcev. . Na naslednji sliki lahko vidite, da sem spremenil tako barvo teme kot tudi barvo indikatorja m sveč.Zgoraj sem vam pravkar opozoril na nekaj ključnih točk glede indikatorja, da boste lahko znali razlagati podatke, ki jih ponuja z vizualnega stališča. Na vrhu vidite, da sem dejansko narisal črto, ki šteje število svečnikov v veliki sveči - in ker smo na 30-minutnem grafikonu, bi moralo biti v 4 urah osem sveč.

To samo potrjuje, da velikosti 4-urnih sveč časovnega okvira držijo v trenutnem časovnem okviru. Druga točka, ki jo moram omeniti, je, da sem bikove sveče spremenil v škrlatne, tako da jih lahko zlahka prepoznamo, prav tako pa rdeče svečke indikatorja predstavljajo medvedje sveče višjega časovnega okvira.

Potem imamo seveda tudi ustrezne ravni podpore in odpornosti, ki temeljijo na Fibonaccijevem indikatorju.


Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4 - vstopZdaj, ko smo pripravili naš indikator, lahko začnete zasledovati nekatere možnosti trgovanja z uporabo te konfiguracije. Na spodnji sliki sem se skliceval na obrat obrnjene trgovine, ki je bil odličen za nas, da smo odprli prodajni položaj.Torej na podlagi zgornje slike lahko vidite, da je bil na levi strani na višjem časovnem okviru velik medvedji vzorec. Pravila, ki bi jih tukaj običajno uporabljali, so, da mora medveda sveča zajeti telo prejšnjega bikovega svečnika, nato pa počakati, da se vpiše prodaja.

Naslednja točka je, da smo na 30-minutnem grafikonu identificirali še en medvedji vzorec zapiranja, tako kot so bila v prejšnjem nastavljenem vzorcu uporabljena enaka pravila, in tu bomo uporabili enaka pravila, kar pomeni, da mora biti dolžina medvedjih sveč enaka zajeli dolžino telesa prejšnjega bikovega svečnika.

Ideja je torej, da se naše priložnosti za prodajo prodajo pojavijo, ko medvedji zagon na trgu prebije najnižjo vrednost medvedjega svečnika v 4-urnem medvedjem vzorcu. Druga izbira, s katero se lahko strinjate, je počakati, da se 30-minutni svečnik zlomi in zapre pod rumeno črto ali nivojem. Konec koncev je odločitev vaša, kljub temu pa je to še vedno odlična priložnost za trgovanje. Pri tem kazalniku mi je najbolj všeč, da v našo tehnično analizo prinaša popolnoma novo dimenzijo in dinamiko.

Ker imate večje podatke o časovnem okviru v obliki Fibonaccija in svečnikov, nameščenih na spodnjih časovnih okvirih. Če imamo na voljo veliko podatkov o časovnem okviru, se nam zdi nepotrebno, da se med različnimi časovnimi okviri spreminjamo, da bi lahko izvedli tehnično analizo. Preprosto izvedite našo tehnično analizo v istem časovnem okviru, zato je izkušnja trgovanja in tehnične analize plodna in brezhibna.

Zgoraj omenjeni primer se dotakne le vrha ledene gore potenciala, ki ga ima ta kazalnik, ker lahko storimo veliko več stvari kot scenariji, ki sem jih poudaril v tem članku. Kljub temu za katero koli strategijo trgovanja, ki jo odklenete s pomočjo tega kazalnika, vedno poskrbite, da boste izvedli pravilno simulacijo in testiranje za nazaj, tako da boste imeli ustrezne in zanesljive povratne informacije o uspešnosti in izvedljivosti vaše strategije, ki je bila ugotovljena.


Two Indicators m Fibonacci and m Candles Indicator For MT4 - zaključek


Fibonaccijeve ravni iz višjega časovnega okvira bodo ključne za večino vaših trgovalnih odločitev, saj pogosto ponujajo nekaj zgovornih podatkov o cenovnem delovanju, s čimer vas pripeljejo do pravilnega posla. Ne pozabite, da ne postanete trend vaš prijatelj - raje se sprijaznite z zdravimi metodami upravljanja denarja s tveganji.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.