3 Rules MACD Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. 3 Rules MACD Indicator For MT5
  2. De grote MACD
  3. 3 regels: MACD Upsize
  4. Genieten!

Ik ben blij u nog een andere fantastische indicator te kunnen presenteren, bekend als de 3 Rules MACD Indicator MT5.

FREE 3 Rules MACD Indicator

Download the FREE 3 Rules MACD Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

De MACD-indicator MT5 met 3 regels is een belangrijke upgrade van de zelfstandige MACD-indicator. Je zult zien waarom ik dat zeg, daarom zal ik je meer details geven die dit standpunt bevestigen.

Met integriteit vooruitgaan is een goede deugd. De MACD toen het uitkwam was een enorme revolutie in de handel! Het bood veel voordelen voor institutionele handelaren. Het heeft de mogelijkheden van veel handelaars naar nieuwe niveaus gebracht. Naarmate de tijd vorderde, werden de nadelen in de MACD-indicator echter steeds duidelijker! Daarom is, als een poging om deze nadelen te overwinnen, de 3 Rules MACD Indicator MT5 ontstaan. Ik bespreek de bruikbaarheid en voordelen, maar eerst wil ik het meer hebben over de MACD-indicator zelf.

De grote MACD

De zwevend gemiddelde convergentie / divergentie-indicator is een van de populaire indicatoren. Het staat bekend als de MACD-indicator in het kort.

De MACD-indicator wordt meestal een oscillatie-indicator genoemd die inzicht geeft in het momentum van een trend, maar de signalen die hieruit voortkomen zijn meestal gebaseerd op trends. Dit betekent dat de MACD een achterblijvende indicator is. Toch heeft het voor veel handelaren over de hele wereld groot succes gebracht en het kan u zeker ook succes brengen als u het correct zou gebruiken.

De samenstelling van de MACD-indicator bestaat hoofdzakelijk uit een signaallijn die wordt berekend door middel van het verschil tussen twee Exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) met perioden van 26 en 12. Dit resulteert dus in een NMA MACD-lijn met negen perioden.

Dat is het technische aspect van wat een MACD-indicator vormt. Bovendien is de andere factor die ook is opgenomen in de MACD een indicator die bekend staat als een histogram dat buigt rond de middenlijn van het nulpunt van de MACD-indicator. Dit zijn alle standaardinstellingen die bij de MACD-indicator in uw handelsplatform worden geleverd.

Een van mijn favoriete manieren om te handelen met behulp van de MACD-indicator is om het te gebruiken in combinatie met twee EMA's met respectieve perioden van 26 en 12. Deze instelling heeft voor mij goed gewerkt vanwege het feit dat dit de beste manier is om de instellingen van de twee EMA's op de kaart met de standaardinstellingen van de MACD. Ik heb een afbeelding hieronder die deze instellingen duidelijk laat zien.

Ik weet dat je nu heel graag meer wilt weten over de 3 Rules MACD Indicator For MT5 . Ik zal dit in slechts enkele ogenblikken doen, houd alsjeblieft nu even bij me, want wat ik je nu laat zien zal beginnen te begrijpen waarom de 3 Rules MACD Indicator For MT5 helemaal op een ander niveau is!

De afbeelding die ik hierboven heb, is een screenshot van het USDCAD-handelspaar uit het tijdsbestek van één uur met de MACD-oscillatorindicator aan de onderkant van het scherm. Ik heb ook de 12-punts (rode lijn) en 26-punts (bruine lijn) bevestigd aan de hoofdgrafiek.

Het belangrijkste idee bij het gebruik van de MACD-indicator is om te handelen wanneer de MACD-lijn overschrijdt. Crossover-handel is een veilige manier om te handelen, moet ik toegeven, maar het is een strategie die een trend volgt, omdat de MACD een trendvolgende indicator is. Dus als u op deze manier handelt, zorgt dit er vaak voor dat veel handelaren geld op tafel laten liggen.

Als u uw aandacht vestigt op 5 november op 2019 in de bovenstaande grafiek, ziet u dat er een crossover is gemaakt door de MACD-indicator. Die crossover was van onder naar boven en gaf je de motivatie en het signaal om het USDCAD-handelspaar te kopen.

Als je echter naar links kijkt, zie je dat de prijs al is gestegen met een grote stap verder dan de twee EMA's. Bij het uitvoeren van de koophandel met de MACD-crossover, zult u zien dat we in wezen de achterstand op de markt in spelen omdat we heel laat zijn begonnen! Daarom is het een slechte gewoonte om uitsluitend te vertrouwen op handelsstimulansen die door indicatoren worden gegeven. U hebt bevestigingssignalen nodig die u een voorsprong geven.

Met dit belangrijke nadeel in je achterhoofd, zal ik de 3 Rules MACD Indicator For MT5 zodanig uitpakken dat je (hopelijk) de 3 Rules MACD Indicator For MT5 in je eigen handelssystemen gaat gebruiken.

3 regels: MACD Upsize

De 3 Rules MACD Indicator For MT5 is gewoon op een ander niveau in vergelijking met de MACD-indicator. Ik zal hetzelfde paar bekijken (tijdsbestek van USDCAD, één uur). Het enige verschil dit keer zal ik de 3 Rules MACD Indicator For MT5 in de USDCAD-grafiek voor een uurframe. Zie onderstaande afbeelding en de volgende informatie:

Ik ben er zeker van dat nu, kijkend naar de bovenstaande screenshot, je al het grote voordeel opmerkt dat de 3 Rules MACD Indicator For MT5 heeft ten opzichte van de standaard MACD-indicator.

De 3 Rules MACD Indicator For MT5 vereenvoudigt uw handel met vruchtbare voordelen, zoals tijdwinst in uw analyse en signalen voor vroege invoer op omkering of trendveranderende trends.

In de vorige sectie waar ik een koophandel op het USDCAD-paar simuleerde, kreeg ik een groot nadeel omdat mijn toetreding tot de MACD te laat was in de trend. Hoe eerder hoe beter je begint met het ontwikkelen van een nieuwe trend, hoe beter. Deze luxe wordt mij echter niet geboden wanneer ik alleen de MACD-indicator gebruik. Dat was een van de belangrijkste motieven om de 3 Rules MACD Indicator For MT5 te creëren. Het is gemaakt om u te helpen late handelsinvoer te overwinnen.

De 3 Rules MACD Indicator For MT5 is tweeledig ten opzichte van de visuele statistieken. Onderaan de grafiek heeft het zijn eigen versie van de MACD, een upgrade of een enorme wijziging van de normale MACD-indicator. Dan zijn er binnen de hoofdgrafiek signaalpijlen die dienen om opvallende visuele aanwijzingen te geven voor alle koop- en verkoopkansen die horen bij de dagelijkse voortgang van de markt.

Om wat meer uit te werken, richt u zich voor al uw koopmogelijkheden op de blauwe visuals: het nummer drie en de blauwe pijl die naar boven wijst. Dus bijvoorbeeld nadat de markt zijn verkoopkracht heeft uitgeput, zou de markt kunnen consolideren of omkeren. Wat dat laatste betreft, kan de 3 Rules MACD Indicator For MT5 een getal "drie" in blauw afdrukken volgens het ingestelde algoritme. Bovendien, wanneer de 3 Rules MACD Indicator For MT5 een blauwe omhoog wijzende pijl print samen met de blauwe nummer drie, dan is dit een goede indicatie voor u om handel te kopen. Het tegenovergestelde of omgekeerde geldt natuurlijk ook voor verkoopkansen.

Als we gebruik maakten van de koopmogelijkheid die we eerder hadden geïdentificeerd, waren we met onze MACD alleen al laat op onze intrede. Gelukkig voor ons kwam die intrede nadat de markt een diepe pullback had gemaakt: wat niet vaak genoeg gebeurt. In dat geval hebben we dus niet veel verloren. Als we echter dezelfde transactie zouden gebruiken met behulp van de bovenstaande regels voor de 3 Rules MACD Indicator For MT5 , zouden we onze koophandel veel eerder hebben afgerond of gesloten, met een winst van 44 pip verzameld binnen slechts twee-drie uur!

Ik ben hier niet om de MACD te schamen, maar je hebt al een voorproefje gekregen van het superieure karakter van de 3 Rules MACD Indicator For MT5 .

Genieten!

Handelen is leuk en eenvoudig: de 3 Rules MACD Indicator For MT5 belooft veel in het aanbieden van de bovengenoemde voordelen. Er is dus geen excuus om achter te blijven in de markt.

Er is opgemerkt dat u door alleen maar te focussen op het ontvangen van marktsignalen van de MACD-indicator, veel geld op tafel zult laten liggen.

In plaats daarvan kunt u de 3 Rules MACD Indicator For MT5 voor zowel uw rugtests als uw daadwerkelijke handel. Op deze manier leer je te ontcijferen welke signalen je moet ontvangen door de 3 Rules MACD Indicator For MT5 . Genieten!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.