MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  3. Tolmačenje MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4
  4. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Nakup prispevkov
  5. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Prodaja vnosov
  6. MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - sklep

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 je zelo inovativen kazalnik, ki parametre klasičnega kazalca premikajočega se povprečnega konvergenca / razhajanja integrira desno v cenovno dejanje na grafikonu. To je za trgovce sproščanje na več načinov, eden glavnih pozitivnih pa je, da lahko analizirate cenovne ukrepe v neposredni povezavi s cenovno akcijo, ne da bi morali gledati stran, navzgor in navzdol po zaslonu. Kazalnik ima barvno shemo, ki jasno sporoča tržne razmere trgovcu z barvami modre in rdeče; rdeča je medvedji trg in niz modrih palic pomeni bikovski trg - kljub temu pa lahko na dno zaslona dodate indikator relativne jakosti indeksa, da izkoristite trgovanje z razhajami, ki vam bo omogočilo, da zaostajajoče elemente ugasnete iz glavnega kazalca .

FREE MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator

Download the FREE MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Trgovanje z idejami MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4

Kazalnik sveče MACD za indikator Mt4 Za MT4 poskuša poenostaviti indikator konvergenca / divergenca drsečega povprečja (MACD), ki si ga večina trgovcev, zlasti začetnikov, težko razlaga. Namesto histograma, kot je to pri običajnem indikatorju MACD, indikator sveče MACD za indikator Mt4 za MT4 spreminja barve svečnikov z uporabo vrednosti indikatorja MACD.

Če včasih uporabljate prilagojeno predlogo, indikator morda ne bo prikazal barv svečnikov. V tem primeru z desno miškino tipko kliknite grafikon in kliknite lastnosti in ponastavi. Nato lahko odstranite klik mreže, kot smo to storili z našimi posnetki zaslona. Indikator bi moral zdaj delovati, kot bi moral.

Kazalnik lahko prilagodite tudi za druge barve, razen modre in rdeče, odvisno od ozadja, ki ste ga izbrali.


Tolmačenje MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4


Barva svečnikov se spreminja glede na to, ali je vrednost MACD pod ali nad ničlo.

Standardni indikator MACD ima navadno histogram in nihajno črto, ki niha okoli ničelnih črt na indikatorski tabeli pod glavnim grafom. Indikator sveče MACD za indikator Mt4 za MT4 uporablja isto načelo, čeprav ne prikazuje histograma ali nihajoče črte; vse, kar se dogaja v ozadju.

Ko gre vrednost MACD nad ničelno raven, se barva svečnikov spremeni v modro in ko se vrednost MACD spusti pod ničlo, se barva svečnikov spremeni v rdečo. Če si ogledate spodnji posnetek zaslona, boste ugotovili, da modri svečniki ustrezajo, ko je barvni histogram indikatorja MACD nad ničelno črto, rdeči svečniki pa, ko je barvni histogram MACD pod ničelno črto.Zato je pomembno upoštevati, da med uporabo indikatorja sveč MACD za indikator Mt4 Za MT4 barva svečnikov na trgovalni tabeli ne predstavlja nujno bikovih in medvedjih svečnikov. Svečniki so lahko bikovski, rdeči ali modri ali obratno. Vse je odvisno od tega, na kateri strani ničelnih ravni je vrednost MACD.

S tem je razvidno, da je interpretacija kazalnika sveče MACD za indikator Mt4 za MT4 podobna interpretaciji standardnega indikatorja MACD.

V standardnem MACD histogram predstavlja razliko med hitrejšimi in počasnejšimi vrsticami drsečega povprečja razlike med dvema drsečima povprečjema tržnih cen. Ko se drseča povprečja približata drug drugemu, se histogram MACD zmanjša ali z drugimi besedami konvergira. Po drugi strani pa, ko se drseča povprečja daleč narazen, histogram MACD narašča ali z drugimi besedami odstopa.

Poleg tega, da se drseča povprečja približujejo ali oddaljujejo drug od drugega, obstajajo trenutki, ko se križajo, pri čemer se histogram MACD premakne od ničelne črte do njega ali obratno, odvisno od tega, katero drseče povprečje gre pod drugo.

Ko se hitro premikajoče se povprečje prečka pod počasnim povprečjem, se histogram MACD premakne pod ničelno črto. Po drugi strani pa, ko hitro drseče povprečje prečka počasi drseče povprečje, postane histogram MACD nad ničelno črto.

Ko se histogram spusti pod ničelno črto, je to znak, da obstaja medvedji trend. In ko histogram pride nad ničelno črto, je to znak, da obstaja bikovski trend.

Torej, ko indikator sveče MACD za indikator Mt4 za MT4 povzroči, da svečniki postanejo modri (to je zato, ker je vrednost MACD presegla ničelno črto), to pomeni, da obstaja bikovski trend. Ko povzročijo, da svečniki postanejo rdeči (to je zato, ker je vrednost MACD padla pod ničelno črto), je znak, da obstaja medvedji trend.

MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Nakup prispevkov


Če želite oddati naročilo za nakup, počakajte, da indikator sveče MACD za indikator Mt4 za MT4 svečnike obarva modro. Počakajte, da se prvi svečnik, ki je postal moder, konča z oblikovanjem in odprite naročilo na drugem svečniku.

Glede na strategijo trgovanja lahko izberete uporabo dobička in stopnje izgube ali preprosto počakate, da se barva svečnikov eh spremeni v rdečo, da zaprete naročilo.


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - Prodaja vnosov


Če želite oddati naročilo za prodajo, počakajte, da indikator sveče MACD za indikator Mt4 za MT4 svečnike obarva rdeče. Počakajte, da se prvi svečnik, ki se je obarval rdeče, konča z oblikovanjem in odprite naročilo na drugem svečniku.

Glede na strategijo trgovanja lahko izberete uporabo dobička in stopnje izgube ali preprosto počakate, da se barva svečnikov eh spremeni v modro, da zaprete vrstni red.Na zgornjem posnetku zaslona smo prikazali primerjavo barvnega histograma z indikatorjem sveče MACD za indikator Mt4 za MT4. In vidno je, da delujeta na podoben način.

Včasih, tako kot katera koli druga trgovalna strategija, lahko postavitev in zapiranje izključno z uporabo kazalnika sveče MACD za indikator Mt4 za MT4 občasno povzroči manjše izgube. Pomembno je, da uporabite dobiček in ustavite izgube.


MACD Candle Indicator for Mt4 Indicator For MT4 - sklep


Indikator sveče MACD za indikator Mt4 za MT4 olajša uporabo MACD. Samo z iskanjem spremembe barve lahko trgovec prepozna vrsto trenda na trgu in nato izvede ustrezno trgovino.

Za začetnike je odlična izbira, saj jim je težko razlagati standardni histogram indikatorja MACD in ga uporabljati za oddajanje in zapiranje naročil, začetnikom pa daje možnost uporabe indikatorja MACD.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.