Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  2. Vad är Fibonacci Retracement?
  3. Hur man tolkar Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5
  4. Hur kan Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 integreras i ett handelssystem
  5. Slutsats

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 hittar automatiskt två betydande prisförändringspunkter på ett diagram och fortsätter sedan att rita Fibonacci-linjer mellan de två.

FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator

Download the FREE Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Vad är Fibonacci Retracement?

Fibonacci-nivåer upptäcktes av den italienska matematikern Leonardo “Fibonacci” Pisano på 1200-talet. Fibonacci var den första som introducerade användningen av arabiska-hinduiska siffror i Europa och utvecklade en sekvens med siffror - 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, etc. Varje nummer i sekvensen är summan av dess två föregångare. En annan anmärkningsvärd aspekt av denna sekvens är att varje nummer är ungefär 1.618 gånger större än det tidigare antalet. Detta vanliga förhållande mellan alla siffror i sekvensen är grunden för de retracementnivåer som används i finansiell handel.

Hur man tolkar Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 väljer två extrema prispunkter på ett diagram och delar sedan det vertikala avståndet med Fibonacci-förhållandena. 0,00% är startpunkten för retracement, medan 100,00% representerar en fullständig vändning till flyttens ursprungliga punkt. De viktigaste Fibonacci-nivåerna är 23.600%, 38.2% och 61.80%, som är horisontellt planerade på prisnätet för att hitta troliga prisförändringspunkter.

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 kan användas i många andra tekniska analysstudier som Elliott Wave-teori, Gartley-mönster och Tironnivåer. En annan utmärkt funktion hos Fibonacci retracement är att de, till skillnad från rörliga medelvärden, är statiska prispunkter. Denna statiska karaktär av Fibonacci-nivåer hjälper till att enkelt och snabbt identifiera, vilket gör att handlare och investerare kan förutse omvändning i prisåtgärder.

Hur kan Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 integreras i ett handelssystem

Fibonacci retracement-nivåer används för att nollas in på att köpa områden efter en återgång av tjurmarknaden och kortslutningszoner efter en björnmarknadsrally. Det är alltid klokt att lägga till momentindikatorer som MACD och Stochastics för att öka oddsen för att framgångsrikt spela in de mest fördelaktiga posterna. När en Fibonacci-nivå överlappar med vändpunkter i en indikator blir det förväntade stödet eller motståndet ännu kraftigare.

Baserat på djupet för Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 anses en 23.60% retracement vara relativt grunt, som finns under konsolideringsmönster för flagga eller vimpel. Grunt återkallelser händer ofta, men för att tjäna på dem krävs noggrann övervakning och en snabbare handelstrigger. Återdrag i intervallet 38.20% -50,00% betraktas som måttliga och händer under triangel- och kilmönster.

Den mest betydande Fibonacci-nivån som näringsidkare alltid passar på är 0,618, vilket är det omvända av gyllene förhållandet (1,618). Kortet på 0,618 tenderar i allmänhet att vara den högsta nivån upp till vilken en motströmsförändring sträcker sig, där de slutliga köpare eller säljare slänger in handduken för pris för att återuppta sin bredare trend. De flesta handlare väntar på att en hausseartad eller baisse ljusstake ska slutföras över eller under en Fibonacci-nivå för att bekräfta förekomsten av stöd eller motstånd innan de inleder en handel.

Slutsats

Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 kan användas för att identifiera slutet på en mot-trend-studs. Mottrend-studs återgår vanligtvis till en viss del av det föregående prissättningen. Medan de kortare återtagandena av 23.60% är vanliga ger de 38.20% -6,80% de maximala möjligheterna att vinna. Andra tekniska analyssignaler rekommenderas för att bekräfta en nivå som föreslås av Auto Fibonacci Indicator (Auto Fibos) Indicator For MT5 . Omvändningsområden kan bekräftas med momentindikatorer, ljusstake-mönster, diagrammönster eller volymanalys. Mer bekräftade faktorer som används, desto mer robust blir motsvarande signal.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.