Absolute Strength Averages Indicator For MT5



Table Of Contents:

  1. Absolute Strength Averages Indicator For MT5
  2. Bruke Absolute Strength Averages Indicator For MT5
  3. Selger signal
  4. Kjøpesignal
  5. Noen få tanker om Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Indikatoren for Absolute Strength Averages Indicator For MT5 ligner på den mer brukte indikatoren for relativ styrke, stokastisk oscillator og indeks for retningsbevegelse. Beregningen som denne indikatoren bruker, er veldig lik for å finne styrken til både kjøpere og selgere i et marked. Det vises i et eget vindu, noe som betyr at det ikke er et overlegg på pris. Det gir beregningen og poeng, ikke prosentvis når det gjelder kjøper eller selger styrke.

FREE Absolute Strength Averages Indicator

Download the FREE Absolute Strength Averages Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Indikatoren kan brukes på en rekke tidsrammer og ser ut til å ha like stor effekt på det fem minutter lange diagrammet som det gjør i det daglige diagrammet. Det er klart det er lengre tidsrammer for å tilby langsiktige handelsmuligheter som kan samle flere pips, men frekvensen i seg selv vil ikke endre om markedet kan omsettes ved hjelp av signalene som denne indikatoren utløser.

Bruke Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Å bruke Absolute Strength Averages Indicator For MT5 krever litt å bli vant til, fordi den har forskjellige linjer i det dedikerte vinduet. Det er to tykke linjer og to stiplede linjer, med to av dem som representerer bullish kraft, og to av dem som representerer bearish kraft.

Når du ser på linjene på indikatoren, er det de to tykke linjene som representerer kraften til enten kjøpere eller selgere. Den grønne linjen viser kraften til kjøpere mens den oransje fargede linjen representerer selgere. De stiplede linjene representerer når markedene kan ha blitt litt for kjøpt eller oversolgt. I motsetning til mange andre indikatorer, er det ikke retningsbestemt i den forstand du kan tro.

Selger signal

I det dedikerte vinduet der Absolute Strength Averages Indicator For MT5 , når en linje krysser en annen og begynner å gå høyere, viser det at de handelsmenn som er representert av den fargen, får styrke. Med andre ord, bare fordi en linje går høyere, betyr ikke nødvendigvis at det er en kjøpsmulighet. I diagrammet nedenfor kan du for eksempel se at den newzealandske dollaren hadde flere selgere som fikk styrke enn kjøperne mens den oransje linjen krysset over den grønne linjen når markedene falt fra hverandre. Du kan se at når markedstapens momentum til ulempen begynte den samme oransje linjen å avta, og til og med krysset den stiplede linjen rett under den, noe som viste at vi kanskje var i ferd med å gå tom for fart, og som du kan se det gjorde faktisk viser seg å være tilfelle. Som et avkjørselssignal vil noen handelsmenn ganske enkelt vente på at linjene skal krysse igjen, ettersom de faktisk gjorde det etter litt konsolidering med det oransje nivået krysset over den grønne linjen igjen.

Kjøpesignal

Det er klart, det fyrer også på å kjøpe signaler. Absolute Strength Averages Indicator For MT5 vil vise en grønn linje som bryter over den oransje linjen og sprer seg lenger og mer etter hvert som mer styrke kommer inn i markedet fra den bullish siden. Som du ser på diagrammet nedenfor, begynte Euro å styrke seg mot den japanske yen etter å ha falt, og da indikatoren begynte å bryte opp til den grønne linjen, viste den at kjøperne begynte å ta over igjen. På dette tidspunktet er det et par måter denne handelen kunne vært styrt, ettersom fartet begynte å trekke litt tilbake. Du kan se at den tykke, grønne linjen krysset under den stiplede linjen, og deretter spratt tilbake over den. På dette tidspunktet begynte markedet å trekke seg litt tilbake, men tok seg frem igjen fart. Sånn sett kommer det ned på hva den næringsdrivende føler seg komfortabel med å gjøre, som du kan se, markedet gikk mye høyere før den grønne linjen faktisk krysset den oransje linjen, noe som betyr at omtrent halvparten av handelen fremdeles ikke hadde spilt . Det er en av tingene ved bruk av denne indikatoren, og er ekstremt fleksibel med hensyn til hvordan du leser og bruker denne informasjonen.

Noen få tanker om Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Selv om indikatoren er relativt enkel å lese om markedet blir mer hausseartet eller bearish, vil fangsten være med nyansene du velger å bruke til å filtrere ut handler, og kanskje enda viktigere å håndtere dem. Dette er en flott indikator å bruke i samsvar med den generelle langsiktige trenden, men det er også en fin måte å se på markedet fra et intradagssynspunkt, og gir deg muligheten til å enten komme deg ut før trenden begynner å falle av, eller kanskje enda mer lokkende, legge til en allerede eksisterende stilling.

For eksempel er en av de største styrkene til Absolute Strength Averages Indicator For MT5 at den kan vise et tilbaketrekning på kort sikt og deretter en fortsettelse av styrke, eller selvfølgelig omvendt. Når det brukes på kortsiktig tidsramme, når fremdriften fortsetter til fordel for den langsiktige trenden, kan det antyde at det er på tide å legge til den kjerneposisjonen, maksimere din posisjonsstørrelse og dermed gevinstene dine. Ett scenario kan gå lenge i et valutapar, basert på det daglige diagrammet. Etter det kan man se på denne indikatoren fra et intradagsperspektiv for tilbakeslag som deretter krysser opp til oppsiden for å ha bullish press for å styrke, noe som betyr at du kan øke din langsiktige handel. Ved å legge til dyppene som viser bullish fremdrift, beveger du deg med det totale markedet, og timer også oppføringene dine fremover. Dette gjør at den næringsdrivende kan “pyramide” fremover. Utover det, hvis indikatoren ikke bekrefter en fortsettelse av fart, kan det kanskje hindre deg i å legge til på et mindre enn optimalt nivå.

Når du ser på prismen i forskjellige tidsrammer, kan du se at Absolute Strength Averages Indicator For MT5 kan brukes på en rekke forskjellige måter. I motsetning til mange andre indikatorer, gir det deg muligheten til å spille på fart, og kan derfor i seg selv være litt av et handelssystem. Gift med den langsiktige trenden og kanskje lysestake-analysen, kan Absolute Strength Averages Indicator For MT5 være et flott verktøy i din handelsverktøykasse.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.