Adaptive Smoother Indicator For MT5

Adaptive Smoother Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Adaptive Smoother Indicator For MT5
  2. Handelsideer med den Adaptive Smoother Indicator For MT5
  3. Adaptive Smoother Indicator For MT5 - Køb poster
  4. Adaptive Smoother Indicator For MT5 - Sælg poster
  5. Adaptive Smoother Indicator For MT5 - Konklusion

Den Adaptive Smoother Indicator For MT5 er en form for en gennemsnitlig indikator. Som det adaptive navn antyder, tilpasser det værdierne i henhold til prishandlingen. Farver bruges også til at vise trendens retning.

FREE Adaptive Smoother Indicator

Download the FREE Adaptive Smoother Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Den Adaptive Smoother Indicator For MT5 udviklet til at løse det førende og forsinkede problem med glidende gennemsnit. Når du begynder at stole på EMA, understreges den nylige pris for meget. Tværtimod har SMA tendens til at være langsommere, når de genererer nøglesignaler.

Men for den adaptive glattere indikator tages der hensyn til brøkværdier, så det glidende gennemsnit kan arbejde med præcision. Inkludering af brøkformlen i basisberegningen løser også problemet med maling igen.

Nogle af jer kender det måske som en Jurik-glat indikator, men det er bedst at vide det ved dets oprindelige navn. Den bedste del af dette værktøj er til og fra-funktionen. Hvis værdien er indstillet til 1, slukkes indikatorens adaptive egenskab fuldstændigt, da der ikke beregnes nogen brøkdata.

Denne specielle indikator er et fremragende filter, og det kan være basiselementet til udvikling af nogle af de mest avancerede handelsstrategier.


Handelsideer med den Adaptive Smoother Indicator For MT5


At få dynamiske ideer ud fra dette adaptive glidende gennemsnit er meget simpelt. Det skifter farve med hældningen. Når skråningen gradvist får positiv værdi, bliver den langsomt til grøn. Når skråningen er negativ, bliver den mørk orange.

En positiv hældning bruges, når tendensen er opad, og den negative hældning, når tendensen er nede. Men indikatorens hældning bør ikke gøre dig begejstret for handelsopsætningerne. Det giver dig den grundlæggende idé, hvor du kan finde de potentielle opsætninger.

En indikator fungerer godt, når den er udstyret med andre vigtige handelsfaktorer. Derfor har vi flere trin i den velafbalancerede handelsstrategi. Indikatorers data taget som den sidste kontrolproces. Du kan endda kalde det som filter- eller handelsinitiator.

Det er bedre at kalde den adaptive glattere at ringe som handelsinitiator, da vi vil forberede opsætningen ud fra dens farve.


Adaptive Smoother Indicator For MT5 - Køb poster
Til køb af aktivet illustrerer vi brugen af den adaptive glattere i et stærkt uptrend-marked. Da tendensen er bullish, vil farven på den adaptive glattere være grøn.

Der er ingen spor eller mørk orange farve, når trenden er super stærk. Korrektionen i prisen skal være minimal og bør ikke ændre hældningen til negativ. En negativ hældning i indikatoren kan identificeres med den enkle proces med glidende gennemsnitsfarve.

Efter tre på hinanden følgende toppe begynder den adaptive glattere at arbejde som stærk støtte. Du kan indstille ventende køberegistreringer ved den dynamiske support med 25 pips stop. Men andre faktorer bør overvejes for at forbedre nøjagtigheden.

Nogle erfarne investorer drager dog fordel af det stærke trendmarked og kører trenden med denne ene indikator. Dette er et perfekt eksempel på, hvordan en enkelt indikator kan skabe en komplet strategi uden at medføre forhindringer.

Men husk, at pengestyringsreglen skal anvendes strengt, når du kun er afhængig af dette værktøj.


Adaptive Smoother Indicator For MT5 - Sælg poster
Folk har den misforståelse, at de ikke kan åbne handelen, når markedet ændrer kurs. Men den adaptive flytning kan være et fremragende værktøj til at finde de potentielle opsætninger, efter at en ny bearish tendens er dannet. På den højre side af diagrammet skal farven på den adaptive glattere være grøn, da trenden er opad.

Efter at have sikret rekordhøj eller testet modstanden, vil hældningen begynde at ændre sig. Prisen vil falde kraftigt, og du vil bemærke, at den adaptive farve bliver mørk orange det meste af tiden. Dette giver dig signalet om, at du kan åbne kort, når et supportniveau er brudt.

At tage nye handler lige efter pausen af supporten kan være udfordrende, da faldet ledsages af et stærkt baishert lys. Her kan du tage den sinusformede egenskab ved det adaptive glidende gennemsnit. Hvis den mørkeorange farve ændres lidt, kan du forvente en bullish vending.

Prisen skal rally til modstanden og give dig flere muligheder for at åbne den korte. Når den korte er taget, skal du bruge den adaptive glattere som filteret. Dens farve skal være mørk orange, ellers får du ikke fordel af at tage den korte.


Adaptive Smoother Indicator For MT5 - Konklusion


Nu har vi alle ideerne til, hvordan denne adaptive glattere fungerer. At kende funktionen til enhver indikator på enhver mulig måde er det første skridt til at udvikle en strategi. En strategi er bygget på kombinationen af manuelt vurderede data og indikatoraflæsning.

Medmindre du ved, hvordan filteret fungerer, synkroniseres du ikke flere indikatorer til et enkelt system. Selvom brugen af adaptiv glattere er nøje relateret til hældning, skal du overveje de andre vigtige faktorer. Analyser prishandlingsbjælkerne, diagrammønstre, support og modstand. Lær at tegne den gyldige trendlinie, da den passer til det dynamiske SR-niveau for den adaptive glattere.

Ting kan komme ud af hånden for rookies, men de kan løse problemerne ved hjælp af demo-platformen. Meget få mennesker ved, at der gives en demo-konto, så du kan teste forskellige slags værktøjer og indikatorer. Brug demo-platformen på en diversificeret måde, og prøv at skabe et strategisk trin, så du ikke mister sporet, når tingene bliver lidt ujævn.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.