Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  2. Hvad er Fibonacci Retracement?
  3. Sådan fortolkes Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  4. Hvordan kan Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 integreres i et handelssystem
  5. Konklusion

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 finder automatisk to betydelige Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 på et diagram og fortsætter derefter med at tegne Fibonacci-linjer mellem de to.

FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator

Download the FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Hvad er Fibonacci Retracement?

Fibonacci-niveauer blev opdaget af den italienske matematiker Leonardo “Fibonacci” Pisano i det 13. århundrede. Fibonacci var den første, der introducerede brugen af arabisk-hinduistiske tal i Europa og udviklede en række af numre - 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 osv. Hvert nummer i sekvensen er summen af dens to forgængere. Et andet bemærkelsesværdigt aspekt af denne sekvens er, at hvert tal er cirka 1.618 gange større end det foregående antal. Dette fælles forhold mellem hvert tal i sekvensen er fundamentet for retracement niveauer, der bruges i finansiel handel.

Sådan fortolkes Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 vælger to ekstreme prispunkter på et diagram og deler derefter den lodrette afstand med Fibonacci-forholdet. 0,00% er startpunktet for retracement, mens 100,00% repræsenterer en fuldstændig tilbageføring til flytningens oprindelige punkt. De vigtigste Fibonacci-niveauer er 23.600%, 38.2% og 61.80%, som er horisontalt afbildet på prisnettet for at finde sandsynlige pris reverseringspoint.

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 kan bruges i mange andre tekniske analysestudier som Elliott Wave-teori, Gartley-mønstre og Tiron-niveauer. En anden fremtrædende funktion ved Fibonacci retracement er, at de i modsætning til bevægelige gennemsnit er statiske prispoint. Denne statiske karakter af Fibonacci-niveauer hjælper med let og hurtig identifikation, hvilket giver handlende og investorer mulighed for at forudse tilbageførsel i prishandlingen.

Hvordan kan Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 integreres i et handelssystem

Fibonacci retracement-niveauer bruges til at nulstille i at købe områder efter et tilbagetrækning på et tyremarked og kortsætte zoner efter et bjørnemarkedsrally. Det er altid klogt at tilføje momentumindikatorer som MACD og Stochastics for at øge oddsen for at få de mest fordelagtige poster nøjagtigt. Når et Fibonacci-niveau overlapper med vendepunkter i en indikator, bliver den forventede støtte eller modstand endnu mere potent.

Baseret på dybden af Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 anses en 23.60% retracement for at være relativt lav, fundet under konsolideringsmønstre for flag eller vimpel. Lavt tilbagetrækning sker ofte, men for at drage fordel af dem kræver man nøje overvågning og en hurtigere handel trigger. Tilbagetrækninger i intervallet 38.20% -50,00% betragtes som moderate og forekommer under trekant- og kilemønstre.

Det mest markante Fibonacci-niveau, som de handlende altid holder øje med, er 0,618, som er det omvendte af gyldne forhold (1.618). 0,618 retracement tendens normalt til at være det maksimale niveau, op til hvilket en kontrastendensomvendelse strækker sig, hvor de endelige købere eller sælgere kaster håndklædet i pris for at genoptage sin bredere tendens. De fleste forhandlere venter på, at en bullish eller bearish lysestage afsluttes over eller under et Fibonacci-niveau for at bekræfte eksistensen af støtte eller modstand, inden de indleder en handel.

Konklusion

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 kan bruges til at identificere slutningen af en mod-trend-afvisning. Counter-trend-afvisning tilbagetrækker typisk en bestemt del af det forudgående prisskifte. Mens de kortere tilbagetrækninger på 23.60% er almindelige, giver 38.20% -61,80% de maksimale muligheder for at opnå overskud. Andre tekniske analysesignaler anbefales for at bekræfte et niveau, der er foreslået af Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 . Omvendt områder kan bekræftes med momentumindikatorer, lysestage-mønstre, kortmønstre eller volumenanalyse. Jo mere de bekræftende faktorer, der er anvendt, desto mere robust er det tilsvarende signal.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.