Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  2. Handelsidéer med Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  3. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Köp och sälj poster

Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 är en modifierad version av SuperTrend-indikatorn som förbrukar mindre resurs än den ursprungliga MT4-indikatorn. SuperTrend analyserar prismoment och volatilitet för att signalera handlare när en trend etableras. Indikatorvärdena beräknas med hjälp av två parametrar, nämligen genomsnittet True Range (ATR) och Factor (multiplikator). Köp och sälj signaler genereras när indikatorn börjar skriva ut antingen under slutpriset eller ovanpå slutpriset. Det kan användas på kartor inom dag, dag och vecka och fungerar bra under trendiga marknadsfaser. Kolier_SuperTrend_Indi-indikatorn för MT4 fungerar också som starkt motstånd och stödzoner. Handlare kan också använda den för att lokalisera områden för att placera släpstopp för öppna positioner.

FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator

Download the FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Handelsidéer med Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4


Denna indikator är en förlängning av supertrendindikatorn. I huvudsak visar denna indikator dig trendriktningen med linjer som antingen är färgade i rött eller grönt. När marknaden handlas i en uptrend kommer det att finnas en grön linje som flyter strax under prisåtgärden.

Och när marknaden handlas i en nedåtgående trend kommer det att finnas en röd linje som lurar precis ovanför prisåtgärden. Intuitivt kommer de flesta näringsidkare att dra sig mot idén att använda denna indikator för att handla återföringar, vilket är en bra handelsidé att följa eftersom de signaler som denna indikator genererar är ganska tillförlitliga.

Det är emellertid också värt att nämna att vi inte bara behöver handla reverseringarna baserat på enbart färgförändringar utan vi måste också handla reverseringar baserat på prishandlingsmönster. Med det här menar jag att vi måste leta efter stunder på marknaden där tillgången skriver ut ett riktigt starkt ljusstake-mönster. Och på grundval av detta kommer vi att formulera våra handelsidéer.


Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Köp och sälj poster


Nedan har jag nämnt några exempel på hur vi kan använda den här indikatorn, men först börjar vi med omvänd handel.I skärmdumpen ovan kan du se att jag påpekade för dig två möjligheter. Den första var en hausseartad reverseringshandel och den andra var baisseartad reversering. På vänster sida har vi den hausseartade reverseringshandeln märkt 1.1 och 1.2.

Det första vi väntade på var att marknaden skulle göra en vändning vilket indikerades av indikatorn när den ändrades till grön. När vi väl hade den här potentiella hausseartade omvändningsvarningen, vände vi oss sedan till själva prisåtgärden för att leta efter ögonblick när marknaden ger oss återvändande ljusstake-mönster av hausseartad natur.

Det var verkligen fallet eftersom marknaden gav oss ett hausseartat uppslukande mönster vilket gjorde det till ett bra ögonblick för oss att köpa. Utöver det påpekade vi i detta inlägg också en bra region för dig att placera din stoppförlustnivå. Allt du behöver göra är att bara hänvisa till den gröna linjen och placera din stoppförlust precis under den gröna linjen.

När du väl har placerat ditt stopp sist kan du bara låta det handla i enlighet med detta eftersom stoppförlusten är i ett område som så att säga är en säker zon. I nästa exempel till höger om skärmdumpen - vi har en baisse återställningshandelsinställning märkt som 2.1 och 2.2. Handelsuppsättningen är lite annorlunda eftersom det som hände var att vi identifierade ett vändningsmönster före färgbytet.

Vändningsmönstret kom i form av en dubbel topp. Ett dubbelt toppmönster är bara ett M-format mönster som skapas av prisåtgärden. Detta är ett av de starkaste vändningsmönstren på marknaden eftersom det är ett tecken på trendutmattning eftersom marknaden har nått en möjlig motståndspunkt.

Det kan inte fortsätta med den underliggande trenden. När vi väl identifierat detta dubbla toppmönster var nästa steg att vänta på det ögonblick då indikatorn ändras från grön till röd, vilket gjorde att villkoren nu var lämpliga för försäljning. Precis som det långa handelsexemplet som vi hade tidigare kommer vi också att använda indikatorn som en riktlinje för att ställa in stoppförlust.

Rätt ovanför prisåtgärden hittar du den röda linjen oscillerande. Så du kommer att placera din stoppförlust nära eller precis ovanför denna röda nivå eftersom denna region betraktas som en säker zon, vilket innebär att marknaden kanske inte når den regionen under kortvarig handel. När du förstår detta grundläggande koncept kan du fortsätta och implementera strategin oberoende på ditt eget handelskonto.

Men kom bara ihåg att du måste göra din egen omfattande testning och simulering innan du officiellt kör detta handelssystem. I både köp- och säljexempel nämnde jag att du kan använda indikatorn för att ställa in stoppförlust. Detta är sant, men du kan också använda det som en källa för vägledning för att manuellt följa din stoppförlust som visas i bilden nedan.På samma sätt som du ställer in din stop-loss när du öppnar din handel - du kommer i princip att följa indikatorns linje och sedan dra din stop loss längs den linjen, så om det är en köptransaktion, se till att din SL förblir något under linje för ett köp och det kommer att förbli något över den röda linjen för en säljhandel.

Men om du inte har mycket skärmtid tillgänglig eftersom de flesta har jobb. Vad du kan göra är att du kan mäta avståndet till din initiala stoppförlust och sedan importera det numret till den automatiska efterföljande stoppkvantiteten. Så när du sätter in den kvantiteten i form av poäng eller pips, när marknaden fortskrider till din fördel kommer stoppförlusten att spåras automatiskt.

Vet bara att det skiljer sig något från den manuella metoden eftersom det inte alltid kommer att ligga under den gröna linjen om det är en köptransaktion eller över den röda linjen för en försäljning. Eftersom avståndet mellan stoppförlustens längd och den efterföljande stoppordern är fördefinierat när du öppnar affären. Ändå är detta en bra indikator att använda. Du kan använda den för att handla omvända handelsinställningar och du kan också använda den för att manuellt handla din stoppförlust eller för att ställa in och aktivera automatiska efterföljande stopp.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.