MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama pomoću MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  3. Tumačenje MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  4. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - prijave za kupnju
  5. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Prodaja unosa
  6. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - zaključak

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 vrlo je inovativan indikator koji integrira parametre klasičnog pomičnog prosjeka konvergencije / divergencije ravno u cijenu cijene na grafikonu. Ovo je za mnoge trgovce oslobađanje, s jednim glavnim pozitivnim načinom je da možete analizirati cjenovne akcije u izravnoj vezi s cijenom, a da pritom ne morate gledati uvis, gore i dolje. Indikator ima shemu boja koja jasno signalizira tržišno raspoloženje trgovca koristeći boje plavu i crvenu; crveno je medvjeđe tržište i niz plavih traka znači bikovito tržište - međutim, možete dodati pokazatelj relativnog indeksa snage na dnu zaslona da biste iskoristili od divergentnog trgovanja, što će vam omogućiti da ugasite zaostajuće elemente iz glavnog pokazatelja ,

FREE MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator

Download the FREE MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Trgovanje idejama pomoću MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

Indikator svijeće MACD za indikator Mt4 Za MT4 pokušava pojednostaviti indikator konvergencije / divergencije pokretnog prosjeka (MACD), što je većini trgovaca, posebno početnicima, teško protumačiti. Umjesto histograma kao što je slučaj sa standardnim indikatorom MACD, indikator svijeće MACD za indikator Mt4 za MT4 mijenja boje svijećnjaka koristeći vrijednosti indikatora MACD.

Ponekad, ako koristite prilagođeni predložak, indikator može odbiti prikazati boje svijećnjaka. Ako je to slučaj, kliknite desnu tipku miša na grafikon i kliknite svojstva i resetiraj. Tada možete odlučiti ukloniti klip na mreži kao što smo to učinili s našim snimkama zaslona. Pokazatelj bi sada trebao raditi kako treba.

Pokazivač možete prilagoditi i za druge boje osim plave i crvene, ovisno o pozadini koju ste odabrali.


Tumačenje MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4


Boja svijećnjaka mijenja se ovisno o tome je li vrijednost MACD ispod ili iznad nulte razine.

Standardni indikator MACD obično ima histogram i oscilirajuću liniju koja oscilira oko nultih crta na indikatorskoj karti ispod glavne karte. MACD indikator svijeće za indikator Mt4 za MT4 koristi isti princip iako ne prikazuje histogram ili oscilirajuću liniju; sve što se odvija u pozadini.

Kad vrijednost MACD prijeđe nultu razinu, boja svijećnjaka se mijenja u plavu, a kada vrijednost MACD padne ispod nulte razine, boja svijećnjaka postaje crvena. Ako pogledate snimku zaslona u nastavku, shvatit ćete da plavi svijećnjaci odgovaraju onome kada je obojeni histogram indikatora MACD iznad nulte crte, a crveni svijećnjaci odgovaraju kada je obojeni histogram MACD-a ispod nulte crte.Stoga je važno imati na umu da, dok koristite indikator svijeće MACD za indikator Mt4 Za MT4, boja svijećnjaka na grafikonu trgovanja ne predstavlja nužno bikovske i medvjeđe svijećnjake. Svijećnjaci mogu biti bikovski, crveni ili plavi ili obrnuto. Sve ovisi o tome koja je strana nultih razina vrijednost MACD.

Uz to, vidljivo je da je interpretacija indikatora svijeće MACD za indikator Mt4 za MT4 slična interpretaciji standardnog indikatora MACD.

U standardnom MACD, histogram predstavlja razliku između bržih i sporijih linija pomičnog prosjeka razlike između dva pomična prosjeka tržišnih cijena. Kako se pomični prosjeci približavaju jedni drugima, histogram MACD postaje sve manji ili drugim riječima konvergira. S druge strane, kako se pokretni prosjeci sve više udaljavaju, histogram MACD postaje sve veći ili drugim riječima razilazi se.

Osim što se pomični prosjeci približavaju ili udaljavaju jedni od drugih, postoje slučajevi kada se međusobno ukrižavaju, stavljajući histogram MACD za pomicanje od ispod nulte crte prema gore ili obrnuto, ovisno o tome koji pokretni prosjek ide ispod drugog.

Kada se brzi pokretni prosjek prijeđe ispod usporenog prosjeka, histogram MACD pomiče se ispod nulte crte. S druge strane, kada brzi pokretni prosjek prijeđe iznad sporog prosjeka, histogram MACD prelazi nultu crtu.

Kad se histogram spusti ispod nulte crte, to je pokazatelj da postoji medvjedast trend. A kad histogram prijeđe nulu, to je pokazatelj da postoji bikovski trend.

Stoga, kada indikator svijeće MACD za indikator Mt4 za MT4 uzrokuje da svijećnjaci postanu plavi (što je zato što je vrijednost MACD prešla iznad nule), to je pokazatelj da postoji bikovski trend. Kad uzrokuje da svijećnjaci postanu crveni (što je zato što je vrijednost MACD pala ispod nulte crte), to je pokazatelj da postoji medvjedast trend.

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - prijave za kupnju


Da biste poslali narudžbu za kupnju, trebate pričekati da indikator svijeće MACD za indikator Mt4 za MT4 učini svijećnjake plavim. Međutim, trebali biste pričekati da prvi svijećnjak koji je postao plav da završi s oblikovanjem i otvoriti narudžbu na drugom svijećnjaku.

Ovisno o vašoj strategiji trgovanja, možete odabrati upotrebu dobiti i stope gubitka ili jednostavno pričekati da se boja svijećnjaka promijeni u crvenu kako biste zatvorili narudžbu.


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Prodaja unosa


Da biste poslali nalog za prodaju, trebate pričekati da indikator svijeće MACD za indikator Mt4 za MT4 učini svijećnjake crvenim. Međutim, trebali biste pričekati da prvi svijećnjak koji je postao crven da završi s oblikovanjem i otvoriti narudžbu na drugom svijećnjaku.

Ovisno o vašoj strategiji trgovanja, možete odabrati upotrebu profita i zaustaviti gubitak ili jednostavno pričekati da se boja svijećnjaka promijeni u plavu kako biste zatvorili narudžbu.Na gornjoj snimci zaslona prikazali smo usporedbu obojenog histograma s indikatorom svijeće MACD za indikator Mt4 za MT4. I vidljivo je da njih dvoje djeluju na sličan način.

Ponekad, poput bilo koje druge strategije trgovanja, postavljanje i zatvaranje isključivo pomoću indikatora svijeće MACD za indikator Mt4 za MT4 može povremeno rezultirati manjim gubicima. Važno je koristiti profitnu dobit i zaustaviti gubitke.


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - zaključak


Indikator svijeće MACD za indikator Mt4 za MT4 čini upotrebu MACD-a vrlo jednostavnim. Samo tražeći promjenu boje, trgovac može prepoznati vrstu trenda na tržištu i zatim izvršiti odgovarajuću trgovinu.

Izvrstan je izbor za početnike jer će im možda biti teško protumačiti standardni histogram indikatora MACD i koristiti ga za postavljanje i zatvaranje narudžbi. Početnicima daje priliku za korištenje indikatora MACD.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.