Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  2. Wat is Fibonacci Retracement?
  3. Hoe Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 te interpreteren
  4. Hoe kan de Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 worden geïntegreerd in een handelssysteem
  5. Gevolgtrekking

De Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 vindt automatisch twee significante koersomkeringen op een grafiek en trekt vervolgens Fibonacci-lijnen tussen de twee.

FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator

Download the FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Wat is Fibonacci Retracement?

Fibonacci-niveaus werden ontdekt door de Italiaanse wiskundige Leonardo "Fibonacci" Pisano in de 13e eeuw. Fibonacci introduceerde als eerste het gebruik van Arabisch-hindoe-cijfers in Europa en ontwikkelde een reeks cijfers - 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, enz. Elk nummer in de reeks is de som van zijn twee voorgangers. Een ander opmerkelijk aspect van deze reeks is dat elk nummer ongeveer 1.618 keer groter is dan het vorige nummer. Deze gemeenschappelijke verhouding tussen elk nummer in de reeks is de basis van de retracementniveaus die worden gebruikt in de financiële handel.

Hoe Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 te interpreteren

De Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 selecteert twee extreme prijspunten op een kaart en deelt vervolgens de verticale afstand door de Fibonacci-verhoudingen. 0.00% is het startpunt van de retracement, terwijl 100.00% een volledige omkering van het oorspronkelijke punt van de beweging vertegenwoordigt. De belangrijkste Fibonacci-niveaus zijn 23.600%, 38.2% en 61.80%, die horizontaal in het prijsrooster worden uitgezet om waarschijnlijke prijsomkeerpunten te vinden.

De Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 kan worden gebruikt in vele andere technische analyse-onderzoeken zoals Elliott Wave-theorie, Gartley-patronen en Tirone-niveaus. Een ander opvallend kenmerk van Fibonacci-retracement is dat ze, in tegenstelling tot voortschrijdende gemiddelden, statische prijspunten zijn. Deze statische aard van Fibonacci-niveaus helpt bij eenvoudige en snelle identificatie, waardoor handelaren en beleggers kunnen anticiperen op omkering van de prijsactie.

Hoe kan de Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 worden geïntegreerd in een handelssysteem

Fibonacci-retracementniveaus worden gebruikt om nul te kopen bij het kopen van gebieden na een bull market pullback en shorting zones na een bear market rally. Het is altijd verstandig om momentumindicatoren zoals MACD en Stochastics toe te voegen om de kans te vergroten dat de meest voordelige items met succes worden bepaald. Wanneer een Fibonacci-niveau overlapt met keerpunten in een indicator, wordt de verwachte ondersteuning of weerstand nog krachtiger.

Op basis van de diepte van de Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 wordt een retracement van 23,60% als relatief ondiep beschouwd, gevonden tijdens consolidatiepatronen van vlaggen of wimpels. Ondiepe retracements gebeuren vaak, maar om hiervan te profiteren is nauwlettend toezicht en een snellere handelstrigger vereist. Pullbacks in het bereik van 38,20% -50,00% worden als matig beschouwd en vinden plaats tijdens driehoeks- en wigpatronen.

Het belangrijkste Fibonacci-niveau waar handelaren altijd op letten, is 0,618, wat het omgekeerde is van de gulden snede (1.618). De 0,618 retracement is meestal het maximale niveau tot waar een contra-trendomkering zich uitstrekt, waarbij de uiteindelijke kopers of verkopers de handdoek in de ring gooien om de bredere trend te hervatten. De meeste handelaren wachten op een bullish of bearish kandelaar om boven of onder een Fibonacci-niveau te voltooien om het bestaan van steun of weerstand te bevestigen voordat ze een handel beginnen.

Gevolgtrekking

De Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 kan worden gebruikt om het einde van een contra- Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 te identificeren. Contrastrends stuiteren meestal een bepaald deel van de eerdere prijsbeweging terug. Terwijl de kortere 23,60% retracements gebruikelijk zijn, biedt de 38,20% -61,80% de maximale winstkansen. Andere technische analysesignalen worden aanbevolen om een niveau te bevestigen dat wordt voorgesteld door de Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 . Omkeringsgebieden kunnen worden bevestigd met momentumindicatoren, kandelaarpatronen, grafiekpatronen of volume-analyse. Hoe meer bevestigende factoren worden gebruikt, des te robuuster zal het overeenkomstige signaal zijn.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.