Angle of Averages Indicator For MT5

Angle of Averages Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Angle of Averages Indicator For MT5
  2. Handelsideer med Angle of Averages Indicator For MT5
  3. Angle of Averages Indicator For MT5 - Køb poster
  4. Angle of Averages Indicator For MT5 - Sælg poster
  5. Angle of Averages Indicator For MT5 - Konklusion

Indikatoren Angle of Averages Indicator For MT5 beregner vinklen på et bevægende gennemsnit. Vinkler kan vise dig styrken ved en trend. Stejle vinkler bestemmer stærke tendenser. Indikatoren tegner grønne områder under stærke opadgående tendenser og gule områder under stærke nedadgående tendenser. De grå områder viser prishandling, hvor vinklen på det bevægende gennemsnit er ret fladt.

FREE Angle of Averages Indicator

Download the FREE Angle of Averages Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Angle of Averages Indicator For MT5 er et af de mest elegante værktøjer, der arbejder på den smarte beregning. Indikatorer, der fungerer med to-aksede data, afhænger normalt af kompleks algoritme, da to forskellige datasæt skal overvejes for at formulere de importerede data til læsning.

Men indikatoren for gennemsnitsvinklen fungerer på en anden formel. Det opretter det farvede histogram baseret på ATR-formlen. Det betyder, at den gennemsnitlige pipsbevægelse overvejes for at skabe aflæsningen i indikatoren for gennemsnitsvinkler. Indikatorerne har en dobbelt funktion. Det kan fungere som et filter, og du kan også betragte det som et handelsudløsende værktøj.

Hvis du udvikler en ny handelsmetode, er det bedre ikke at overveje indikatoren for gennemsnitsvinklen som et filterværktøj. Du får det bedste resultat, når du gør det til en integreret del af din handelsstrategi.


Handelsideer med Angle of Averages Indicator For MT5


Nogle af jer har muligvis en eksisterende handelsstrategi. Men der er intet at bekymre sig om, da indikatoren for gennemsnitsvinklen kan synkroniseres med en eksisterende kant uden store problemer.

Folk, der forsøger at øge deres handelsfærdigheder ved at følge den strategiske tilgang til handel, bør lære at bruge dette værktøj. Det kan hjælpe dig med at bestemme den potentielle handelsopsætning med en høj nøjagtighed, selvom den fungerer som filter. Men du skal vide, hvordan søjlerne og ændringer i søjlens farve reagerer med de forskellige stater på markedet.

Det lyder måske meget forvirrende i den indledende fase, men når du lærer at tage handlerne med en strategisk tilgang, skal du være i stand til at ændre tingene hurtigt. Det giver et stort niveau af lethed i handelsvirksomheden og tilbyder dig en klassisk løsning i realtid.


Angle of Averages Indicator For MT5 - Køb poster
At købe et aktiv kræver en stærk viden om supportniveauet. Folk, der har en stærk handelsmetode, tager normalt lang handel i den vigtige supportzone. Men at finde den vigtige supportzone er lidt vanskelig, medmindre du kender de perfekte trin til at analysere den højere tidsramme.

Lad os sige, at du har en perfekt strategi, der fortæller dig den nøjagtige placering, hvor du skal købe aktivet. Til tider vil du bemærke, at markedet reagerer på dine handelsopsætninger efter et par stearinlys. Dette skyldes, at strategien ikke tager fart på kontoen. Men hvis du analyserer vinklerne for den gennemsnitlige indikatorlæsning, kan du tage handelen på det rigtige tidspunkt.

En kalkfarvebjælke skal vises øverst på indikatorens nul linjer. Den grønne bjælke vises normalt efter 4-5 stearinlys, når du har identificeret det potentielle købssignal. Selvom det vil resultere i brugen af bredere stoptab, kan du forbedre handelens nøjagtighed. Du får en højere gevinstprocent, og dette skal forbedre dit tillidsniveau betydeligt.

Men overvej ikke vinklen på den gennemsnitlige bjælke som den hellige gral på Forex-markedet. Du vil stadig miste handler, og du kan ikke gøre noget. Nogle af jer kan muligvis ikke lide konceptet med bredt stoptab, og de kan let tage tweaked-læsningen fra vinklerne på gennemsnitsindikatoren. Vi lærer dette trin i korte handelsopsætninger.


Angle of Averages Indicator For MT5 - Sælg poster
At handle med en stærk nedadgående tendens er en meget hård opgave. Hvis du bruger den almindelige teknik til at tage aflæsningen fra gennemsnittet, vil du bruge et meget bredt stoptab. Men i dette segment lærer vi dig at tage læsningen fra denne indikator i et andet format.

Når du har fundet det potentielle salgsniveau i aktivet, skal du kigge efter handlerne på de grå bjælker. De grå søjler skal være dannet på den negative side af referencelinjen. Når du ser de grå bjælker, skal du vente på tre på hinanden følgende grå bjælker, der gradvist øges i størrelse. Åbn den korte handel på den fjerde grå bjælke med indikatoren for gennemsnittets vinkler.

Den gradvise stigning i længden af den grå bjælke fortæller os, at prisen er klar til at deltage i et stærkt fald. Normalt skal du finde gyldne farvebjælker på den negative side af referencelinjen efter 5-7 grå bjælker. Når du bruger denne tweak til at tage læsningen, skal du sørge for kun at tage handlerne med trenden.

Du behøver ikke bruge et stort stoptab, da handlen vil blive taget lige efter supportniveauerne. Hvis supporten er brudt med et stort bearish lys, skal du vente på en mindre bullish korrektion i prisen. Og det er altid bedre at vente på de gyldne bjørne, så du kan åbne handelen i slutningen af en bullish korrektion.


Angle of Averages Indicator For MT5 - Konklusion


Integrering af gennemsnittets vinkel til dit eksisterende handelssystem er en meget ligetil proces. Alligevel finder nogle af rookies det svært, da de ikke ved, hvordan de farvede søjler og de grå søjler hjælper dem i handelsprocessen.

De skal analysere prisbevægelsen og evaluere længden og farven på bjælkerne i gennemsnittets vinkler. Når du først har lært kendskab til prisens indvirkning på indikatorernes bjælker, skal de erhvervsdrivende være i stand til nemt at synkronisere den nye indikator til deres eksisterende handelsmetode.

Hvis indikatoren anses for at handle med tilbageførselsmetoden, skal du vente på tofarvede søjler, inden du åbner en handel. Lad os sige, at du vil handle med bullish tilbageførsel. Åbn aldrig handlen ved den første grønne bjælke, men vent på, at den anden grønne bjælke dannes.

På samme måde skal du vente på den anden gyldne farvebjælke til den bearish vendingsteknologi. Som naiv erhvervsdrivende skal du ikke starte med tilbageførselsteknikken først. Start med trendhandelsstrategien og brug konservativt indikatoren. Når du får erfaring, kan du teste de komplekse strategier med læsning af denne klassiske indikator.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.