I ovenstående billede har vi det, der er kendt som Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 . Det er en fantastisk indikator i enhver forstand af udtrykket, og jeg er sikker på, at du også finder det nyttigt og frugtbart i din handelskarriere.

Table Of Contents:

  1. Awesome Oscillator
  2. Divergenshandel: skjult eller regelmæssig.
  3. Regelmæssig afvigelse
  4. Skjult afvigelse

FREE Awesome Oscillator Divergence Indicator

Download the FREE Awesome Oscillator Divergence Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Hovedfundamentet for den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 er den Awesome Oscillator (ingen tromlerulle er nødvendig). Men hvad jeg synes er særligt interessant ved Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 er, at det gør rentabelt brug af Awesome Oscillator til opsætninger af Divergens-handel på en måde, der bringer risiko. Relativ styrkeindeks (RSI) og den bevægende gennemsnitlige konvergens / afvigelse er indikatorer, der også fungerer godt til at identificere divergenshandelmuligheder. Brug af Awesome Oscillator af automatiske grunde til at hjælpe erhvervsdrivende med at få signaler til både skjult og regelmæssig divergenshandel fungerer bedre, fordi det reducerer støj, og det bruger strenge forholdsregler i overensstemmelse med Awesome Oscillator's "histogram".

Ikke desto mindre, mens du læser videre ud over disse tekster, skal du lære mere om denne fantastiske indikator, og hvordan den kunne bringe dine flere pips.

Awesome Oscillator

Den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 er som navnet antyder en divergensindikator baseret på den fantastiske oscillator. Indikatoren blev oprettet og gjort berømt af afdøde Bill Williams (råvare- og aktiehandler); som lige siden det blev oprettet spredte sig i "hænderne" på millioner af handlende over hele verden. Det er en indikator, der bruges på tværs af alle markeder. Jeg brugte endda det til nogle af mine strategier for handel med binære optioner. Du kan bruge det næsten overalt.

På valutamarkederne har det givet mig en fordel for reversering af handel. Det er en nyttig indikator til at måle fart for et bestemt instrument under trendeforhold.

Jeg brugte Awesome Oscillator-indikatoren og Relative Strength Index (omskifteligt) mest til divergenshandel; det giver mig gevinster med stor sandsynlighed, så det er en af mine go-to-handelsindikatorer til at give mig nøjagtige afvigelseshandler.

Divergenshandel er ofte meget svær at forstå for nogle erhvervsdrivende, men i al ærlighed er det en af de mest enkleste former for handel, og hvad der er godt ved divergenshandel er, at det har stor sandsynlighed for at vinde handelsopsætninger, der tilbydes.

I divergenshandel søger du dybest set efter ledetråd til udmattelse inden for en tendens, der kan føre til meget sandsynlige tilbageførsler af tendenser: hvilket frigør de handlende til at have en førende forud for den næste trendvending. Dette betyder, at forhandlere er i stand til at komme ind i en bedre handelssituation foran flertallet af de handlende overalt i verden. Handel på denne måde giver ikke altid de ønskede resultater, men baseret på min historie, ved at bruge denne måde at handle på, er jeg kommet ud med flere sejre end tab til en sund kurs.

Divergenshandel: skjult eller regelmæssig.

Den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 giver os forskellige muligheder for handel med afvigelser uden at skulle trække de faktiske linjer for at skildre disse muligheder i vores analyse.

Men det slutter ikke bare der, fordi tendensen blandt de fleste af de erhvervsdrivende er at handle divergens i regelmæssig forstand. Den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 tager det et skridt videre ved at give både regelmæssige divergenssignaler og skjulte muligheder for handel med divergenser. Skjulte opsætninger for divergenshandel forekommer hyppigere, end du måske tror. Men Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 er indbegrebet af brugervenlighed, fordi det forenkler divergensanalyse for dig. Du behøver ikke gøre alt det arbejde. Vælg bare de mest attraktive opsætninger og forpligt dig til handlerne ved hjælp af sunde risikostyringsprincipper.

Regelmæssig afvigelse

Ovenfor er en nylig advarsel, jeg tog for en hovedbund eller dagshandel på USDJPY-handelsparret. Den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 præsenterede mig for divergenshandelssignal til at købe USDJPY på en times tidsramme.

Jeg kiggede på handelsopsætningen, beregnet min risiko i forhold til min partistørrelse og handelsportefølje og forpligtede mig til købshandelen. Handelsopsætningen gav mig en stor mulighed i forhold til mine individuelle handelssystemer.

Den pågældende handelsmulighed var faktisk et bullish divergenssignal. Dette er en klassisk dannelse af regelmæssig divergens. Hvorved Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 går lavere, og den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 divergerer i en anden retning ved at lave højere lav. Dette er ren regelmæssig afvigelse.

Lad os gå videre til skjult afvigelse.

Skjult afvigelse

Skjult afvigelse er tilsyneladende counterintuitiv, når du ser på det, men det er ret simpelt at forstå. Ligesom vi har bullish og bearish regelmæssige divergenshandelsopsætninger, har vi også bullish og afvigende divergensmønstre til skjult divergens.

På uptrend, for bullish skjult afvigelse, sætter vi simpelthen vores fokus på perioder, hvor lavparten af en uptrend er ved at lave højere lavvægter, men lavet af den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 laver lavere lavpunkter. Det er betydningen af bullish skjult afvigelse.

Det bedste setup, jeg har set, godt efter min mening, er, når der er bullish regelmæssig divergens efter en nedadgående tendens - så er Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 og den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 "udviklet" til en bullish skjult divergensstruktur i begyndelsen af en uptrend . Dette er et af de stærkeste bekræftelsessignaler, som du finder for en trendvending.

Tænk på skjult afvigelse som et bekræftelsesmønster for trendfortsættelse af skrå trend. Når du har dette ætset i dit sind, vil du let kende, forstå og identificere skjulte divergensmønstre oftere end den gennemsnitlige erhvervsdrivende.

Jeg må indrømme, at vi er heldige at være dyreholdige og udstyrede med så spektakulære indikatorer som den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 .

Det er ikke nødvendigt at bruge tid på at analysere og kortlægge dine skærme med komplicerede linjer, som kan lokke dig ind i det frygtede analyse-lammelse kompleks. Det er ikke et godt sted at finde dig selv som erhvervsdrivende, fordi du ender med at ikke foretage nogen handler nogle gange. Men taknemmeligt reduceres chancerne for, at du ender i sådan elendighed, kraftigt af Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 fordi det gør alt det tunge løft for dig at identificere både regelmæssige og skjulte divergensmønstre.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.