Absolute Strength Averages Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Absolute Strength Averages Indicator For MT5
  2. Korištenje Absolute Strength Averages Indicator For MT5
  3. Prodajni signal
  4. Kupnja signala
  5. Nekoliko misli o Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Pokazatelj Absolute Strength Averages Indicator For MT5 sličan je uobičajenim pokazateljima relativne čvrstoće, stohastičkim oscilatorom i pokazateljima indeksa usmjerenih kretanja. Izračun koji ovaj pokazatelj koristi vrlo je sličan kako bi se pronašla snaga i kupaca i prodavača na tržištu. Prikazuje se u posebnom prozoru, što znači da nije cijena preklapanja. Daje izračun i bodove, a ne postotak kada je u pitanju snaga kupca ili prodavatelja.

FREE Absolute Strength Averages Indicator

Download the FREE Absolute Strength Averages Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Indikator se može koristiti u više vremenskih okvira, a čini se da ima jednako efikasnost na petominutnom grafikonu koliko i dnevni dijagram. Očito je da duže vremenske okvire nude dugoročne mogućnosti trgovanja koje mogu prikupiti više pipsa, ali sama frekvencija neće se promijeniti može li se tržište trgovati ili ne koristeći signale koji ovaj indikator isključuje.

Korištenje Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Korištenje Absolute Strength Averages Indicator For MT5 malo se navikava, jer u svom posebnom prozoru sadrži različite linije. Dvije su debele linije i dvije isprekidane linije, od kojih dvije predstavljaju bikovsku snagu, a dvije predstavljaju medvjeđu snagu.

Gledajući linije na indikatoru, postoje dvije debele linije koje predstavljaju snagu bilo kupaca ili prodavača. Zelena linija prikazuje snagu kupaca, dok narančasta linija predstavlja prodavače. Isprekidane linije predstavljaju kada su tržišta možda malo pretjerala sa kupljenim ili pretprodanim. Za razliku od mnogih drugih pokazatelja, nije usmjeren u smislu u koji možete vjerovati.

Prodajni signal

U posebnom prozoru gdje je Absolute Strength Averages Indicator For MT5 , kako linija prelazi drugu i počinje ići više, pokazuje da trgovci predstavljeni tom bojom dobijaju na snazi. Drugim riječima, samo što linija ide naprijed ne znači nužno i mogućnost kupovine. Na primjer, na grafikonu ispod možete vidjeti da je novozelandski dolar imao više prodavača koji su dobijali na snazi nego kupci dok je narančasta linija prelazila iznad zelene linije kako su se tržišta raspadala. Možete vidjeti da je, kako se zamah tržišnog gubitka smanjuje, ista narančasta linija počela usporavati, pa čak i prešla iscrtkanu liniju tik ispod nje, pokazujući da nam je možda ponestalo zamaha i kao što vidite to je zapravo učinio ispada da je to slučaj. Kao izlazni signal, neki trgovci jednostavno će pričekati da se linije ponovno prekriže, kao što su to u stvari i učinili nakon malo konsolidacije s ponovnim prelaskom narančaste razine preko zelene linije.

Kupnja signala

Očito je da se također oslobađa od kupovine signala. Absolute Strength Averages Indicator For MT5 pokazat će zelenu liniju koja se probija iznad narančaste linije i širi se dalje i više kako više snage ulazi na tržište s bikovske strane. Kao što možete vidjeti na donjem grafikonu, Euro je počeo jačati u odnosu na japanski jen nakon pada, a kako se pokazatelj počeo zelenom linijom probijati naopako, pokazalo se da kupci ponovo počinju preuzimati. U ovom trenutku, na nekoliko je načina moglo upravljati ovom trgovinom, jer se zamah počeo lagano povlačiti. Možete vidjeti kako se debela zelena linija prelazi ispod isprekidane crte, a zatim se odbija iznad nje. U tom se trenutku tržište lagano povuklo, ali je opet poprimilo zamah. To je slučaj, svodi se na ono što trgovac osjeća ugodno u poslu, kao što vidite, tržište je otišlo mnogo više prije nego što je zelena linija zapravo prešla narančastu liniju, što znači da je otprilike polovina trgovine još uvijek trebala igrati , To je jedna od stvari oko korištenja ovog pokazatelja, izuzetno je fleksibilna u pogledu čitanja i upotrebe tih podataka.

Nekoliko misli o Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Iako je pokazatelj relativno jednostavan za čitanje da li tržište postaje bikovitije ili medvjeđe, ulov bi bio u nijansama koje ste odlučili koristiti za filtriranje obrta, a možda i još važnije, upravljanjem njima. Ovo je sjajan pokazatelj koji se koristi u skladu s ukupnim dugoročnim trendom, ali također je i sjajan način da se tržište gleda s unutardnevnog stajališta, što vam daje mogućnost da se izvučete prije nego što trend počne padati, ili možda još zanimljivije dodajte već postojećem položaju.

Na primjer, jedna od najvećih prednosti Absolute Strength Averages Indicator For MT5 je da može pokazati kratkotrajno povlačenje, a zatim nastavak snage, ili naravno obrnuto. Kada se koristi u kratkoročnom vremenskom okviru, jer zamah nastavlja u korist dugoročnom trendu, može nagovijestiti da je vrijeme za dodavanje na taj temeljni položaj, maksimizirajući veličinu svoje pozicije i samim tim i dobitke. Jedan bi scenarij mogao dugo potrajati u valutnom paru, na temelju dnevnog grafikona. Nakon toga, ovaj pokazatelj može se promatrati sa stajališta unutar dana za povrate koji tada prelaze nagore kako bi se snažniji pritisak jačao, što znači da možete dodati svojoj dugoročnijoj trgovini. Dodavanjem padova koji pokazuju volujski zamah, krećete se s ukupnim tržištem i određujete vremenske prikaze. To omogućava trgovcu da „piramida“ ide naprijed. Osim toga, ako indikator ne potvrdi nastavak zamaha, možda vas sprečava da dodajete na manje od optimalne razine.

Ako se promatra kroz prizmu različitih vremenskih okvira, možete vidjeti da se Absolute Strength Averages Indicator For MT5 može koristiti na mnoštvo različitih načina. Za razliku od mnogih drugih pokazatelja, daje vam mogućnost igranja na zamah, pa sam po sebi može biti malo trgovački sustav. Udaren dugoročnim trendom i možda analizom svijeća, Absolute Strength Averages Indicator For MT5 može biti izvrstan alat u vašoj alatnoj trgovini.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.