AFL Winner Indicator For MT5

AFL Winner Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. AFL Winner Indicator For MT5
  2. Ανταλλάξτε ιδέες με τον AFL Winner Indicator For MT5
  3. AFL Winner Indicator For MT5 - Αγορά συμμετοχών
  4. AFL Winner Indicator For MT5 - Πώληση συμμετοχών
  5. AFL Winner Indicator For MT5 - Συμπέρασμα

Ο AFL Winner Indicator For MT5 MT5 γράφτηκε αρχικά στη γλώσσα AmiBroker Formula και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη γλώσσα MQL5. Ο δείκτης αντλεί έναν ταλαντωτή σε ένα δευτερεύον παράθυρο με το οποίο μπορείτε να ανταλλάξετε υπερδιέγερση και υπεραγορές. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε την κατεύθυνση της τάσης. Το μπλε χρώμα χρησιμοποιείται για να δείξει ανοδικές τάσεις. Το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιείται για καθοδικές τάσεις.

FREE AFL Winner Indicator

Download the FREE AFL Winner Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Το AFL Winner Indicator For MT5 είναι ένα πολύ εξελιγμένο εργαλείο γραμμένο στη γλώσσα AFL. Αυτός ο δείκτης έχει μια ενσωματωμένη δομή δεδομένων αντιστροφής 0/100, η οποία μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε τον δείκτη AFL Winner με βραχυπρόθεσμη ή ενδοημερήσια μέθοδο συναλλαγών, θα πρέπει να μειώσετε την αξία.

Αντίθετα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διαπραγμάτευση θέσης ή μια μακροπρόθεσμη μέθοδο διαπραγμάτευσης χρησιμοποιήστε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αυτός ο δείκτης αναλύει την τάση και δημιουργεί μια σειρά από κόκκινα και μπλε κεριά. Ο σχηματισμός των κόκκινων κεριών ξεκινά από το πάνω μέρος του πίνακα ενδείξεων. Αντίθετα, όταν τα κόκκινα κεριά φτάσουν στο κάτω μέρος του πίνακα ενδείξεων, αρχίζει να αλλάζει το χρώμα του σε μπλε. Εν ολίγοις, μπορείτε επίσης να αναφερθείτε στην αλλαγή του χρώματος της κυκλικής κίνησης του κεριού.

Αλλά η αξιοποίηση της κυκλικής κίνησης του κεριού είναι πολύ δύσκολο έργο. Αν δεν μπορείτε να κάνετε την ανάλυση της αγοράς με την υπάρχουσα μέθοδο συναλλαγών σας, θα είναι δύσκολο να λάβετε τη σωστή απόφαση. Για τη βελτίωσή σας, θα πρέπει να εστιάσετε στη μέθοδο υψηλότερου χρονικού πλαισίου στο αρχικό στάδιο. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να εντοπίσετε την αλλαγή στο χρώμα των κεριών. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AFL Winner σε μια μέθοδο συναλλαγών για σύντομο χρονικό διάστημα.


Ανταλλάξτε ιδέες με τον AFL Winner Indicator For MT5


Οι επαγγελματίες έμποροι χρησιμοποιούν πάντα μια ισχυρή μέθοδο συναλλαγών. Για αυτούς, η χρήση δεικτών μοιάζει περισσότερο με ένα επιπλέον βήμα για την ανάλυση των εμπορικών σημάτων. Εάν δεν έχετε ένα τέλειο σύστημα που μπορεί να βρει εξαιρετικά αξιόπιστες ρυθμίσεις συναλλαγών σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ενσωματώσετε το AFL Winner Indicator.

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε μια μέθοδο κλιμάκωσης, είναι καλύτερα να μάθετε σχετικά με την διαπραγμάτευση ενεργειών τιμών και την ανάλυση ειδήσεων. Αντίθετα, εάν προτιμάτε να κάνετε συναλλαγές σε υψηλότερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να αγνοήσετε τους παράγοντες ειδήσεων σε κάποιο βαθμό. Ωστόσο, οι ειδικοί προτείνουν πάντα την εξειδίκευση στην ανάλυση ειδήσεων, καθώς διατηρεί τους παράγοντες κινδύνου σημαντικά χαμηλούς στην εμπορική επιχείρηση.

Καθώς μαθαίνετε τη διαδικασία εκτέλεσης συναλλαγών υψηλής ποιότητας σε οποιοδήποτε περιβάλλον, θα πρέπει να ταιριάζει με την ανάγνωση του δείκτη νικητή AFL. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το χρώμα των φραγμών στο AFL Winner Indicator πρέπει να είναι μπλε. Και για το σύντομο εμπόριο, το χρώμα πρέπει να είναι κόκκινο. Αλλά οι έξυπνοι έμποροι αναλύουν τη θέση του κεριού για να βελτιώσουν την ακρίβεια των συναλλαγών τους. Ας δούμε τις βασικές λεπτομέρειες.


AFL Winner Indicator For MT5 - Αγορά συμμετοχών
Όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι χρησιμοποιώντας επιθετικές μεθόδους. Για τον αρχάριο έμπορο, η επιθετική μέθοδος συναλλαγών σημαίνει περισσότερα κέρδη, λαμβάνοντας την ευκαιρία. Αλλά αν μελετήσετε σκληρά, θα παρατηρήσετε ότι οι επιθετικοί έμποροι καταλήγουν σε υπερβολικές συναλλαγές. Ακόμα κι αν το τριχωτό της κεφαλής σας, οι πιθανότητες είναι υψηλές δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τη συχνότητα των συναλλαγών.

Όσο περισσότερο κάνετε συναλλαγές, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να ανατινάξετε τον λογαριασμό. Αναπτύξτε μια ρουτίνα συναλλαγών, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε ποιοτικές συναλλαγές στο σημαντικό επίπεδο υποστήριξης με σήματα PA ή ισχυρή ένδειξη ενδείξεων. Μόλις λάβετε το σήμα αγοράς στη ζώνη υποστήριξης, διαβάστε την ένδειξη από το δείκτη νικητή AFL. Η ένδειξη του δείκτη θα πρέπει να είναι ένα ισχυρό ράλι των μπλε ράβδων.

Στην ιδανική περίπτωση, οι ρυθμίσεις συναλλαγών θα σχηματιστούν αφού εντοπίσετε τρεις ή περισσότερες μπλε μπάρες στο γράφημα. Η προσπάθεια να ανοίξετε το μεγάλο εμπόριο στις πρώτες μπλε μπάρες στο AFL Winner Indicator είναι λίγο επικίνδυνη, καθώς δεν είστε βέβαιοι ότι η κλίση των ράβδων έχει αλλάξει.


AFL Winner Indicator For MT5 - Πώληση συμμετοχών
Οι έξυπνοι επενδυτές κάνουν το σύντομο εμπόριο μόνο στα κρίσιμα επίπεδα αντίστασης. Παραβλέπουν πάντα το μικρό επίπεδο αντίστασης καθώς η πώληση στη δευτερεύουσα ζώνη γίνεται πολύ δύσκολη. Για να βελτιώσετε το εμπορικό σας μοντέλο, μπορείτε να μελετήσετε τις σημαντικές λεπτομέρειες της αγοράς και να μάθετε περισσότερα για τη γραμμή προμήθειας. Η γραμμή παροχής πρέπει να σχεδιάζεται μόνο σε υψηλότερο χρονικό πλαίσιο.

Αφού λάβετε έντονη απόρριψη στη γραμμή προμήθειας, μπορείτε να λάβετε την επιβεβαίωση ότι οι πωλητές είναι έτοιμοι να ωθήσουν την τιμή σε ένα νέο χαμηλό. Αλλά μην προκαλείτε προκατάληψη και αυξήστε τους παράγοντες κινδύνου για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Περιμένετε στο πλάι και δείτε την ένδειξη Νικητής AFL. Η μπάρα ένδειξης πρέπει να έχει κόκκινο χρώμα.

Ακριβώς όπως το μεγάλο εμπόριο, θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον τρεις κόκκινες ράβδους στο γράφημα. Οι κόκκινες μπάρες στο γράφημα δεικτών θα δείχνουν τη δύναμη των πωλητών. Σε περίπτωση που κάνετε τις συναλλαγές στο διάλειμμα της σημαντικής ζώνης υποστήριξης, θα πρέπει να δείτε ότι η θέση των κόκκινων ράβδων βρίσκεται σχεδόν στη μέση του πίνακα ενδείξεων. Έτσι, αναλύστε τη θέση των έγχρωμων ράβδων για να αξιολογήσετε τη δύναμη των πωλητών ή των αγοραστών.


AFL Winner Indicator For MT5 - Συμπέρασμα


Οι ελίτ επενδυτές γνωρίζουν τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουν τις συναλλαγές. Δεν αυξάνουν ποτέ τον κίνδυνο, παρόλο που γνωρίζουν τον σωστό τρόπο χρήσης του κυκλικού δείκτη νικητή AFL. Ο σκοπός αυτού του δείκτη είναι να φιλτράρει το εμπόριο. Δεν θα σας δείξει το ιδανικό μέρος για να ανοίξετε μεγάλες ή σύντομες συναλλαγές. Με αυτήν την ένδειξη, θα γνωρίζετε ακριβώς ποιο σήμα είναι πιο έγκυρο.

Κατά τη διάρκεια των μεγάλων ειδήσεων, εάν δείτε τις χρωματιστές μπάρες στο Δείκτη νικητών AFL στο ακραίο επίπεδο, μπορείτε να περιμένετε ένα ξεμπλοκάρισμα. Αλλά μην πάρετε ποτέ τις συναλλαγές στο breakout, εκτός εάν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο ανάλυσης των ειδήσεων. Για να μάθετε την ανάλυση ειδήσεων, αποκτήστε έναν λογαριασμό επίδειξης και μελετήστε την εξέλιξη των τιμών αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συγχρονιστεί με την ευμετάβλητη κατάσταση της αγοράς. Αλλά μόλις το κάνετε, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε τα θεμελιώδη δεδομένα με την τεχνική ανάλυση. Αυτό μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη διαδικασία εκτέλεσης συναλλαγών. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο καλά εμπορεύεστε, δεν πρέπει να αναλαμβάνετε περιττούς κινδύνους. Διαβάστε σχετικά με τον τυπικό κανόνα διαχείρισης κινδύνων, ώστε να μπορείτε να προστατεύετε το κεφάλαιο με οποιοδήποτε κόστος.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.