AutoTrendLines Indicator For MT5Table Of Contents:

  1. AutoTrendLines Indicator For MT5
  2. Hur handlar jag med trendlinjer?
  3. Inställningar för AutoTrendLines Indicator For MT5
  4. Hur kan AutoTrendLines Indicator For MT5 hjälpa oss att handla trendlinjer?

Att göra teknisk analys är en enorm del i den dagliga dirigeringen av många framgångsrika handlare. Men om du är som jag, måste du göra det varje dag om och om igen börjar irritera dig förr eller senare. Det är här AutoTrendLines Indicator For MT5 kan kliva in och hjälpa oss med en viktig del av den tekniska analysen, som drar trendlinjer. Indikatorn kan automatiskt upptäcka de viktigaste trendlinjerna och dra dem på våra diagram. Detta kan säkra oss mycket tid, särskilt om du lägger till den sparade tiden efter flera dagars handel.

FREE AutoTrendLines Indicator

Download the FREE AutoTrendLines Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

I den här korta artikeln ska jag försöka förklara de viktigaste punkterna du måste vara uppmärksam på när du handlar med trendlinjer. Efteråt kommer jag att utarbeta lite mer om fördelarna som AutoTrendLines Indicator For MT5 kan ge oss och hur vi kan använda dem när vi handlar baserat på trendlinjer. Dessutom kommer jag snabbt att förklara inställningarna för indikatorn, som möjliggör full anpassning för att bäst passa din stil.

Hur handlar jag med trendlinjer?

Innan du kan handla baserat på trendlinjer måste du först veta hur du måste rita dem för att de ska respekteras av marknaden. Du kan antingen göra detta steg manuellt eller helt enkelt låta en indikator som AutoTrendLines Indicator For MT5 göra det åt dig. I allmänhet dras trendlinjer som en koppling mellan två extrema punkter i prisåtgärden. Ovan kan du se ett exempel på en uppåtgående trendlinje i blått och en nedåtgående trendlinje i orange. Jag har också markerat de två punkterna som är kopplade till dessa två linjer. Vi utökar helt enkelt trendlinjerna till "framtiden" och ser hur priset reagerar på dem.

Det är i princip bara två saker som kan hända när priset kommer nära en sådan trendlinje. Antingen kommer trendlinjen att hålla och priset hoppar av den och ändrar riktning eller så kommer trendlinjen att brytas och priset fortsätter sin rörelse. I händelse av ett breakout kommer vi ofta att se breakout-pullback-fortsättnings-patteringen. Du kan se en förklaring i bilden ovan, men vad som händer är följande: Först kommer priset att bryta igenom trendlinjen (breakout), sedan kommer ett pullback mot trendline att inträffa (pullback) och slutligen kommer priset att studsa trendlinjen och fortsätt sedan sin rörelse i riktning mot utbrottet (fortsättning). I allmänhet anses inresa efter omprövning vara säkrare och kan dessutom ge dig ett bättre ingångspris, vilket kan maximera dina vinster.

Som ni ser är den viktigaste delen av all denna handelsmetod ritning av trendlinjerna och alltid håller dem uppdaterade. Detta kan ibland vara något irriterande och det är därför mycket bra att använda en indikator för att automatisera denna procedur. AutoTrendLines Indicator For MT5 gör just det.

Inställningar för AutoTrendLines Indicator For MT5

Ovan kan du se inställningarna för AutoTrendLines Indicator For MT5 . Låt oss titta närmare på var och en av dem nu. Den första inställningen kallas "linjetyp". Det finns två alternativ du kan välja här. Den första kallas "av två extremum" och den andra "extremum och delta". Dessa två beräkningsmetoder är inte alltför annorlunda. Båda använder två extrema punkter för att hitta och rita trendlinjerna. Den andra metoden lägger dock till en deltavariabel för att göra ritningen av trendlinjerna lite mer dynamisk och närmare marknadsförhållandena.

Med den andra inställningen "Left extremum side" kan du definiera antalet staplar till vänster som ska användas för att hitta den vänstra extrempunkten i trendlinjen. Ju fler staplar du inkluderar här, desto mer långsiktiga kommer de dragna trendlinjerna och därmed desto mer kraft har de. Om du dock använder ett superhögt värde kommer priset sällan att komma nära dem, vilket resulterar i mycket få handelsmöjligheter för dig.

De nästa två inställningarna är ganska lik den andra. Här kan du ställa in fältet vid vilken beräkningen av höger extremum kan börja. Att ha trendlinjen ansluten till det aktuella ljuset eller precis bredvid det är inte för mycket meningsfullt, så vi vill att extremum ska vara åtminstone ett par staplar till vänster om det.

De tre sista inställningarna används bara för att anpassa indikatorernas utseende. Du kan först ändra bredden på de automatiskt ritade trendlinjerna och för det andra kan du ändra färgen på varje rad individuellt för att göra den perfekt i enlighet med dina andra diagramelement.

Hur kan AutoTrendLines Indicator For MT5 hjälpa oss att handla trendlinjer?

Som jag kort skrev ovan är att hitta rätt trendlinjer den mest kritiska delen av när du vill handla med trendlinjer. Även om detta inte är svårt att göra, är det en mycket överflödig uppgift som kommer att börja tråkiga dig efter en tid och därmed kan hindra det roliga med handeln. Många människor kommer förmodligen också att sluta rita trendlinjerna efter ett par veckor eller månad eftersom de är för irriterade av det. Detta kan ha en allvarlig inverkan på dina resultat, eftersom trendlinjer alltid är en viktig aspekt på marknaderna, även om din handelsstrategi inte bygger runt dem. Så du kan se hur den enkla metoden att automatisera trendlinjeteckningen kan påverka din handelsresa på många sätt.

Du kan också ställa in AutoTrendLines Indicator For MT5 på ett sätt som det ser naturligt ut på dina diagram och inte hindrar dig från att framgångsrikt utföra dina handelsstrategier. Att ha indikatorn på dina diagram hela tiden gör dig inte riktigt dålig och bör därför alltid göras för att dra nytta av dess positiva påverkan.

Trendlinjer kan också inte bara användas som en startpunkt, vilket jag förklarade ovan, utan kan också användas på potentiella områden för att placera din takeprofit på. Eftersom trendlinjer är mer dynamiska än till exempel stöd- och motståndsnivåer, kan du alltid få ut mesta möjliga av dina affärer. Så se till att ladda ner denna indikator och se dess magi själv.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.