ADXVMA Histogram Indicator For MT5

ADXVMA Histogram Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. ADXVMA Histogram Indicator For MT5
  2. Handelsideer med ADXVMA Histogram Indicator For MT5
  3. ADXVMA Histogram Indicator For MT5 - Køb poster
  4. ADXVMA Histogram Indicator For MT5 - Sælg poster
  5. ADXVMA Histogram Indicator For MT5 - Konklusion

ADXVMA Histogram Indicator For MT5 er baseret på den berømte ADX-indikator og et bevægende gennemsnit for at få glattere værdier. Denne version tegner et histogram i en indikatorundervindu, hvor du vil se en binær visning af trenden. Grønne områder fortæller dig, at markedet er trend opad, mens røde zoner fortæller dig, at markedet trender nedad.

FREE ADXVMA Histogram Indicator

Download the FREE ADXVMA Histogram Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


ADXVMA Histogram Indicator For MT5 er udviklet af Mladen Rakic. Det er en avanceret indikator, der bruger kerneformlen for det glidende gennemsnit, ADX og adaptiv algoritme. Indikatoren analyserer prisforskellen i en bestemt periode og vurderer momentumindekset.

Baseret på momentumindekset tegner det histogramstænger, der fortæller os om styrken af tyre og bjørne. Detailhandlerne overvejer måske det farvede histogram som en svag læsning, men disse farvede histogrammer kan fungere som det perfekte handelsfilter. Når histogramlinjens farve er grøn, kan du ikke udføre short trade. På samme måde, når histogramfarven er rød, kan du ikke udføre den lange handel.

En smart erhvervsdrivende kan let se det bedste signal og forblive på sidelinjen, når handelssignalerne bliver forvirrede. Men for at bruge ADXVMA-histogrammet, skal en erhvervsdrivende lære om support og modstand. Det system, som du bruger, skal have evnen til at finde den potentielle købs- og salgszone.

Når du er sikker på, at dit handelssystem er i stand til at finde det bedst mulige signal, kan du integrere ADXVMA-histogrammet i handelsteknikken. Da brugen af ADXVMA histogram i høj grad afhænger af funktionerne i en handelsfordel, lad os lære den rigtige måde at vælge en handelsmetode på.


Handelsideer med ADXVMA Histogram Indicator For MT5


Nybegyndere handler altid på udkig efter en kompliceret handelsmetode. For dem giver en kompleks handelsmetode den bedste fortjeneste ved at benytte lejligheden. Tværtimod er de institutionelle forhandlere altid på udkig efter den nøjagtige metode, da de skal håndtere et højfrekvent handelsmiljø.

At være ekspert i denne branche, skal du vide, at den enkle tilgang giver den hurtigste måde at åbne handlen på. Og på Forex-markedet er timing meget afgørende. Så hvis du vil bruge ADXVMA histogramindikatoren, skal du sørge for, at den handelsmetode, du bruger, ikke er en kompleks. Det skal være et simpelt system, der vil fokusere på de kritiske faktorer på markedet.

For eksempel skal du være sikker på den støtte og modstand, du har set. Hvis du ikke er sikker på kvaliteten af supporten og modstanden, er dit system ikke ADXVMA histogramindikatoren værd. Udvikl dit system fra bunden, og tag kun datalæsningen fra den højere tidsramme.

Når du bliver dygtig til at finde den perfekte støtte og modstand, skal du gå til ADXVMA histogramindikatoren for at forbedre dine henrettelser. Lad os finde ud af den korrekte anvendelse af denne indikator, så vi kan vinde flere handler som en professionel.


ADXVMA Histogram Indicator For MT5 - Køb poster
Før du tager ADXVMA Histogram Indicator-læsning, skal du finde købsignalet. Købssignalet finder normalt sted i en vigtig supportzone. Folk, der bruger en reverseringshandelsmetode, skal finde købsignalet ved modstandens brud. Du bør dog ikke forsøge at udføre handlerne ved modstandens pause, da det vil forårsage enorme problemer.

Masser af ting skal overvejes, inden du starter, afhængigt af omvendt handelsmetode. Find signalet i den vigtige supportzone, og kig på ADXVMA Histogram Indicator. Der skal være grønne søjler i histogrammet. Men tag ikke handelen bare fordi en enkelt grøn bjælke er til stede.

De lange handelsopsætninger bliver gyldige, når du ser tre eller flere grønne søjler i indikatorpanelet. Når du tager handlerne ved at tage bekræftelsen fra denne indikator, skal du sørge for ikke at tage en høj risiko. De aggressive handlende vil ikke være i stand til at dække tabene, og de vil altid give markedet skylden.


ADXVMA Histogram Indicator For MT5 - Sælg poster
Modstanden er den vigtigste zone, hvor vi finder salgssignalet. Du kan dog også finde salgssignalet på det svage supportniveau. Bjørnene bryder supportzonen og skubber prisen til et nyt lavpunkt. Baseret på din handelsmetode skal du finde det perfekte salgssignal ved supportens afbrydelse.

Tværtimod, når du ser efter at sælge instrumentet i modstandszonen, skal du sørge for at kigge efter den bearish pin-bjælke eller doji-mønster. Vi beder dig ikke om at integrere prishandelsmetoden i dit system, men du anbefaler at lære disse to grundlæggende mønstre. Da du finder det bearish signal på modstandsniveauet eller ved afbrydelsen af understøttelsen, er det tid til at flytte til ADXVMA histogramindikatoren.

ADXVMA histogramindikatoren skal udskrive på hinanden følgende røde bjælker i indikatorpanelet. De røde søjler fortæller os, at bjørnene har taget kontrol over markedet og prisen klar til at falde. De, der er kloge, analyserer altid nyhedsdataene, før de tager short trade. De ved, at det at tage kort handel lige før pressemeddelelsen kan være fatalt. For at undgå at miste handler på grund af falsk stigning skal du studere nyhedsfaktorerne i denne branche.


ADXVMA Histogram Indicator For MT5 - Konklusion


Alle ønsker at blive millionær. ADXVMA histogramindikatoren kan vise os den perfekte måde at undgå det falske signal på, men det betyder ikke, at vi aldrig mister handler. At miste handler er meget almindeligt, og ingen har magt til at undgå det. Hvis du vil overleve som valutahandler, skal du lære om de vigtige målinger for at styre risikoen.

Undersøg om det bageste stoptab, så du kan øge RR-forholdet for handler ved hjælp af det farvede histogram, der er oprettet indikatoren. ADXVMA histogramindikatoren bruges mest af trendhandlerne, da den giver tidlige signaler, før tilbageføringen finder sted. For eksempel åbner du en lang handel, du kan holde fast ved den lange handel, så længe bjælkerne i histogrammet er grøn. Men en sådan metode kræver forudgående brug af de bageste stop.

Uanset hvordan du bruger denne indikator, skal den altid betragtes som et hjælpeværktøj. Hvis du nogensinde behandler denne indikator som det vigtigste element for handel, vil du ikke være i stand til at handle på de vigtige SR-niveauer. Din prioritet er SR-zonen, og ADXVMA histogramindikatoren giver dig bekræftelse på visse handelsopsætninger.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.