ASCtrend Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. ASCtrend Indicator For MT5
  2. Modre in vijolične pike
  3. Trgovanje z razveljavitvijo
  4. Preobrat ali nadaljevanje?
  5. Z velikim tveganjem
  6. Uporaba Fibonaccijevih orodij
  7. Koristni nasvet

Pravilna uporaba katerega koli kazalnika običajno poveča uspešnost trgovca. Na žalost večina trgovcev Forer uporablja napačna orodja in izgublja denar. Na primer, amaterji raje fraktalni indikator trgujejo 15 minut. Toda pri uporabi fraktalov se morate zanesti na daljše obdobje. Do zdaj bi moralo biti jasno, da uporaba pravih orodij lahko povzroči velike spremembe pri rezultatih trgovanja. Čeprav imate na voljo veliko orodij, napredni trgovci uporabljajo ASCtrend Indicator For MT5 za iskanje natančnih signalov.

FREE ASCtrend Indicator

Download the FREE ASCtrend Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

ASCtrend Indicator For MT5 ne bo samodejno narisal območij ali trendne črte na vašem grafikonu. Namesto tega boste imeli dve piki, ki bosta generirali signale za napovedovanje gibanja na trgu. Glede na signale morate naročiti. Toda osredotočenost na pike vam ne bo dala bližnjice. Preden ASCtrend Indicator For MT5 z ASCtrend Indicator For MT5 morate najti veljavno linijo trendov.

Modre in vijolične pike

Rekli smo že, ASCtrend Indicator For MT5 odda signale na osnovi pik. Modre barvne pike predstavljajo bike, vijolične barve pa kazalnike za prodajo. Če poznate barvno kodo tega orodja, vam to ne bo prineslo dobička ali uspeha. S tem indikatorjem morate mešati idejo o tehniki trgovanja s trendi. Na podlagi nekaj preprostih logik lahko na katerem koli trgu zajamete večji preobrat in zaslužite nekaj resnih denarnih sredstev. Toda ne zavajajte se, če v 1-minutnih podatkih vidite pike. Spodnje obdobje vam ne bo dalo natančnih signalov. Tako kot druga orodja je tudi pri uporabi ASCtrend Indicator For MT5 prednostna naloga višjega časovnega okvira.

Trgovanje z razveljavitvijo

Trend trgovanje je vedno enostavno, če uporabljate podporna orodja. Ko pa trg spremeni trend ali imate raje preobrat, stvari postanejo zapletene. Večino časa ima za posledico velike izgube. Toda tisti, ki poznajo pravilno uporabo ASCtrend Indicator For MT5 lahko z vsakim trgom ASCtrend Indicator For MT5 z zaupanjem. Da bi zagotovili natančno razumevanje uporabe tega neverjetnega orodja, si oglejmo kratko nastavitev trgovine v paru NZDUSD.

Slika: Uporaba ASCtrend Indicator For MT5

V paru NZDUSD imamo klasično bikovsko trendno linijo. Če opazimo modre pike blizu podpore trendne črte, nam pomagajo pri nakupu para. Če pa blizu linije trenda ni vidnega mesta, se raje pripravite na medvedji preobrat. Na koncu bikovskega mitinga imamo vijolično piko, ki pomeni, da se medvedi pripeljejo na ta trg. Agresivni ljudje bodo morda primanjkovali, a pametni trgovci bodo počakali na kršitev ovire. Tik pred kršitvijo podpore za trend ASCtrend Indicator For MT5 ni pokazal modrih pik. Ta indikacija je dovolj prepričljiva za oddajo kratkih naročil. Tako lahko v dnevnem obdobju vozite medvedji preobrat.

Preobrat ali nadaljevanje?

Trgovanje z razveljavitvijo se pogosto šteje za agresivne korake. Toda s pravimi orodji, kot je ASCtrend Indicator For MT5 , vam uspe najti dobro trgovanje na katerem koli trgu. Kljub temu, da gre morda za izvedbene signale nove menjave v primerjavi z glavnim trendom, lahko vseeno pričakujete spodobno donosnost naložbe. Ali lahko zamenjamo preobrat v katerem koli paru? No, odgovor je povezan z vašo stopnjo usposobljenosti. Tisti, ki imajo izkušnje, lahko prodajo trgovino, čeprav to ni naklonjeno trendu. Začetnikom pa svetujemo, da trgujejo s trendom, saj zmanjšuje zaplete, povezane s trgovinskim sistemom.

Z velikim tveganjem

Nekateri izmed vas bodo lahko tvegali, če ASCtrend Indicator For MT5 nekaj mesecev uporabljali ASCtrend Indicator For MT5 . Nehajte razmišljati, da ASCtrend Indicator For MT5 nikoli ne bo napovedal večjega gibanja. Nobeno takšno orodje ni izumljeno, ki bi lahko predvidelo tržno naravo, ne da bi pri tem imeli stopnjo napak. Torej, nehajte tvegati in bodite pripravljeni na soočenje z nepričakovano izgubo. Pozabi na obogatenje v nekaj dneh ali mesecih. Mislite, da je to vaše podjetje, osredotočite se na potrebne podrobnosti. Včasih se izogibajte kakršni koli trgovini med svetovnimi gospodarskimi novicami, saj se trg lahko premika v obe smeri. Bolje je, da v izjemni stopnji negotovosti ne sodelujete, ne da bi se ukvarjali z velikimi izgubami.

Uporaba Fibonaccijevih orodij

Novi trgovci bi morali uporabiti ASCtrend Indicator For MT5 z orodji za prilagoditev Fibonaccije. To vam bo omogočilo, da trgovino postavite v glavni trend. Čeprav zahteva višjo tehniko trgovanja v časovnem obdobju, je kljub temu veliko bolje izgubiti denar pri nizkih kakovostnih usmrtitvah. Spoznajte ključno fazo Fibonaccijeve korekcije in se osredotočite na različne faze trenda. Bolj ko se boste naučili, bolje boste razumeli ASCtrend Indicator For MT5 . In prenehajte spreminjati vrednost ASCtrend Indicator For MT5 saj je bila prednastavljena vrednost preizkušena v številnih sredstvih.

Koristni nasvet

Življenje trgovca je polno izzivov. Ko se boste naučili uporabljati ASCtrend Indicator For MT5 , boste morda pomislili, da imate neprebojni sistem za trgovanje z ASCtrend Indicator For MT5 . Toda brez kakršnega koli obvestila se lahko trg utrdi. Uporaba ASCtrend Indicator For MT5 za obravnavo razpoložljivega ali konsolidiranega trga je velika napaka. Poskusite poiskati trendirane pare, saj izboljša potencialne dejavnike dobička. Ko pa se ukvarjate z rastočim trgom, morate biti odvisni od signalov PA. Tisti, ki so novi, morda ne poznajo pojma PA v Forex.PA, se nanaša na PA ali trgovanje s cenovnimi akcijami in je daleč najbolj primeren način za kakršno koli trgovanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.