Absolute Strength Averages Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Absolute Strength Averages Indicator For MT5
  2. Uporaba Absolute Strength Averages Indicator For MT5
  3. Prodajni signal
  4. Nakup signala
  5. Nekaj misli o Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Kazalnik Absolute Strength Averages Indicator For MT5 je podoben najpogosteje uporabljenim kazalnikom relativne jakosti, stohastičnim oscilatorjem in kazalcem indeksa usmerjenega gibanja. Izračun, ki ga uporablja ta kazalnik, je zelo podoben iskanju moči kupcev in prodajalcev na trgu. Prikazana je v namenskem oknu, kar pomeni, da ne prekriva cene. Podaja izračun in točke, ne pa odstotka, ko gre za moč kupca ali prodajalca.

FREE Absolute Strength Averages Indicator

Download the FREE Absolute Strength Averages Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Kazalnik se lahko uporablja v številnih časovnih okvirih in zdi se, da ima enako učinkovitost v petminutnem grafikonu kot vsak dnevni grafikon. Očitno je, da daljši časovni okviri ponujajo dolgoročnejše možnosti trgovanja, ki lahko zberejo več pipsov, vendar se sama frekvenca ne bo spremenila, ali je mogoče trgovati s trgom s pomočjo signalov, ki jih ta indikator izklopi.

Uporaba Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Uporaba Absolute Strength Averages Indicator For MT5 se Absolute Strength Averages Indicator For MT5 , da se v namenskem oknu ponaša z različnimi črtami. Obstajata dve debeli črti in dve črtkani liniji, od katerih dve predstavljata bikovsko moč, dve pa predstavljata medvedjo moč.

Če pogledamo črte na indikatorju, sta dve debeli črti, ki predstavljata moč kupcev ali prodajalcev. Zelena črta prikazuje moč kupcev, oranžna črta pa predstavlja prodajalce. Črtkane črte predstavljajo, kdaj so trgi morda pretirano kupili ali prodali. Za razliko od mnogih drugih kazalcev ni usmerjen v smislu, v katerega bi lahko verjeli.

Prodajni signal

V namenskem oknu, kjer je Absolute Strength Averages Indicator For MT5 , ko črta prečka drugo in se začne spuščati višje, kaže, da trgovci, ki jih predstavlja ta barva, pridobivajo na moči. Z drugimi besedami, samo zato, ker se vrstica dviga višje, ne pomeni nujno, da je to nakupna priložnost. Na spodnjem grafikonu lahko na primer vidite, da je novozelandski dolar več prodajalcev pridobival na moči kot kupcev, ko je oranžna črta prestopila nad zeleno črto, ko so se trgi razpadali. Vidite, da se je z zagonom izgube na trgu začela upočasnjevati ista oranžna črta in celo prečkala črtkano črto tik pod njo, kar kaže, da nam je morda zmanjkalo zagona in kot lahko vidite, da je to dejansko bilo izkazalo se je, da je tako. Kot izhodni signal bodo nekateri trgovci preprosto počakali, da se vrstice spet prekrižajo, kot so to v resnici storili po nekajkratni konsolidaciji z oranžnim nivojem čez zeleno črto.

Nakup signala

Očitno je tudi, da sproži tudi nakup signalov. Kazalnik Absolute Strength Averages Indicator For MT5 bo pokazal zeleno črto, ki se lomi nad oranžno črto in se širi naprej in višje, ko bo večja moč vstopila na trg z bikovimi strani. Kot lahko vidite na spodnjem grafikonu, je evro po padcu začel okrepiti proti japonskemu jenu, in ko se je kazalnik začel prebijati navzgor z zeleno črto, je kazalo, da so kupci začeli znova prevzeti. Na tej točki je nekaj načinov, kako bi lahko to trgovino vodili, saj se je zagon začel nekoliko umikati. Vidite, da se je debela zelena črta križala pod črtkano črto in nato odbila nazaj nad njo. Na tej točki se je trg začel rahlo vleči nazaj, a se je nato spet pobral. Ker gre pri tem, gre za to, da se trgovec počuti prijetno, saj lahko vidite, da je trg šel precej višje, preden je zelena črta dejansko prečkala oranžno črto, kar pomeni, da se je približno polovica trgovine še vedno morala umakniti. . To je ena od stvari pri uporabi tega kazalca, ki je izredno prilagodljiv pri branju in uporabi teh informacij.

Nekaj misli o Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Medtem ko je kazalnik relativno preprost, če ga je mogoče razumeti, ali trg postaja bolj medvedji ali medvedji, bi bil ulov z odtenki, ki jih izberete pri filtriranju poslov, in morda še pomembneje, pri upravljanju z njimi. To je odličen kazalnik, ki ga je treba uporabiti v skladu s splošnim dolgoročnim trendom, hkrati pa je tudi odličen način, da na trg gledate z vidika znotraj dneva, kar vam daje možnost, da se bodisi umaknete, preden začne trend upadati, ali morda še bolj vabljivo, dodajte k že obstoječemu položaju.

Na primer, ena od največjih prednosti Absolute Strength Averages Indicator For MT5 je, da lahko pokaže kratkotrajno povratno in nato nadaljevanje moči ali seveda obratno. Če se uporablja v krajšem časovnem okviru, ko se zagon nadaljuje v prid dolgoročnemu trendu, lahko nakažete, da je čas, da se dodate k temu osnovnemu položaju, kar poveča vašo velikost položaja in s tem tudi vaše dobičke. Eden od scenarijev bi lahko bil dolgotrajen v valutnem paru, ki temelji na dnevnem grafikonu. Po tem je mogoče ta kazalnik gledati z vidika znotraj dneva za povračila, ki nato preidejo navzgor, da bi se okrepil bični pritisk, kar pomeni, da lahko dodate k dolgoročnejšemu trgovanju. Z dodajanjem kapljic, ki kažejo na volujoči zagon, se premikate s celotnim trgom in določite čas, da se vaše prijave tudi naprej. To trgovcu omogoča, da "piramida" gre naprej. Če pa indikator ne potrdi nadaljevanja zagona, vas morda prepreči dodajanje na manj kot optimalni ravni.

Če pogledamo skozi prizmo različnih časovnih okvirov, lahko vidite, da se Absolute Strength Averages Indicator For MT5 lahko uporablja na več različnih načinov. Za razliko od številnih drugih kazalnikov vam omogoča, da igrate na zagon, zato je sam po sebi lahko malo trgovskega sistema. Poročen z dolgoročnim trendom in morda analizo svečnikov je Absolute Strength Averages Indicator For MT5 lahko odlično orodje v trgovini z orodji.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.