I bildet ovenfor har vi det som er kjent som Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 . Det er en fantastisk indikator i enhver forstand av begrepet, og jeg er sikker på at du vil finne det også nyttig og fruktbart i din handelskarriere.

Table Of Contents:

  1. Fantastisk oscillator
  2. Divergenshandel: skjult eller vanlig.
  3. Vanlig avvik
  4. Skjult avvik

FREE Awesome Oscillator Divergence Indicator

Download the FREE Awesome Oscillator Divergence Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Hovedfundamentet for Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 er Awesome Oscillator (det trengs ingen trommelrulle). Men det jeg synes er spesielt interessant med Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 er at den gjør lønnsom bruk av Awesome Oscillator for Divergens-handelsoppsett på en måte som reduserer risikoen. Relative Strength Index (RSI) og Moving Average Convergence / Divergence er indikatorer som også fungerer bra for å identifisere divergenshandelmuligheter. Å bruke Awesome Oscillator av automatiserte årsaker for å hjelpe handelsmenn med å få signaler for både skjult og regelmessig avvikshandel fungerer bedre, fordi det reduserer støyen, og den bruker strenge tiltak i tråd med Awesome Oscillators "histogram".

Likevel, mens du leser videre utover disse tekstene, skal du lære mer om denne fantastiske indikatoren og hvordan den kan gi flere pips.

Fantastisk oscillator

The Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 , som navnet antyder, en divergensindikator basert på den fantastiske oscillatoren. Indikatoren ble opprettet og gjort berømt av avdøde Bill Williams (handelsvare og lagerhandler); som helt siden den ble opprettet har spredd seg til "hendene" på millioner av handelsmenn over hele verden. Det er en indikator som brukes over alle markeder. Jeg har til og med brukt det for noen av mine strategier for binære opsjoner. Du kan bruke den omtrent hvor som helst.

I valutamarkedene har det gitt meg en fordel for reversering av handel. Det er en nyttig indikator for å måle fart for et visst instrument under trender.

Jeg brukte Awesome Oscillator-indikatoren og Relative Strength Index (om hverandre) mest for divergenshandel; det gir meg gevinster med stor sannsynlighet, så det er en av mine indikatorer for handel til å gi meg nøyaktige avvikshandler.

Divergenshandel er ofte veldig vanskelig å fatte av noen handelsmenn, men i all ærlighet er det en av de enkleste formene for handel, og det som er flott med divergenshandel er at den har høy sannsynlighet for å vinne handelsoppsett.

I avvikshandel leter du i utgangspunktet etter ledetråder for utmattelse innen en trend som kan føre til svært sannsynlige trendomvendinger: noe som frigjør handelsmenn til å ha en ledende fordel for neste trend reversering. Dette betyr at handelsmenn kan komme i en bedre handelssituasjon foran flertallet av de næringsdrivende over hele verden. Å handle på denne måten gir ikke alltid de ønskede resultatene, men basert på historien om å bruke denne måten å handle på, har jeg kommet ut med flere gevinster enn tap til en sunn kurs.

Divergenshandel: skjult eller vanlig.

The Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 presenterer oss muligheter Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 uten å måtte trekke de faktiske linjene for å skildre disse mulighetene i vår analyse.

Imidlertid slutter det ikke bare der fordi trenden blant de fleste av de næringsdrivende er å handle avvik i regelmessig forstand. The Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 tar det et skritt videre ved å gi både vanlige divergenssignaler og skjulte muligheter for divergenshandel. Skjulte oppsett for divergenshandel forekommer hyppigere enn du kanskje tror. Men Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 er innbegrepet av brukervennlighet fordi den forenkler divergensanalyse for deg. Du trenger ikke gjøre alt arbeidet. Bare velg de mest attraktive oppsettene og forplikt deg til bransjene ved å bruke forsvarlige risikostyringsprinsipper.

Vanlig avvik

Over er en fersk varsling jeg tok for en hodebunn eller daghandel på USDJPY handelsparet. The Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 ga meg et divergenshandelssignal for å kjøpe USDJPY på en times tidsramme.

Jeg så på handelsoppsettet, beregnet risikoen min i forhold til partiets størrelse og handelsportefølje og forpliktet meg til kjøpshandelen. Handelsoppsettet ga meg en stor mulighet i forhold til mine individuelle handelssystemer.

Den aktuelle handelsmuligheten var faktisk et bullish divergenssignal. Dette er en klassisk formasjon av vanlig divergens. Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 gir lavere lavmengde og Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 , divergerer det i en annen retning ved å gi høyere lavmål. Dette er ren vanlig divergens.

La oss gå videre til skjult avvik.

Skjult avvik

Skjult avvik er tilsynelatende motsatt når du ser på det, men det er ganske enkelt å forstå. Akkurat som om vi har hausse og bearish regelmessige divergenshandelsoppsett, har vi også hause og divergensdivergensmønstre for skjult divergens.

På trenden, for bullish skjult divergens, setter vi rett og slett fokuset på perioder der nedgangen til en trend er høyere, men lavene i Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 gir lavere lavmål. Det er betydningen av bullish skjult divergens.

Det beste oppsettet jeg har sett, godt etter mitt syn, er når det er bullish jevnlig divergens etter en nedgang - da er Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 og den Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 "utvikle" seg til en bullish skjult divergensstruktur i begynnelsen av en uptrend . Dette er et av de sterkeste bekreftelsessignalene du vil finne for en trend reversering.

Tenk på skjult divergens som en trendbekreftelse for bekreftelse av trenden. Når du har etset i tankene dine, vil du lett kjenne, forstå og identifisere skjulte divergensmønstre oftere enn den gjennomsnittlige næringsdrivende.

Jeg må innrømme at vi er heldige som er utstyrt med slike spektakulære indikatorer som Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 .

Det er ikke nødvendig å bruke tid på å analysere og kartlegge skjermene dine med kompliserte linjer som kan lokke deg til det fryktede analyse-lammelseskomplekset. Det er ikke et bra sted å finne deg selv som handelsmann fordi du ender opp med å ikke gjøre noen handler noen ganger. Men takknemlig reduseres sjansene for at du havner i en slik elendighet, kraftig av Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 fordi den gjør alt det tunge løftet for deg å identifisere både vanlige og skjulte divergensmønstre.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.