Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  2. Handelsidéer med Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  3. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - automatiska Triple-WMA-signaler

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 genererar köp och försäljning av signaler baserade på skärningspunkten mellan ett Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 på 5 perioder, ett viktigt rörligt medelvärde på 20 perioder och ett viktigt rörligt medelvärde på 100 perioder. Köpsignaler avbildas av uppåtpekande blå pilar, medan nedåtpekande röda pilar föreslår korta affärer. BunnyGirl rekommenderade ursprungligen att använda indikatorn för att handla fyra valutapar - EURUSD, USDCHF, GBPUSD, EURJPY - under den europeiska sessionen och början av den amerikanska sessionen.

FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator

Download the FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsidéer med Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4


Som nämnts i inledningen finns det faktiskt 3 vägda glidande medelvärden införlivade i detta handelssystem och de har följande perioder som är 5, 20 och 100.

Om du skulle göra det själv utan att använda indikatorn kan du helt enkelt ladda upp dessa tre viktade glidande medelvärden i ditt handelsdiagram. Ett viktat glidande medelvärde är utmärkt eftersom det är något mer avancerat än de normala eller enkla glidande medelvärdena som lägger stor vikt vid historisk prisaktivitet.

Med det vägda glidande genomsnittet är det något annorlunda eftersom det i dess mått innehåller några av de senaste prisåtgärderna och aktiviteten i sin viktning - därav namnet vägd glidande medelvärde. Denna enkla dynamik kan ge oss som handlare tillförlitliga signaler om du skulle handla crossovers.

Om det görs manuellt, skulle det hända att om du vill köpa med de tre nämnda WMA: erna, måste du vänta på att 5-WMA ska korsa 20-WMA och 100-WMA uppåt. Då måste 20-WMA korsa 100-WMA uppåt. Från topp till botten kommer du att ha 5-WMA, 20-WMA och 100-WMA i den ordningen. På samma sätt måste du vänta på att 5-WMA ska korsa 20-WMA och 100-WMA och gå nedåt om du vill starta en säljtransaktion.

Dessutom måste 20-WMA över 100-WMA gå ner så från topp till botten kommer du att ha 100-WMA, 20-WMA och 5-WMA i den ordningen för att utföra din säljhandel. Detta är triple-WMA crossover-metoden som körs manuellt. Men manuellt kan det ibland också vara ganska knepigt och ansträngande för att du alltid kommer att behöva övervaka marknaden i ett försök att identifiera dessa viktiga korsningar eftersom detta utgör grunden för dina signaler.


Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - automatiska Triple-WMA-signaler


Tack och lov med den här indikatorn finns det inget behov av det eftersom det automatiskt matar ut crossover-signalerna åt dig genom att använda röda och blå pilar. De blå pilsignalerna är köptransaktioner, medan de röda pilsignalerna är försäljningssignaler. Vet bara att ibland - ja för det mesta - när du laddar den här indikatorn i ditt diagram kommer det inte att fungera.

Tror inte att detta beror på ett fel. Det fungerar helt enkelt inte för när det laddas upp till fel tidsram. Detta beror på att denna indikator endast gjordes för att exklusivt handlas på 30-minuters tidsramen - den fungerar inte på någon annan tidsram. Som nämnts i inledningen fungerar denna indikator på några par, nämligen - EURUSD, USDCHF, GBPUSD och EURJPY.

Dessa är de enda fyra paren som denna indikator fungerar på om du vill förverkliga konsekventa resultat. En annan sak som också berördes angående denna indikator är att den också är en tidskänslig indikator. Det betyder att det fungerar vid vissa tider inom en handelsdag. Det fungerar under den europeiska sessionen och även i början av den amerikanska sessionen.

Med allt detta sagt, bifogad nedan hittar du bra handelsexempel baserade på ovan nämnda valutapar, varför varje skärmdump anger ideala ögonblick när du ska gå in på marknaden. Först och främst har vi EURUSD: s handelsmöjlighet nedan.Om man tittar på bilden ovan ser man att det fanns två bra köpsignaler som uppträdde med tillstånd av de blå pilarna. Och i båda fallen uppträdde dessa områden vid rätt tidpunkt när den lila linjen eller den blå linjen gick från att vara en motståndslinje (i den tidigare trenden) till att nu vara stöd. I bilden nedan har jag markerat en försäljningsmöjlighet på USDCHF.Titta på bilden ovan gav indikatorn oss en säljsignal med röda pilar. Den andra pilen var jättebra eftersom den kom strax efter att ett bajsigt uppslukande mönster bildades vilket gjorde det till ett bra ögonblick att sälja. Nedan har vi en skärmdump av GBPUSD: s köpmöjlighet.I skärmdumpen ovan kan vi se att en bra köpsignal har dykt upp under det att ett hausseartat uppslukande mönster bildades och det uppträdde också vid rätt tidpunkt. Slutligen har vi en handelsmöjlighet som presenterades för oss på EURJPY-diagrammet enligt skärmdumpen nedan.Med hänvisning till skärmdumpen ovan kan vi märka hur den blå linjen gick från att vara motstånd till att bli en stödlinje. På supportlinjen är där den blå pilen dyker upp, därför var det också ett bra ögonblick för oss att köpa. Sammanfattningsvis kan det sägas att det inte finns något behov av att ta varje enskild handelsmöjlighet som presenteras av indikatorns pilar.

I huvudsak måste du handla inom de rekommenderade handelssessionerna över de fyra nämnda paren. En av de viktigaste avgörande faktorerna som informerar om en mycket sannolik handel är prishandlingsmönster - särskilt de gruppprishandlingsmönster som kännetecknas av vändningsmönster.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.