Na zgornji sliki imamo tisto, kar je znano kot Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 . To je fantastičen kazalnik v vsakem pomenu izraza in prepričan sem, da se vam bo zdel koristen in ploden tudi v vaši trgovinski karieri.

Table Of Contents:

  1. Osupljiv oscilator
  2. Trgovanje z razhajami: skrito ali redno.
  3. Redna divergenca
  4. Skrita razhajanja

FREE Awesome Oscillator Divergence Indicator

Download the FREE Awesome Oscillator Divergence Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Glavni temelj Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 je Awesome Oscillator (ni potreben zvitek bobna). Kar pa se mi zdi posebno zanimivo pri Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 je, da dobičkonosni oscilator za dobičkonosne trgovinske nastavitve dobičkonosno uporablja na način, ki vzbuja tveganje. Indeks relativne moči (RSI) in gibljiva povprečna konvergenca / divergenca sta kazalnika, ki tudi veliko delujeta na prepoznavanje priložnosti za trgovanje z odstopanjem. Vendar pa uporaba odličnega oscilatorja iz avtomatiziranih razlogov za pomoč trgovcem pri pridobivanju signalov tako za skrito kot redno trgovanje z divergenco deluje bolje, saj zmanjšuje hrup in uporablja stroge ukrepe v skladu s "histogramom" osupljivega oscilatorja.

Ko boste brali naprej od teh besedil, boste izvedeli več o tem osupljivem kazalcu in kako bi lahko prinesel vaše več točk.

Osupljiv oscilator

Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 , kot že ime pove, indikator razhajanja, ki temelji na osupljivem oscilatorju. Kazalnik je ustvaril in slovil pokojni Bill Williams (trgovec z blagom in zalogami); ki se je odkar je ustvaril, razširila v "roke" milijonov trgovcev po vsem svetu. Je kazalnik, ki se uporablja na vseh trgih. Včasih sem ga uporabljal tudi za nekatere svoje strategije trgovanja z binarnimi možnostmi. Uporabite ga lahko skoraj kjer koli.

Na Forex trgih mi je prinesla prednost za preusmeritve trgovanja. Je koristen kazalnik za merjenje zagonu določenega instrumenta med trendiranimi pogoji.

Za trgovanje z razhajami sem večinoma uporabil indikator Osupljivi oscilator in indeks relativne jakosti (zamenljivo); zagotavlja mi visoko verjetnostne zmage, tako da je eden od mojih kazalcev go-to trgovanja, ki mi omogoča natančno odstopanje posla.

Trgovanje z razhajami je pri nekaterih trgovcih pogosto zelo težko dojeti, vendar pa je iskreno ena najpreprostejših oblik trgovanja, pri trgovanju z divergenco pa je veliko, da ponuja veliko verjetnostnih trgovinskih nastavitev.

Pri trgovanju z razhajami v glavnem iščete namige izčrpanosti znotraj trenda, ki bi lahko privedel do zelo verjetnih preobratov trenda: zaradi česar bodo trgovci imeli vodilno prednost v naslednjem preobratu trenda. To pomeni, da lahko trgovci pridejo v boljše trgovinske razmere pred večino trgovcev po vsem svetu. Trgovanje na ta način ne prinese vedno želenih rezultatov, vendar sem na podlagi svoje zgodovine uporabe tega načina trgovanja dosegel več zmag kot izgub z zdravo hitrostjo.

Trgovanje z razhajami: skrito ali redno.

Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 nam ponuja različne možnosti trgovanja, ne da bi morali risati dejanske črte, da bi te priložnosti prikazali v naši analizi.

Vendar se to ne konča samo zato, ker je trend med večino trgovcev trgovanje v rednem smislu. Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 je še korak dlje, saj zagotavlja tako redne signale razhajanj kot tudi skrite možnosti za trgovanje z odstopanjem. Nastavitve trgovanja s skritimi razlikami se pojavljajo pogosteje, kot si morda mislite. Toda Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 je temelj enostavne uporabe, ker poenostavlja analizo razhajanj za vas. Ni vam treba opraviti vsega dela. Preprosto izberite najbolj privlačne nastavitve in se obvezujte za trgovanje z uporabo trdnih načel upravljanja tveganj.

Redna divergenca

Zgoraj je zadnje opozorilo, ki sem ga vzela za lasišče ali dnevno trgovanje na trgovskem paru USDJPY. Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 mi je predstavil Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 trgovinski signal za nakup USDJPY v enournem časovnem okviru.

Ogledal sem si trgovino, izračunal tveganje glede na velikost moje serije in trgovalni portfelj ter se zavezal k nakupu. Priprava trgovine mi je ponudila odlično priložnost glede na moje posamezne sisteme trgovanja.

Zadevna trgovalna priložnost je bil pravzaprav bullish signal za razhajanje. To je klasična tvorba rednih razhajanj. Pri tem cenovna akcija znižuje nižje in se Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 oddaljuje v drugo smer z višjimi nižjimi cenami. To je čisto redno razhajanje.

Pojdimo na skrito razhajanje.

Skrita razhajanja

Skrita razhajanja so na videz kontratuktivna, če pogledate vanjo, vendar je dokaj preprosto razumeti. Tako kot imamo bikovske in medvedje redne nastavitve trgovanja z divergenco, imamo tudi za skrito razhajanje bikovski in divergenčni vzorci razhajanj.

Za bikovsko skrito razhajanje se preprosto osredotočamo na obdobja, ko najnižje stopnje naraščajočega trenda dosegajo višje, a najnižje vrednosti Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 dosegajo nižje. To je smisel bikov skrite razhajanja.

Najboljša nastavitev, ki sem jo videl, je po mojem mnenju redna divergenca med znižanjem trenda - takrat se cena in Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 "razvijeta" v bikovsko skrito divergenčno strukturo na začetku vzpona. . To je eden najmočnejših potrditvenih signalov, ki ga boste našli pri preobratu trenda.

Zamislite si skrito razhajanje kot vzorec potrditve trenda nadaljevanja trenda. Ko boste to jedkali v mislih, boste lažje poznali, razumeli in prepoznali skrite vzorce razhajanja pogosteje kot povprečni trgovec.

Moram priznati, da imamo srečo, da smo razporejeni in opremljeni s tako spektakularnimi indikatorji, kot je Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 .

Ni vam treba porabiti časa za analizo in risanje zaslonov z zapletenimi črtami, ki bi vas lahko zvabile v kompleksno analizo in paralizo. Ni se dobro znajti kot trgovec, ker včasih ne sklenete nobenega posla. Toda hvaležno je, da možnosti, da končate v taki stiski, močno znižajo Awesome Oscillator Divergence Indicator For MT5 ker vam to močno pomaga pri prepoznavanju običajnih in skritih vzorcev razhajanj.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.