Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  2. Kaj je Fibonaccijeva ponovna umestitev?
  3. Kako Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  4. Kako se lahko Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 vključi v sistem trgovanja
  5. Zaključek

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 samodejno najde dve pomembni točki preobrata cen na grafikonu in nato nadaljuje z risanjem Fibonaccovih črt med njima.

FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator

Download the FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Kaj je Fibonaccijeva ponovna umestitev?

Ravni Fibonaccije je v 13. stoletju odkril italijanski matematik Leonardo "Fibonacije" Pisano. Fibonaccije je prvi v Evropi uvedel arabsko-hindujske številke in razvil zaporedje števil - 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 itd. Vsaka številka v zaporedju je vsota dveh predhodnikov. Drug pomemben vidik tega zaporedja je, da je vsako število približno 1.618 krat večje od prejšnjega števila. To skupno razmerje med vsako številko v zaporedju je osnova ravni popravkov, uporabljenih pri finančnem trgovanju.

Kako Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 izbere dve skrajni cenovni točki na grafikonu in nato deli navpično razdaljo glede na Fibonaccijeva razmerja. 0,00% je izhodišče korekcije, medtem ko 100.00% predstavlja popoln preobrat na prvotno točko premika. Najpomembnejše Fibonaccijeve ravni so 23.600%, 38.2% in 61.80%, ki so vodoravno narisane na cenovni mreži, da bi našli najverjetnejše točke preobrata cen.

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 je mogoče uporabiti v številnih drugih študijah tehnične analize, kot so teorija Elliott Wave, Gartley vzorci in ravni Tirona. Druga značilnost Fibonaccijevega poravnave je, da so v nasprotju s premičnimi povprečji statične cenovne točke. Ta statična raven Fibonaccijev pomaga pri enostavni in hitri identifikaciji, saj trgovcem in vlagateljem omogoča, da predvidijo preobrat v cenovnih ukrepih.

Kako se lahko Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 vključi v sistem trgovanja

Ravni Fibonaccijeve korekcije se uporabljajo pri odkupu odkupnih površin po vrnitvi na bik in po krajih medvedov na trgu. Vedno je preudarno dodati kazalnike zagona, kot sta MACD in Stohastics, da povečate verjetnost za uspešno prikazovanje najbolj ugodnih vnosov. Ko se Fibonacijeva stopnja prekriva z vrtili v kazalcu, pričakovana podpora ali upor postaneta še močnejša.

Glede na globino Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 se šteje, da je Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 23,60% sorazmerno plitva, odkrita med vzorci konsolidacije zastav ali zastavic. Plitke sleditve se pogosto dogajajo, vendar je za njihovo pridobitev potreben natančen nadzor in hitrejši sprožitev trgovine. Povratni zneski v območju 38,20% do 50,00% veljajo za zmerne in se dogajajo med vzorci trikotnika in klina.

Najpomembnejša Fibonaccijeva raven, na katero trgovci neprestano pazijo, je 0,618, kar je obratno razmerje zlata (1,618). Popravek 0,618 ponavadi predstavlja najvišjo raven, do katere se razširi obratni trend, kjer končni kupci ali prodajalci vržejo v brisačo za ceno, da nadaljujejo širši trend. Večina trgovcev čaka, da se bičični ali medvedji svečnik dokonča nad ali pod nivojem Fibonacije, da potrdi obstoj podpore ali odpora, preden začne trgovanje.

Zaključek

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 lahko uporabite za prepoznavanje konca nasprotnega trenda. Proti-trendni skoki običajno sledijo določenemu delu predhodnega gibanja cen. Medtem ko so krajše 23,60-odstotne zaskrbljenosti običajne, 38,20% -61,80% zagotavlja največ možnosti za dobiček. Za potrditev stopnje, ki jo predlaga Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 priporočamo druge signale tehnične analize. Območja preobrata je mogoče potrditi s kazalniki zaleta, vzorci svečnikov, vzorci grafikonov ali analizo glasnosti. Več potrditvenih dejavnikov, bolj močan bo ustrezen signal.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.