Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4

Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4
  2. Handelsidéer med Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4
  3. Multiple ZigZags in a single-window Indicator For MT4 - Trendlines
  4. Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 återvänt

Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 planerar fyra ZigZag-indikatorer från fyra olika tidsramar (H1, H4, D1, W1) i ett enda diagramfönster. Färgschemat för de olika ZigZags listas nedan: H1 - Röd H4 - Orange D1 - Grön W1 - Blå

FREE Multiple ZigZags in a single window Indicator

Download the FREE Multiple ZigZags in a single window Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsidéer med Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4


När det gäller teknisk analys är en av de viktigaste rollerna du kommer att anta i denna process att identifiera svänghöjder och svänglåg. Du måste kunna göra detta så exakt som möjligt eftersom dessa sväng- och svänghöjder faktiskt utgör grunden för de flesta handelsstrategier och handelsdirektiv.

Så gör ditt bästa för att få det här rätt. För att uppnå detta manuellt är det du kanske gör att kasta in en trendlinje och sedan markera de olika svänglågen och svänghöjderna som är mest uppenbara för ditt öga. Och därifrån letar du efter ljusstake-mönster eller breakouts som inspirerar dig eller utlöser dig att öppna ett köp eller sälja affärer. Men den manuella vägen kan vara arbetskrävande och du kan också lämna dig själv utsatt och utsatt för felaktigheter.

Hur du ser marknaden i förhållande till svänglågen och sväng högt kan ibland vara vilseledande. Därför behöver du en indikator som kan göra detta åt dig på ett sätt som är mer tillförlitligt - och det är därför som denna indikator skapades sicksackindikatorn.

Multiple ZigZags in a single-window Indicator For MT4 - Trendlines


Om du tittar på prisåtgärdsaktiviteten är det en summering av prisrörelser som bildar sicksackmönster. Det är allt som finns i det. Den minskade formen av all handelsaktivitet på marknaden är en ansamling av sicksackrörelser på grund av den ständigt föränderliga köp- och försäljningsdynamiken.

Därför förenklar eller sammanfattar sicksackindikatorer faktiskt den underliggande handelsaktiviteten. I de flesta fall när jag använder en sicksackindikator använder jag den för att rita mina trendlinjer. Helt enkelt för att sicksackindikatorn har skarpa vändpunkter som initieras av sicksackindikatorn. Jag använder dessa vändpunkter som mina två eller tre anslutningspunkter eller beröringspunkter för mina trendlinjer.

Om jag drar en uppåtgående linje ska jag leta efter stunder där indikatorn gjorde en nedgång och sedan en kraftig uppgång. Att ansluta dessa två punkter kommer att utgöra supportens uppåtgående trendlinje. När jag ritar trendlinjer för nedåtgående trend kommer jag att leta efter två till tre punkter där sicksackindikatorn gick från att göra en uppgång och fortsatte sedan med en kraftig nedgång.

När dessa två punkter är anslutna kommer jag att ha en ordentlig motståndsnedtrendelinje ritad så att jag faktiskt kan lokalisera de ögonblick där prisåtgärden initierar möjliga breakouts för efterföljande eller sannolika återföringar. Bilden nedan visar var jag faktiskt har gjort exakt det med hjälp av indikator sicksackindikatorn.Som du kan se i bilden ovan har jag ritat motståndets nedåtgående linjer med två tryck på sicksacket. Uptrend-linjen är en support-uptrend-linje. I de flesta fall räcker det med två beröringar så det är vad jag gick med i det här exemplet.

Bara genom att ta en ordentlig titt på skärmdumpen ovan kan du se att det finns mer än en sicksackindikator i bilden. Detta beror på att den här indikatorn är en mångsidig sicksackindikator som skriver ut sicksack från olika tidsramar - från tim-, 4-timmars-, dag- och veckotid.

Som nämnts i inledningen har varje sicksackindikator sin egen färgkod. Den röda är en timmes sicksack, den orange är 4-timmarsdiagrammet, den gröna är den dagliga tidsramen och den blå är den veckosicksack. På skärmdumpen kommer du inte att se veckosicksaken eftersom tidsramen är alldeles för liten eftersom jag använder en tidsram per timme.

I de flesta fall kommer du inte att se den veckovisa tidsramen, särskilt inte när du befinner dig på de lägre tidsramarna, till exempel timdiagrammet.

Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 återvänt


De flera sicksackindikatorerna är bra om du vill handla omvändningsmöjligheter. Det bästa diagrammet att göra det är på timramen. På timramen kan du se de flesta sicksackindikatorerna i en ram. Som i bilden ovan har jag minst tre sicksackindikatorer i en tidsram. Så om du verkligen vill använda det som ett reverseringsverktyg måste du lita på sammanflödet.

Med sammanflöde menar jag att du måste titta på eller identifiera stunder på marknaden där sicksackindikatorerna sammanfaller vid en specifik punkt precis som bilden jag har refererat till ovan. Vi kan dock utforska denna handelsidé mer detaljerat just nu.Skärmdumpen ovan visar marknaden som kommer från en nedåtgående trend, och du kan se att jag också har ritat i motståndets nedåtgående linje i föregående nedåtgående trend. Nu vid utmattningspunkten för denna nedåtgående trend fanns det en sicksackkonfluens med timmen, 4-timmars- och den dagliga diagrammet sicksackar som kom ihop.

Detta var det perfekta eller idealiska ögonblicket att köpa eftersom det här är en stark vändning på uppåtsidan. Därför, om du letar efter ingångspunkter kan du vänta på att marknaden bryter motståndets nedåtgående trend eller så kan du vänta på att marknaden kommer tillbaka och testar ett av de potentiella supportområdena direkt efter att marknaden har brutit ut. Men om du utför denna handelsstrategi korrekt kan du fortfarande uppnå korrekta resultat förutsatt att du kan identifiera sammanflödet av alla eller tre sicksackar.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.