MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  2. Handelsideer med MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  3. Fortolkning af MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  4. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Køb poster
  5. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Sælg poster
  6. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Konklusion

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 er en meget innovativ indikator, der integrerer parametrene for den klassiske Moving Average Convergence / Divergence-indikator lige i MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 på diagrammet. Dette er befriende for erhvervsdrivende på mange måder, idet en af de største positive er, at du er i stand til at analysere prishandling i direkte forhold til prishandlingen uden at skulle kigge væk, op og ned på din skærm. Indikatoren har et farveskema, der tydeligt signalerer markedets følelse til den erhvervsdrivende ved hjælp af farver blå og rød; rødt er et bearish marked og en række blå søjler betyder et bullish marked - dog kan du tilføje en relativ styrkeindikator til bunden af din skærm for at drage fordel af divergenshandel, som giver dig mulighed for at slukke de bageste elementer ud af hovedindikatoren .

FREE MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator

Download the FREE MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Handelsideer med MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 forsøger at forenkle den glidende gennemsnitlige konvergens / divergens (MACD) indikator, som de fleste handlende især begyndere har svært ved at fortolke. I stedet for et histogram, som det er tilfældet med standard MACD-indikatoren, ændrer MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 lysestagerne farver ved hjælp af værdierne i MACD-indikatoren.

Til tider, hvis du bruger en tilpasset skabelon, kan indikatoren muligvis nægte at vise lysestagerfarverne. Hvis det er tilfældet, skal du højreklikke på diagrammet og klikke på egenskaber og nulstille. Du kan derefter vælge at fjerne rutenettet, som vi har gjort med vores skærmbilleder. Indikatoren skal nu fungere som den skal.

Du kan også tilpasse indikatoren til andre farver end blå og rød afhængigt af den baggrund, du har valgt at bruge.


Fortolkning af MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4


Lysestagerens farve ændres afhængigt af om MACD-værdien er under eller over nul-niveauerne.

Standard MACD-indikatoren har normalt et histogram og en oscillerende linje, der svinger omkring nullinjerne på et indikatordiagram under hoveddiagrammet. MACD-stearinlysindikatoren til MT4-indikatoren til MT4 bruger det samme princip, selvom det ikke viser histogram eller svingende linje; alt, hvad der finder sted i baggrunden.

Når MACD-værdien går over nul-niveauet, ændres lysestagerens farve til blå, og når MACD-værdien går under nul-niveauet, ændres lysestagerens farve til rød. Hvis du ser på skærmbilledet nedenfor, vil du indse, at de blå lysestager svarer til, når det farvede histogram for MACD-indikatoren er over nullinjen, og de røde lysestager svarer til, når det farvede histogram for MACD er under nullinjen.Derfor er det vigtigt at huske på, at mens du bruger MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4, repræsenterer lysestagerne i handelsdiagrammet ikke nødvendigvis bullish og bearish lysestager. Lysestager kan være hausse og være røde eller blå eller omvendt. Det hele afhænger af, hvilken side af nulniveauer MACD-værdien er.

Når det er sagt, er det synligt, at fortolkningen af MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 svarer til den for standard MACD-indikatoren.

I standard MACD repræsenterer histogrammet forskellen mellem de hurtigere og langsommere glidende gennemsnitslinjer for forskellen mellem to glidende gennemsnit af markedspriserne. Da de glidende gennemsnit kommer tættere på hinanden, bliver MACD-histogrammet mindre eller med andre ord konvergerer det. På den anden side, da de glidende gennemsnit bliver langt fra hinanden, bliver MACD-histogrammet større eller divergerer med andre ord.

Udover de glidende gennemsnit, der kommer tættere på eller længere væk fra hinanden, er der tidspunkter, hvor de krydser hinanden, der beklæder MACD-histogrammet for at skifte fra under nullinjen til over det eller omvendt afhængigt af hvilket glidende gennemsnit går under det andet.

Når det hurtigtbevægende gennemsnit krydser under det langsomt bevægende gennemsnit, flyttes MACD-histogrammet under nullinjen. På den anden side, når det hurtigtbevægende gennemsnit krydser over det langsomt glidende gennemsnit, kommer MACD-histogrammet over nullinjen.

Når histogrammet kommer under nullinjen, er det en indikation af, at der er en bearish tendens. Og når histogrammet kommer over nul-linjen, er det en indikation af, at der er en bullish tendens.

Derfor, når MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 får lysestagerne til at blive blå (hvilket skyldes, at MACD-værdien er gået over nul-linjen), er det en indikation af, at der er en bullish tendens. Når det får lysestagerne til at blive røde (hvilket skyldes, at MACD-værdien er gået under nullinjen), er det en indikation af, at der er en bearish tendens.

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Køb poster


For at afgive en købsordre skal du vente på, at MACD-lysindikatoren til MT4-indikatoren til MT4 får lysestagerne til at blive blå. Du skal dog vente på, at den første lysestage, der er blevet blå, slutter formningen og åbner din ordre på den anden lysestage.

Afhængigt af din handelsstrategi kan du vælge at bruge take profit og stop loss niveauer eller bare vente på, at eh lysestagerfarver skifter til rød for at lukke ordren.


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Sælg poster


For at afgive en salgsordre skal du vente på, at MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 får lysestagerne til at blive røde. Du skal dog vente på, at den første lysestage, der er blevet rød, slutter at danne og åbner din ordre på den anden lysestage.

Afhængigt af din handelsstrategi, kan du vælge at bruge take profit og stop loss-niveauer eller blot vente på, at eh lysestagerfarver skifter til blå for at lukke ordren.I ovenstående skærmbillede har vi vist, hvordan det farvede histogram sammenlignes med MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4. Og det er synligt, at de to fungerer på en lignende måde.

Til tider ligesom enhver anden handelsstrategi kan placering og lukning udelukkende ved hjælp af MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 resultere i mindre tab en gang imellem. Det er vigtigt at bruge take profit og stop loss.


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Konklusion


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 gør brug af MACD meget enkel. Bare ved at kigge efter farveændringen kan en erhvervsdrivende identificere typen af tendens på markedet og derefter placere den passende handel.

Det er et godt valg for begyndere, da det kan være svært for dem at fortolke standard MACD-indikatorhistogrammet og bruge det til at placere og lukke ordrer. Det giver begyndere en chance for at bruge MACD-indikatoren.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.