MA_BBands_YXF Indicator For MT4

MA_BBands_YXF Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  2. Handelsidéer med MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  3. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Köp poster
  4. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Sälj poster
  5. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - slutsats

MA_BBands_YXF Indicator For MT4 kombinerar Moving Average-kanal och Bollinger Bands för att generera kortsiktiga handelssignaler. Långa affärer indikeras av uppåtpekande blå pilar, medan shorts föreslås av nedåtpekande röda pilar.

FREE MA_BBands_YXF Indicator

Download the FREE MA_BBands_YXF Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsidéer med MA_BBands_YXF Indicator For MT4


Denna indikator, som föreslås av dess namn eller titel, använder mätvärdena för glidande medelvärden och även Bollinger-band för att generera köp- och säljsignaler. Bilden nedan visar standardrepresentationen när den har laddats in på min handelsskärm.Men hur det ser ut kompletterar inte mitt handelsdiagram eller färgen på mitt diagram eftersom Bollinger-banden inte är synliga. Det beror på att både Bollinger-bandets färginställningar och handelsbakgrunden är vita.

Så för att ändra detta kommer jag att ändra färgerna till en mörkare färg så att Bollinger-banden och till och med den glidande medellinjen tydligt kan ses av näringsidkaren som anges nedan.Det gör en enorm skillnad - så nu kan vi tydligt se hur indikatorens fullständiga representation ser ut i verkligheten. Allt jag gjorde var att ändra färgerna på glidande medelvärden och Bollinger-banden, och jag behöll färgen på bakgrunden som den är. Med detta i ordning kan vi fortsätta utforska några möjliga handelsmöjligheter med hjälp av indikatorn.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Köp poster


Om du tittar riktigt nära på de tidigare bilderna kan du se att signalerna genereras när marknaden eller prisåtgärden sticker ut utanför Bollinger-banden. Den röda pilen betyder att vi ska sälja och den blå pilen betyder att vi ska köpa. Men vi hoppar inte bara in i dessa affärer utan att analysera marknaden fullständigt så att vi kan få en ordentlig bekräftelse till stöd för den genererade signalen.

Du kan använda denna indikator för att rita trendlinjer. Dessa trendlinjer används för att kanalisera huvuddelen av prisåtgärden inom perioden med en nedåtgående eller en uppåtgående trend.

Som du ser så kopplade jag några röda pilar för att rita motståndslinjen för nedåttrenden och de blå pilarna var anslutna för att rita nedåtgående stödlinje. Du behöver inte ansluta många pilar. Den sista pilen på skärmen är en röd pil som indikerar en försäljning men det skulle inte vara idealiskt att bara rusa in i en försäljningshandel ännu.

Vi letar efter köpmöjligheter. Ja, jag erkänner att marknaden fortfarande trender nedåt men marknaden kan vända och gå upp och ner på trenden.

Om vi skulle gå längre skulle vi behöva vänta på att ett dubbelt bottenmönster skulle bildas efter flera timmar eller en dag. Om det mönstret bildas har vi ett bra motiv att köpa. En dubbelbotten är ett av de mest respekterade vändningsmönstren på marknaden, så det skulle definitivt sammanfalla med våra köputsikter.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Sälj poster


Om vi önskar att gå kort, skulle vi inte förbinda oss till handeln under lång tid, vilket förutses i bilden nedan. Om det är något, är det bästa att göra att gå ner till den lägre tidsramen, till exempel 15 minuter eller 5 minuter, och sedan leta efter försäljningsmöjligheter.Dessa affärer är giltiga på kort sikt men utöver det kommer det att bli en riskfylld handel eftersom björnarna kan mötas av mycket hausseartat tryck i väntan på att en dubbelbotten bildas. Förplikt dig därför inte till denna korta handel efter slutet av New York-sessionen.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - slutsats


Denna indikator är en utmärkt indikator för alla former av handel - kort, medellång och lång sikt. Signalerna som genereras av indikatorn är av ganska bra kvalitet, men vi bör inte följa upp dessa signaler blindt. Jag säger detta eftersom vi måste ta en djupare titt på marknaden för att validera signalen som genereras av indikatorn.

Om en röd pil ges - vi skyndar oss inte för att öppna en säljhandel - vi går djupare in i analysen av handeln och får reda på vad som är mest troligt att inträffa på kort, medellång eller lång sikt. När det här har dragits kan vi titta på att äntligen öppna affären. I exemplen ovan gick jag till och med så långt som att använda indikatorn för att rita trendlinjer. Dessa trendlinjer var kanaler som bildades genom att helt enkelt ansluta en sträng med röda och blå pilar för att bilda trendernas motstånd och stödlinjer.

Dessa trendlinjer gav dig en tydlig bild av vad som händer på marknaden och det fungerade också som ett verktyg för att identifiera möjliga uttömningspunkter där marknaden kan vända och bilda en vändning. Sammantaget - detta är ett verktyg som du måste använda till din fördel och underminerar därför inte dess potential.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.