MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  2. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 med MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  3. Tolke MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  4. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Buy Entries
  5. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Selg oppføringer
  6. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Konklusjon

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 er en veldig innovativ indikator som integrerer parametrene til den klassiske Moving Average Convergence / Divergence-indikatoren rett i MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 på diagrammet. Dette er befriende for handelsmenn på mange måter, med en hovedpositiv at du er i stand til å analysere prishandlinger i direkte forhold til prisaksjonen uten å måtte se bort, opp og ned på skjermen. Indikatoren har et fargeskjema som tydelig signaliserer markedssentimentet til den næringsdrivende ved å bruke farger blå og rød; rød å være et bearish marked og en rekke blå søyler betyr et bullish marked - men du kan legge til en relativ styrkeindeksindikator nederst på skjermen for å tjene på avvikshandel som vil tillate deg å slukke de hengende elementene fra hovedindikatoren .

FREE MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator

Download the FREE MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 med MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 prøver å forenkle Moving Average Convergence / Divergence (MACD) indikatoren, som de fleste handelsmenn spesielt nybegynnere synes er vanskelig å tolke. I stedet for et histogram som er tilfellet med standard MACD-indikator, endrer MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 fargene på lysestakene ved hjelp av verdiene til MACD-indikatoren.

Noen ganger bruker du en tilpasset mal, kan indikatoren nekte å vise lysestakerfargene. Hvis det er tilfelle, høyreklikker du på diagrammet og klikker på egenskaper og tilbakestiller. Du kan deretter velge å fjerne rutenettet slik vi har gjort med skjermbildene våre. Indikatoren skal nå fungere som den skal.

Du kan også tilpasse indikatoren for andre farger enn blå og rød, avhengig av bakgrunnen du har valgt å bruke.


Tolke MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4


Lysestakenes farge endres avhengig av om MACD-verdien er under eller over nullnivået.

Standard MACD-indikator har normalt et histogram og en oscillerende linje som svinger rundt nulllinjene på et indikatordiagram under hoveddiagrammet. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 bruker det samme prinsippet, selv om det ikke viser histogram eller svingende linje; alt som foregår i bakgrunnen.

Når MACD-verdien går over nullnivået, endres lysestakenes farge til blå, og når MACD-verdien går under nullnivået, endres lysestakenes farge til rødt. Hvis du ser på skjermbildet nedenfor, vil du innse at de blå lysestakene tilsvarer når det fargede histogrammet til MACD-indikatoren er over nulllinjen, og de røde lysestakene tilsvarer når det fargede histogrammet til MACD er under nulllinjen.Derfor er det viktig å huske på at mens du bruker MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4, representerer ikke fargen på lysestakene i handelstabellen nødvendigvis bullish og bearish lysestaker. Lysestaker kan være hausse og være røde eller blå eller omvendt. Alt avhenger av hvilken side av nullnivåene MACD-verdien er.

Når det er sagt, er det synlig at tolkningen av MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 er lik den for standard MACD-indikatoren.

I standard MACD representerer histogrammet forskjellen mellom de raskere og langsommere glidende gjennomsnittslinjene av forskjellen mellom to glidende gjennomsnitt av markedsprisene. Når de glidende gjennomsnittene kommer nærmere hverandre, blir MACD-histogrammet mindre eller med andre ord, det konvergerer. På den annen side, ettersom de glidende gjennomsnittene blir langt fra hverandre, blir MACD-histogrammet større eller divergerer med andre ord.

I tillegg til at de glidende gjennomsnittene kommer nærmere eller lenger fra hverandre, er det tider når de krysser hverandre, og dekker MACD-histogrammet for å skifte fra under nulllinjen til over det, eller omvendt, avhengig av hvilket glidende gjennomsnitt som går under det andre.

Når det raskt bevegelige gjennomsnittet krysser under det sakte bevegelige gjennomsnittet, beveger MACD histogrammet seg under nulllinjen. På den annen side, når det raskt bevegende gjennomsnittet krysser over det langsomme glidende gjennomsnittet, kommer MACD-histogrammet over nulllinjen.

Når histogrammet kommer under nulllinjen, er det en indikasjon på at det er en bearish trend. Og når histogrammet kommer over nulllinjen, er det en indikasjon på at det er en bullish trend.

Derfor, når MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 får lysestakene til å bli blå (det er fordi MACD-verdien har gått over nulllinjen), er det en indikasjon på at det er en bullish trend. Når det får lysestakene til å bli røde (det er fordi MACD-verdien har gått under nulllinjen), er det en indikasjon på at det er en bearish trend.

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Buy Entries


For å legge inn en bestilling, bør du vente på at MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 skal gjøre lysestakene blå. Du bør imidlertid vente på den første lysestaken som har blitt blå for å fullføre formingen og åpne bestillingen din på den andre lysestaken.

Avhengig av handelsstrategien din, kan du velge å bruke fortjeneste og stoppe tap eller bare vente på at lysestakerens farge endres til rød for å lukke ordren.


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Selg oppføringer


For å legge inn en salgsordre, bør du vente på at MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 skal gjøre lysestakene røde. Du bør imidlertid vente på den første lysestaken som har blitt rød for å fullføre formingen og åpne bestillingen din på den andre lysestaken.

Avhengig av handelsstrategien din, kan du velge å ta fortjeneste og stoppe nivåer eller bare vente på at lysestakerens farge endres til blå for å lukke ordren.I skjermbildet ovenfor har vi vist hvordan det fargede histogrammet sammenlignes med MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4. Og det er synlig at de to fungerer på en lignende måte.

Noen ganger, akkurat som enhver annen handelsstrategi, kan plassering og lukking utelukkende ved bruk av MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 føre til mindre tap en gang i blant. Det er viktig å bruke ta fortjeneste og stoppe tap.


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Konklusjon


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 gjør det veldig enkelt å bruke MACD. Bare ved å lete etter fargeendringen, kan en næringsdrivende identifisere typen trend i markedet og deretter plassere den aktuelle handelen.

Det er et godt valg for nybegynnere, siden det kan være vanskelig for dem å tolke standard MACD-indikatorhistogrammet og bruke det til å plassere og lukke ordrer. Det gir nybegynnere en sjanse til å bruke MACD-indikatoren.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.