Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5
  2. Candlesticks yang terkenal
  3. Bintang menembak
  4. Bintang petang
  5. Corak awan gelap
  6. Corak melengkung
  7. Petua berguna

Belajar untuk berdagang pasaran secara berkesan adalah tugas yang sangat mencabar. Pada masa yang sama, pedagang naif tidak tersesat disebabkan oleh penggunaan petunjuk yang berlebihan. Tetapi ramai pedagang pintar telah memperoleh kestabilan kewangan mereka dengan bantuan sistem perdagangan harga. Untuk berdagang tahap utama dengan bantuan lilin, anda mesti mempunyai pengetahuan yang kuat tentang pola candlestick. Dan mempelajari semua corak harga kompleks adalah sukar dan ia menjadi proses yang sangat sibuk bagi para peniaga runcit. Tetapi penggunaan Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 dapat menyelesaikan masalah ini.

FREE Japanese Candlestick Patterns Indicator

Download the FREE Japanese Candlestick Patterns Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 mengenal pasti corak berdasarkan pengiraan mudah dan memberikan isyarat yang tepat. Daripada mencetak corak yang paling penting, cetak semua corak yang terdapat dalam carta harga. Tetapi untuk melaksanakan pesanan berdasarkan corak, anda perlu mengetahui fungsi corak penting. Meletakkan perdagangan rawak di zon rawak tidak akan membantu. Anda perlu mengambil perkara ke peringkat seterusnya dengan menyegerakkan membaca Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 dengan sistem perdagangan anda.

Candlesticks yang terkenal

Untuk membuat kemajuan yang ketara dalam kerjaya perdagangan anda, anda mesti belajar menggunakan candlestick yang paling menonjol. Pada masa yang sama, peniaga runcit tersesat kerana mereka tidak mempunyai pengetahuan tentang candlesticks yang terkenal. Perkara mungkin berawan tetapi selepas belajar menggunakan Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 anda tidak akan menghadapi masalah dalam mengenal pasti corak candlestick asas. Tetapi mengetahui tentang butiran corak utama akan meningkatkan kemahiran anda. Fokus pada logik mudah dan cuba untuk menghadkan pendedahan risiko dengan beberapa teknik mudah. Sebagai contoh, bukannya bergantung kepada semua corak yang menonjol, pilih pola kegemaran anda dan laksanakan perdagangan dengan risiko terurus.

Bintang menembak

Corak permulaan penembakan digunakan untuk mengenal pasti zon belian utama. Isyarat terbentuk dengan gabungan tiga lilin. Lilin pertama adalah sebahagian daripada trend menurun dan lekapan indikator lilin kedua. Biasanya, lilin adalah doji atau lilin yang menaik. Lilin ketiga bertindak sebagai bar pengesahan yang membolehkan kita melaksanakan jangka panjang. Untuk mendapatkan pengenalan dengan Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 membolehkan melihat carta sebenar.

Rajah: Penggunaan Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5

Rantau segi empat hitam menandakan bilangan lilin perdagangan berpotensi. Dalam baris pertama, anda dapat melihat angka 2,3, 4 diikuti dengan istilah bintang menembak. Ini bermakna bintang penangkapan telah ditubuhkan oleh Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 adalah tiga lilin tertentu. Oleh itu, penempatan perdagangan yang panjang dalam tiga zon tertentu adalah tertakluk kepada penilaian lanjut. Jangan sekali-kali masuk ke dalam perdagangan berdasarkan isyarat yang dibentuk oleh Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 .sekali pembolehubah teknikal yang lain untuk mendapatkan hasil yang lebih tepat dari dagangan anda.

Bintang petang

Bintang petang digunakan untuk mencari zon jualan berpotensi. Corak ini juga dibentuk oleh kombinasi tiga lilin. Lilin pertama adalah bahagian aliran menaik dan lilin kedua menunjukkan kebimbangan. Lilin ketiga bertindak bertindak sebagai isyarat pembalikan. Dan semua corak kompleks ini dilihat oleh Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 . Sebelum melaksanakan perdagangan baru berdasarkan bintang walaupun, anda perlu memberi tumpuan kepada data asas. Tanpa mempengaruhi faktor-faktor asas, anda mungkin tidak menjangkakan penurunan harga yang kuat. Jadi, bersiaplah untuk memberi tumpuan kepada berita sebelum anda meletakkan perdagangan berdasarkan bintang malam. Dan cuba gunakan bintang malam dengan gabungan analisis berita kerana ia meningkatkan peluang kemenangan anda.

Corak awan gelap

Corak awan gelap adalah isyarat jualan yang kuat. Lilin pertama adalah sebahagian daripada perhimpunan kenaikan harga dan lilin kedua adalah lilin menurun yang terkandung di dalam badan lilin pertama. Dan mengenal pasti lilin seperti pada rintangan utama adalah proses yang sangat rumit. Ia mengambil pendekatan profesional untuk mencari persediaan perdagangan sedemikian. Tetapi Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 boleh melakukan tugas ini tanpa memberi anda sebarang masalah. Hanya memuatkan petunjuk dalam carta anda dan ia akan mencari corak awan gelap dengan proses pengiraan terbina. Dan bergantung pada tempoh D1 sebagai memberi isyarat yang lebih dipercayai. Berhenti menggunakan kaedah dagangan jangka masa yang agresif atau pendek kerana ia meningkatkan risiko. Fokus pada keselamatan modal anda untuk bertahan dalam pasaran Forex.

Corak melengkung

Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 adalah alat yang sangat baik untuk melihat isyarat menurun. Lilin pertama mesti badan menaik dan lilin kedua akan mempunyai lilin hitam atau lemah. Panjang lilin kedua mesti dibatasi oleh panjang lilin pertama. Melakukan pengiraan yang tepat oleh mata manusia memerlukan pengalaman. Tetapi dengan bantuan Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 , anda boleh dengan mudah menghapuskan pengiraan manusia yang kompleks yang diperlukan untuk mencari persediaan perdagangan yang anda inginkan.

Petua berguna

Mencari diri anda dalam barisan peniaga yang berjaya memerlukan penggunaan alat premium yang sempurna. Alat seperti Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 boleh menjimatkan masa anda dan membantu anda dalam proses hukuman mati. Tetapi ini sepatutnya tidak menjadikan anda peniaga yang terlalu yakin. Jangan berharap untuk memenangi semua. Mendapatkan diri anda bersedia untuk senario terburuk harus menjadi langkah pertama anda. Memandangkan Japanese Candlestick Patterns Indicator For MT5 berfungsi dengan prinsip-prinsip lilin Jepun, anda perlu mendapat pengetahuan mengenai sokongan dan rintangan. Melaksanakan perintah tanpa menganalisis fakta-fakta penting lain, akan mengakibatkan kerugian besar. Oleh itu, fikir seperti pedagang konservatif dan fokus pada perkembangan anda.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.