Absolute Strength Averages Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Absolute Strength Averages Indicator For MT5
  2. Använda Absolute Strength Averages Indicator For MT5
  3. Säljsignal
  4. Köpsignal
  5. Några tankar om Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Absolute Strength Averages Indicator For MT5 liknar den mer vanligt förekommande indikatoren för relativ styrka, stokastisk oscillator och riktningen för riktningsrörelseindex. Beräkningen som denna indikator använder är mycket lika för att hitta styrkan hos både köpare och säljare på en marknad. Det visas i ett dedicerat fönster, vilket innebär att det inte är ett överlag för pris. Det ger beräkningen och poäng, inte procenttal när det gäller köparen eller säljarens styrka.

FREE Absolute Strength Averages Indicator

Download the FREE Absolute Strength Averages Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Indikatorn kan användas på en mängd tidsramar och verkar ha lika stor effekt på fem minuters diagrammet som den dagliga diagrammet. Det är uppenbart att längre tidsramar för att erbjuda längre handelsmöjligheter som kan samla fler pips, men själva frekvensen kommer inte att förändras om marknaden kan handlas med hjälp av de signaler som denna indikator avfyrar.

Använda Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Att Absolute Strength Averages Indicator For MT5 tar lite att vänja sig, eftersom den har olika rader i sitt dedikerade fönster. Det finns två tjocka linjer och två streckade linjer, med två av dem som representerar hausseartad kraft, och två av dem representerar bearish kraft.

När man tittar på linjerna på indikatorn finns det de två tjocka linjerna som representerar kraften hos antingen köpare eller säljare. Den gröna linjen visar köparnas kraft medan den orange färgade linjen representerar säljare. De streckade linjerna representerar när marknaderna kan ha blivit lite överköpta eller översålda. Till skillnad från många andra indikatorer är det inte riktning i den meningen att du kanske tror.

Säljsignal

I det dedikerade fönstret där Absolute Strength Averages Indicator For MT5 , när en linje korsar en annan och börjar gå högre, visar det att de handlare som representeras av den färgen får styrka. Med andra ord, bara för att en linje går högre betyder inte nödvändigtvis att det är en köpmöjlighet. I diagrammet nedan kan du till exempel se att den Nya Zeelands dollarn hade fler säljare som fick styrka sedan köpare när den orange linjen korsade över den gröna linjen när marknaderna föll isär. Du kan se att när marknadens förlustmoment till nackdelen började samma orange linje att bromsa ner och till och med korsade den streckade linjen precis under den, vilket visade att vi kanske hade slut på fart och som ni kan se gjorde det faktiskt visade sig vara fallet. Som en utgångssignal kommer vissa handlare helt enkelt att vänta på att linjerna kommer att korsa igen, eftersom de faktiskt gjorde det efter lite konsolidering med den orange nivån över den gröna linjen ännu en gång.

Köpsignal

Uppenbarligen avfyrar det också att köpa signaler också. Absolute Strength Averages Indicator For MT5 kommer att visa en grön linje som bryter över den orange linjen och sprider sig längre och högre när mer styrka kommer in på marknaden från den hausse sidan. Som ni ser på diagrammet nedan började euron att stärka sig mot den japanska yenen efter att ha fallit, och när indikatorn började bryta upp till uppsidan med den gröna linjen visade det att köpare började ta över igen. Just nu finns det ett par sätt den här handeln kunde ha hanterats, eftersom momentumet började dra tillbaka något. Du kan se att den tjocka gröna linjen korsade under den streckade linjen och sedan studsade tillbaka över den. Vid denna tidpunkt började marknaden dra tillbaka något, men tog sedan fart igen. Så är fallet, det beror på vad näringsidkaren känner sig bekväm med att göra, som ni kan se, marknaden gick mycket högre innan den gröna linjen faktiskt korsade den orange linjen, vilket innebär att ungefär hälften av handeln fortfarande hade spelat ut . Det är en av sakerna med att använda denna indikator, är extremt flexibel vad du läser och använder denna information.

Några tankar om Absolute Strength Averages Indicator For MT5

Även om indikatorn är relativt enkel att läsa om huruvida marknaden blir mer hausseartad eller baisse eller inte, skulle fångsten vara de nyanser som du väljer att använda för att filtrera ut affärer, och kanske ännu viktigare, hantera dem. Detta är en bra indikator att använda i överensstämmelse med den övergripande långsiktiga trenden, men det är också ett bra sätt att titta på marknaden ur ett intradagssynpunkt, vilket ger dig möjlighet att antingen komma ut innan trenden börjar falla av, eller kanske ännu mer lockande, lägg till en redan befintlig position.

Exempelvis är en av de största styrkorna i Absolute Strength Averages Indicator For MT5 att den kan visa ett kortvarigt pullback och sedan en fortsättning av styrka, eller naturligtvis vice versa. När det används på en kortare tidsram, eftersom momentum fortsätter till förmån för den längre sikt trenden, kan det föreslå att det är dags att lägga till den kärnpositionen, maximera din position storlek och därför dina vinster. Ett scenario kan gå länge i ett valutapar, baserat på det dagliga diagrammet. Därefter kan denna indikator ses från en intradagssynpunkt för tillbakagångar som sedan går upp till uppsidan för hausseartat tryck för att stärka, vilket innebär att du kan öka din långsiktiga handel. Genom att lägga till dips som visar hausseartad fart, rör du dig om den totala marknaden och timing dina poster framöver också. Detta gör det möjligt för näringsidkaren att "pyramiden" framöver. Utöver det, om indikatorn inte bekräftar en fortsättning av fart, kanske den hindrar dig från att lägga till på en mindre än optimal nivå.

När man tittar på prismen i olika tidsramar kan du se att Absolute Strength Averages Indicator For MT5 kan användas på en mängd olika sätt. Till skillnad från många andra indikatorer ger det dig förmågan att spela på fart, och kan därför i sig själv vara lite av ett handelssystem. Gift med den långsiktiga trenden och kanske ljusstake-analys, kan den Absolute Strength Averages Indicator For MT5 vara ett bra verktyg i din handelsverktygslåda.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.