BeginnerAlert Indicator For MT5

BeginnerAlert Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. BeginnerAlert Indicator For MT5
  2. Handelsideer med BeginnerAlert Indicator For MT5
  3. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Buy Entries
  4. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Sælg poster
  5. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Konklusion

BeginnerAlert Indicator For MT5 er udviklet til at hjælpe nybegynderhandlere med at opdage trendens retning og mulig støtte- og modstandsniveauer. Denne indikator giver endda advarsler via MT5-pop, e-mail og push-meddelelser. Med alarmeringsfunktionen får du besked i realtid og behøver ikke at se skærmene hele dagen.

FREE BeginnerAlert Indicator

Download the FREE BeginnerAlert Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


BeginnerAlert Indicator For MT5 blev udviklet af Nikolay Kositsin. Dette er en særlig slags indikator, der indikerer markedets ekstreme punkt. Dem, der er et eksperiment med handelsbranchen, kender de ekstreme punkter betragtes ofte som support- og modstandsniveauer.

Dette er de vigtigste steder, hvor prisen på et bestemt instrument har en tendens til at vende retning. BeginnerAlert-indikatoren skaber det perfekte signal til detailhandlerne ved den vigtige støtte og modstand, der giver investorerne en unik mulighed for at evaluere deres holdning til en bestemt handel.

Folk, der har handlet med højfrekvente virksomheder, bruger BeginnerAlert-indikatoren i udstrakt grad, da den filtrerer de dårlige signaler ud. Faktisk ved at kende den perfekte anvendelse, kan du forbedre din ydeevne inden for kort tid. De lilla prikker dannes ved modstandszonen, og de blå prikker dannes ved støttezonen.

Bemærk, at disse prikker ikke viser noget absolut niveau, der kan garantere dig rentable handler. At miste handler vil stadig være med i spillet, men de, der er ivrige efter deres risikostyringspolitik, kan let undgå store tab og tjene et anstændigt beløb uden at have store problemer.


Handelsideer med BeginnerAlert Indicator For MT5


Handelskanten er ansvarlig for at tjene penge på Forex-markedet. Folk, der har en stærk handelsfordel, har tendens til at klare sig godt, selv i markedets komplekse tilstand. Men hvis du agter at handle med BeginnerAlert-indikatoren med en svag handelsfordel, skal du være parat til at miste de fleste handler.

For at forbedre din handelsudførelse skal du være afhængig af et simpelt system, der i høj grad forbedrer din handelsudførelsesproces. I stedet for at fokusere på de farvede prikker, skal du fokusere på SR-niveauerne. Udvikl en robust handelsmetode, der kan se den perfekte købs- og salgszone. For at forbedre succesraten kan du starte afhængigt af en højere tidsramme.

Minutters tidsramme giver ikke nøjagtige data til detailhandlerne. BeginnerAlert-indikatoren udskriver hyppige farvede prikker i minutrammen, og det vil være svært at finde en handel med et højt RR-forhold. Det kan tage et stykke tid at vænne sig til den højere tidsrammehandelmetode, men når du først har mestret den, vil du være i stand til at drage fuld fordel af BeginnerAlert-indikatoren. Det er tid til at vide om de farvede prikker og handelsudførelsesprocessen ved hjælp af BeginnerAlert-indikatoren.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Buy Entries
Et stærkt efterspørgselsniveau er et sted, hvor vi skal søge på købssignalet. Forhandlerne er normalt afhængige af den prishøjde bar eller lysestager i supportzonen. Men denne metode kan meget variere afhængigt af dine færdigheder og den type kant, du bruger. Generelt er den indikatorbaserede handelsmetode ikke så perfekt.

Indikatordataene skal tages, når du har fundet den ønskede lange handelsopsætning. Med din eksisterende handelsmetode, prøv at finde det perfekte købssignal på supportniveau. Analyser RR-forholdet for handlerne. Hvis det er mindre end 1: 4, bør du ikke underholde din handelsidee. Når du har vurderet RR-forholdet, skal du kigge efter den blå prik under den bullish handelopsætning.

Hvis den blå prik er til stede, har du en god mulighed for at tjene penge ved at udføre længe i handelsinstrumentet. Men øg ikke risikoen, bare fordi du bruger BeginnerAlert. Indikatoraflæsningen bør betragtes som din boosters niveau for tillid. Når du handler med den lilla prik over modstandszonen, er du sikker på, at du sælger i en vigtig zone.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Sælg poster
Sælgerposterne tages ligesom den lange ordre. I stedet for at se efter handelsopsætningen ved supporten bruger vi forsyningszonen. I lettere termer, se efter det korte signal på modstandsniveauet. Men det sværeste er at finde en gyldig modstand, der kan holde tyre og få bjørnene til handling.

Det kan du gøre ved at vælge en højere tidsramme. Nogle af jer ønsker måske at sælge i pausen af supporten. De bør overveje nyhedsdataene, da supportniveauerne tages ud som et resultat af en større pressemeddelelse. Når du finder den bearish handel, skal du kigge på de farvede prikker. BeginnerAlert-indikatoren skal påføre en magenta farve prik i modstandszonen.

Prikken viser, at sælgere kommer i aktion. Ved at tage den korte handel i modstandszonen med den magentafarvede prik kan du opnå en anstændig fortjeneste uden at have store problemer. Når du har afsluttet handelsopsætningerne ved at evaluere læsningen fra BeginnerAlert, kan du have din korte handel og tjene penge.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Konklusion


Hver erhvervsdrivende har brug for at fokusere på deres disciplin. At undgå de almindelige regler og forsøge at øge profitpotentialet ved at øge risikoen kan sætte din karriere i stor risiko. For at sikre kapitalens sikkerhed bør en erhvervsdrivende altid kigge efter en sikker tilgang.

Selvom BeginnerAlert-indikatoren meget nemt kan filtrere de dårlige handler, skal du føle dig godt tilpas med dine risikofaktorer. Lad os sige, at du har risikeret 5% af din kontosaldo. Så hvis du mister 5 handler i træk efter brug af BeginnerAlert, er du nede med 25%. At komme sig efter et så stort tab kan være en meget udfordrende opgave. Men hvis du kun risikerer 2% af kontosaldoen, mister du 10% af egenkapitalen. Og det er muligt at genvinde 10% af din saldo, når du handler med en strategisk tilgang.

Stop med at fokusere på den aggressive metode, og prøv at øge din handelsteknik i demo-miljøet. Fremhæv demomiljøet og øv meget. Tag læsningen fra BeginnerAlert som velsignelser. Bliv aldrig afhængig af målingerne af BeginnerAlert-indikatoren. At blive for meget partisk med indikatoraflæsningen kan bremse fremskridtene og gøre tingene værre. Find den perfekte balance og tag handlerne med forsigtighed.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.