Auto Trend Lines Indicator For MT5

Auto Trend Lines Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Auto Trend Lines Indicator For MT5
  2. Registrering af Auto Trend Lines Indicator For MT5
  3. Tilføjelse af regelmæssige MACD-afvigelser for at filtrere de bedste opsætninger
  4. Tilføjelse af modstandsniveauer for at filtrere endnu bedre opsætninger
  5. Auto Trend Lines Indicator For MT5 - Konklusion

Auto Trend Lines Indicator For MT5 tegner Auto Trend Lines Indicator For MT5 direkte på diagrammet. Dette er en god hjælper til din tekniske analyse, især hvis du er en begyndere erhvervsdrivende. Indikatoren tegner endda en trendkanal, som du kan bruge til at registrere overkøb og oversolgt forhold.

FREE AutoTrendLinien Indicator

Download the FREE AutoTrendLinien Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Trendlinjer bruges af mange professionelle erhvervsdrivende. Og som med de fleste handelsværktøjer kan du bruge dem på mange forskellige måder til din fordel.

Heldigvis gør Auto Trend Lines Indicator For MT5 arbejdet for dig og tegner Auto Trend Lines Indicator For MT5 for dig på kortet. Det tegner endda en trendkanal, som du kan tage dine handelsbeslutninger med.

Jeg foretrækker personligt tendens til tilbageførsel, fordi du med disse typer af handler kan indtaste en ny tendens meget tidligt. I løbet af årene har jeg undersøgt, at du kan have tilbageførselsforretninger med stor sandsynlighed, når du venter, indtil flere kanter forekommer på samme tid og på samme prisniveau.

Hvis der findes en sådan situation, hvor flere kanter bekræfter en mulig kommende tilbageføring, vil du i gennemsnit have en højere vinderprocent, og vinderhandlerne vil være større.

Vi starter nu med den første kant og senere tilføjer flere kanter til opsætningen.

Registrering af Auto Trend Lines Indicator For MT5


Som nævnt ovenfor tegner denne indikator trendkanaler for dig. Og oversving af trendkanaler kan bruges som et signal med stor sandsynlighed for tilbageførsel. Oversvømmelser af trendkanaler forekommer, hvis prisen pludselig bevæger sig hurtigere i trendens retning, end den gjorde før.

Jeg vil forklare dette koncept nu baseret på et eksempel på en opadgående kanal. Som du kan se i det følgende skærmbillede, har indikatoren tegnet en opadgående trendkanal baseret på den nylige prishandling af den opadgående tendens.

Den nedre grænse for den opadgående kanal tegnes med lilla farve, mens den øvre grænse har blå farve. Hvis prisen overskrider den blå linje opad, ved den erfarne erhvervsdrivende, at den opadgående tendens er i en overkøbt tilstand. Forkøb af overkøb er en tidlig advarsel om, at den opadgående tendens snart løber tør for damp. Vi vil sandsynligvis se en større korrektion (tilbagetrækning) til nedsiden eller endda starten på en ny nedadgående tendens.Som mærket i skærmbilledet ovenfor med den røde pil, kan du først forvente en tendens til at vende en tendens til at vende tilbage til nedsiden, fordi prisen er i en forkøbt tilstand.

Så hvordan kan du tilføje yderligere bekræftelse af, at tilbageførsel til nedadgående vil ske ved denne overskridelse af trendkanalen?

Tilføjelse af regelmæssige MACD-afvigelser for at filtrere de bedste opsætninger


Hvis du har en vis handelserfaring, vil du sandsynligvis have hørt om afvigelser. MACD er en fantastisk indikator til at registrere pålidelige afvigelser. En regelmæssig bearish afvigelse opstår, hvis prisen bliver højere, mens MACD-indikatoren er lavere.

Hvis du venter på en situation, hvor en opadgående trendkanal overskrider og en regelmæssig bearish divergens eksisterer på samme tid, har du en opsætning med en endnu større sandsynlighed for en nedadgående reversering. Følgende skærmbillede viser denne situation:Hvis du altid venter på sådanne situationer, hvor flere kanter mødes, får du mindre smerter i løbet af din handelskarriere på grund af den højere vinderprocent. Du vil også udvikle en meget bedre selvtillid som erhvervsdrivende.

Men det er ikke alt. Du kan filtrere endnu bedre signaler, der giver en endnu højere vinderprocent i det lange løb.

Så hvordan får man et endnu bedre udbytte af markedet?

Tilføjelse af modstandsniveauer for at filtrere endnu bedre opsætninger


Som forklaret ovenfor kan du vente til 2 kanter forekommer på samme tid for at få en højere vinderprocent. Men du kan endda gå længere og vente, indtil 3 kanter forekommer på samme tid.

Auto Trend Lines Indicator For MT5 har trukket en opadgående kanal, og prisen har foretaget et overskrid på opadgående retning. En bearish afvigelse forekom under overskridelsen. Nu kan du kontrollere diagrammet, om prisen er på et modstandskursniveau på samme tid. Hvis du er en meget betyder erhvervsdrivende, og mange professionelle erhvervsdrivende er meget betyder (de undertiden venter dage eller endda uger, indtil betingelserne for en handel er perfekte), vil du have en endnu højere vinderprocent i det lange løb.

I vores eksempel er disse betingelser nøjagtigt opfyldt, hvis prisen overskrider den opadgående priskanal. Jeg har mærket denne situation i følgende skærmbillede:Auto Trend Lines Indicator For MT5 - Konklusion


Hver handelsindikator er kun så god som den erhvervsdrivende, der bruger den. Den erfarne erhvervsdrivende ved, at vellykket handel mere end blindt følger et mekanisk regelsæt. Hvis det ville være sandt, kunne vi alle udvikle rentable ekspertrådgivere, der kører succes uden nogen menneskelig indgriben. Men dette er ikke virkeligheden.

For at få succes som erhvervsdrivende skal du udvikle et færdigheds sæt til at kombinere din handelsviden med det, du ser på diagrammerne. Du er nødt til at lære, under hvilken markedstilstand, hvilken handelsviden giver dig en fordel på markedet. Jeg har vist dig en mulig måde ved at tilføje flere og flere kanter til en opsætning. Denne tilføjelse af kanter er en filtreringsmekanisme, der producerer mindre handler. Men disse handler vil være af højere kvalitet.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.