Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  2. Što je Fibonaccijevo premještanje?
  3. Kako Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  4. Kako se Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 može integrirati u trgovački sustav
  5. Zaključak

Pokazatelj Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 automatski pronalazi dvije značajne točke preokreta cijene na grafikonu, a zatim nastavlja crtanje Fibonaccijevih linija između njih.

FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator

Download the FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Što je Fibonaccijevo premještanje?

Razine Fibonacije otkrio je talijanski matematičar Leonardo "Fibonacije" Pisano u 13. stoljeću. Fibonaccije je prvi uveo upotrebu arapsko-hinduističkih brojeva u Europi i razvio niz brojeva - 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 itd. Svaki broj u nizu je zbroj svojih dva prethodnika. Drugi značajan aspekt ove sekvence je da je svaki broj približno 1.618 puta veći od prethodnog broja. Ovaj zajednički omjer između svakog broja u nizu temelj je razine korekcije korištene u financijskom trgovanju.

Kako Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 odabire dvije ekstremne cjenovne točke na grafikonu, a zatim dijeli vertikalnu udaljenost prema Fibonaccijevim omjerima. 0,00% je početna točka korekcije, dok 100.00% predstavlja potpuni preokret u odnosu na izvornu točku pomaka. Najvažnije razine Fibonaccije su 23.600%, 38.2% i 61.80%, koje su vodoravno iscrtane na cjenovnoj mreži kako bi se pronašli vjerojatni preokret cijena.

Pokazatelj Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 može se koristiti u mnogim drugim tehničkim analizama poput teorije Elliott Wave, Gartley uzoraka i Tirone razine. Sljedeća značajka Fibonacijeve korekcije je ta što su, za razliku od pomičnih prosjeka, statični cjenovni bodovi. Ova statička razina Fibonaccijeva pomaže u jednostavnoj i brzoj identifikaciji, omogućavajući trgovcima i investitorima da predvide preokret u cjenovnoj akciji.

Kako se Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 može integrirati u trgovački sustav

Razine Fibonacijeve korekcije iskorištavaju se za kupnju područja nakon povlačenja na tržište bikova i za skraćivanje zona nakon skupa medvjeda. Uvijek je oprezno dodavati pokazatelje momenta kao što su MACD i Stohastics kako biste povećali izglede za uspješno usmjeravanje najpovoljnijih unosa. Kad se Fibonaccijeva razina preklopi s prekretnicama u indikatoru, očekivana podrška ili otpor postaju još jači.

Na temelju dubine Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 , Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 od 23,60% smatra se relativno plitkom, a pronađena je tijekom obrazaca konsolidacije zastava ili zastavica. Plitko usavršavanje događa se često, ali za njihovo dobivanje potreban je strog nadzor i brži trgovinski okidač. Povratci u rasponu od 38,20% do 50,00% smatraju se umjerenima i dešavaju se tijekom obrasca trokuta i klina.

Najznačajnija Fibonaccijeva razina na koju trgovci neprestano paze je 0,618, što je obrnuto zlatni omjer (1,618). Popravak od 0.618 obično je maksimalna razina do koje se proširuje preokret trenda, gdje krajnji kupci ili prodavači bacaju ručnik kako bi nastavili svoj širi trend. Većina trgovaca čeka da se bični ili medvjedić svijećnjak dovrši iznad ili ispod razine Fibonaccije kako bi potvrdili postojanje podrške ili otpora prije pokretanja trgovine.

Zaključak

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 može se koristiti za identificiranje kraja suprotnog trenda. Kontra-trendovi obično povlače određeni dio prethodnog kretanja cijena. Dok su kraća 23,60% dodataka česta, 38,20% -61,80% pruža maksimalne mogućnosti zarade. Za signalizaciju drugih tehničkih analiza preporučuje se potvrđivanje razine koju je predložio Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 . Područja preokreta mogu se potvrditi indikatorima momenta, obrascima svijećnjaka, šema dijagrama ili analizom volumena. Što se više potvrđenih čimbenika koristi, to će robusniji biti odgovarajući signal.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.