De AutoTrendLines Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. De AutoTrendLines Indicator For MT5
  2. Hoe handel je met trendlijnen?
  3. Instellingen van de AutoTrendLines Indicator For MT5
  4. Hoe kan de AutoTrendLines Indicator For MT5 ons helpen trendlijnen te verhandelen?

Het uitvoeren van technische analyses is een enorm onderdeel in de dagelijkse routing van veel succesvolle handelaren. Als je echter zoals ik bent, zal dit je elke dag vroeg of laat moeten irriteren als je dit elke dag opnieuw moet doen. Dit is waar de AutoTrendLines Indicator For MT5 kan ingrijpen en ons kan helpen met een cruciaal onderdeel van de technische analyse, die trendlijnen tekent. De indicator kan automatisch de belangrijkste trendlijnen detecteren en deze in onze grafieken tekenen. Dit kan ons veel tijd besparen, vooral als u de bespaarde tijd optelt na meerdere handelsdagen.

FREE AutoTrendLines Indicator

Download the FREE AutoTrendLines Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

In dit korte artikel zal ik proberen de belangrijkste punten uit te leggen waar u op moet letten tijdens het handelen met trendlijnen. Daarna zal ik wat meer AutoTrendLines Indicator For MT5 op de voordelen die de AutoTrendLines Indicator For MT5 kan bieden en hoe we deze kunnen gebruiken tijdens het handelen op basis van trendlijnen. Bovendien zal ik snel de instellingen van de indicator toelichten, die volledige aanpassing mogelijk maken om het beste bij uw stijl te passen.

Hoe handel je met trendlijnen?

Voordat u kunt handelen op basis van trendlijnen, moet u eerst weten hoe u ze moet tekenen om door de markt te worden gerespecteerd. U kunt deze stap handmatig uitvoeren of een indicator zoals de AutoTrendLines Indicator For MT5 het voor u doen. Over het algemeen worden trendlijnen getekend als een verbinding van twee extreme punten in de prijsactie. Hierboven ziet u een voorbeeld van een opwaartse trendlijn in blauw en een neerwaartse trendlijn in oranje. Ik heb ook de twee punten gemarkeerd die verbonden zijn door deze twee lijnen. We breiden gewoon de trendlijnen uit naar de "toekomst" en kijken hoe de prijs erop reageert.

Er zijn in principe slechts twee dingen die kunnen gebeuren als de prijs in de buurt komt van een dergelijke trendlijn. Ofwel de trendlijn houdt vast en de prijs stuitert ervan en verandert van richting of de trendlijn wordt verbroken en de prijs gaat verder. In het geval van een break-out zien we vaak het breakout-pullback-continuation-patroon. Je kunt een uitleg zien in de bovenstaande afbeelding, maar wat er in principe gebeurt, is het volgende: eerst zal de prijs door de trendlijn breken (breakout), dan zal een pullback in de richting van de trendline optreden (pullback) en uiteindelijk zal de prijs stuiteren op de trendline en dan zijn beweging voortzetten in de richting van de uitbraak (vervolg). Over het algemeen wordt deelname na de hertest als veiliger beschouwd en kan het u bovendien een betere instapprijs opleveren, wat uw winst kan maximaliseren.

Zoals u kunt zien, is het meest cruciale onderdeel van al deze handelsmethode het tekenen van de trendlijnen en deze altijd actueel houden. Dit kan soms enigszins vervelend zijn en daarom is het zeer raadzaam om een indicator te gebruiken om deze procedure te automatiseren. De AutoTrendLines Indicator For MT5 doet precies dat.

Instellingen van de AutoTrendLines Indicator For MT5

Hierboven ziet u de instellingen van de AutoTrendLines Indicator For MT5 . Laten we ze nu eens nader bekijken. De eerste instelling wordt "lijntype" genoemd. U kunt hier uit twee opties kiezen. De eerste wordt "door twee extremums" genoemd en de tweede "extremum en delta". Deze twee berekeningsmethoden verschillen niet echt van elkaar. Beiden gebruiken twee extreme punten om de trendlijnen te vinden en te tekenen. De tweede methode voegt echter een deltavariabele toe om de tekening van de trendlijnen een beetje dynamischer en dichter bij de marktomstandigheden te maken.

Met de tweede instelling "Linker extremumzijde" kunt u het aantal staven links definiëren dat moet worden gebruikt om het uiterste punt links van de trendlijn te vinden. Hoe meer balken u hier opneemt, hoe langer de getekende trendlijnen zijn en dus hoe meer macht ze hebben. Als u echter een super hoge waarde gebruikt, komt de prijs zelden in de buurt van hen, wat resulteert in zeer weinig handelsmogelijkheden voor u.

De volgende twee instellingen zijn redelijk vergelijkbaar met de tweede. Hier kunt u de balk instellen waarop de berekening van het rechter extremum kan beginnen. Het hebben van de trendlijn verbonden met de huidige kaars of ernaast is niet zo logisch, dus we willen dat het extremum ten minste een paar staven links ervan is.

De laatste drie instellingen worden alleen gebruikt om het uiterlijk van de indicatoren aan te passen. U kunt eerst de breedte van de automatisch getekende trendlijnen wijzigen en ten tweede kunt u de kleur van elke lijn afzonderlijk wijzigen om deze perfect in overeenstemming te brengen met uw andere grafiekelementen.

Hoe kan de AutoTrendLines Indicator For MT5 ons helpen trendlijnen te verhandelen?

Zoals ik hierboven kort heb geschreven, is het vinden van de juiste trendlijnen het belangrijkste onderdeel van wanneer u wilt handelen met trendlijnen. Hoewel dit niet moeilijk is om te doen, is het een zeer overbodige taak die je na een tijdje gaat vervelen en dus het plezier van handelen kan belemmeren. Veel mensen zullen waarschijnlijk ook gewoon stoppen met het tekenen van de trendlijnen na een paar weken of maanden omdat ze zich er te erg aan ergeren. Dit kan een grote invloed hebben op uw resultaten, omdat trendlijnen altijd een belangrijk aspect in de markten zijn, zelfs als uw handelsstrategie niet om hen heen is gebouwd. U kunt dus zien hoe de eenvoudige methode voor het automatiseren van de trendlijntekening uw handelsreis op vele manieren positief kan beïnvloeden.

U kunt de AutoTrendLines Indicator For MT5 zo instellen dat deze er op uw grafieken natuurlijk uitziet en u niet hindert bij het succesvol uitvoeren van uw handelsstrategieën. Als u de indicator de hele tijd in uw kaarten heeft, doet dat u niet echt kwaad en moet u dit dus altijd doen om te profiteren van de positieve invloeden.

Trendlijnen kunnen ook niet alleen worden gebruikt als een instappunt, zoals ik hierboven heb uitgelegd, maar kunnen ook worden gebruikt op potentiële gebieden om uw take-profit op te plaatsen. Omdat trendlijnen dynamischer zijn dan bijvoorbeeld ondersteunings- en weerstandsniveaus, kunt u altijd het meeste uit uw transacties halen. Zorg er dus voor dat u deze indicator downloadt en zelf de magie ziet.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.