Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5

Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5
  2. Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 ιδέες με τον Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5
  3. Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 - Συμπέρασμα

Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 χρησιμοποιούνται δυναμικά επίπεδα προσαρμοσμένα στη δράση και την αστάθεια των τιμών. Με αυτά τα δυναμικά επίπεδα ο δείκτης είναι πιο ευέλικτος από τον ταλαντωτή Aroon που αποτέλεσε τη βάση αυτής της εξέλιξης. Καθώς ο δημιουργός ανέφερε ότι αυτός ο δείκτης έχει επίσης λειτουργικότητα πολλαπλών χρονικών πλαισίων.

FREE Aroon oscillator - dynamic zones (levels) Indicator

Download the FREE Aroon oscillator - dynamic zones (levels) Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ο Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 χρησιμοποιεί τις ποσοτικές ζώνες για να αναλύσει τη δυναμική των τιμών. Οι παραδοσιακοί δείκτες επικεντρώνονται στα σταθερά επίπεδα στη διαδικασία προσδιορισμού των τάσεων, της στήριξης, της αντίστασης και των σημαντικών σημείων.

Αλλά όταν τα εργαλεία ξεκινούν ανάλογα με τα σταθερά επίπεδα, η ζώνη διαπραγμάτευσης γίνεται πολύ συγκεκριμένη και γίνεται δύσκολο για τους επενδυτές να διατηρήσουν τον συγχρονισμό τους με τις σταθερές ζώνες διαπραγμάτευσης. Για να εξαλείψετε αυτό το πρόβλημα, Aroon ταλαντωτής - δυναμικές ζώνες (επίπεδα) ευέλικτη μήτρα δεδομένων για να εντοπίσετε το γλυκό σημείο για διαπραγμάτευση. Δεδομένου ότι ο δείκτης λειτουργεί με βάση την αρχή του δυναμικού αλγορίθμου, έχει πολύ πιο γρήγορο ποσοστό απόκρισης.

Όταν το ποσοστό απόκρισης είναι κάπως κοντά στην κίνηση των τιμών σε πραγματικό χρόνο, οι επενδυτές μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν την ένδειξη του δείκτη για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές στο συντομότερο χρονικό πλαίσιο. Για να είμαστε ακριβείς, αυτός ο δείκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επωφεληθούν από τις βραχυκυκλωμένες διακυμάνσεις στην τιμή. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο έργο, αλλά μόλις αρχίσετε να αναλύετε τις ρυθμίσεις συναλλαγών στη σημαντική ζώνη, ενδέχεται να μπερδευτείτε.

Είναι πολύ προφανές ότι η λειτουργία του ταλαντωτή Aroon - οι δυναμικές ζώνες (επίπεδα) σχετίζονται στενά με την απόδοση της μεθόδου συναλλαγών σας. Τα άτομα που έχουν καλά δομημένο πλεονέκτημα είναι πιθανό να τα πάνε καλά με αυτόν τον δείκτη. Ας μάθουμε για τη διαδικασία επιλογής του πλεονεκτήματος συναλλαγών


Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 ιδέες με τον Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5


Οι ειδικοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η διαδικασία επιλογής ενός συστήματος συναλλαγών μπορεί να είναι πολύ τρομακτική. Εκτός αν είστε εξαιρετικά ειδικευμένοι με τεχνική και θεμελιώδη ανάλυση, πρέπει να περιορίσετε τη μέθοδο διαπραγμάτευσης βάσει της προτίμησής σας. Για παράδειγμα, αν προτιμάτε τα γρήγορα αποτελέσματα, μάθετε το scalping.

Αντίθετα, εάν αισθάνεστε ασφαλείς αναλύοντας ένα υψηλότερο χρονικό πλαίσιο, ακολουθήστε τη μακροπρόθεσμη ή τη μέθοδο διαπραγμάτευσης θέσης. Το καλύτερο μέρος του ταλαντωτή Aroon - δυναμικές ζώνες (επίπεδα) είναι η ευελιξία του. Μπορείτε να ενσωματώσετε αυτόν τον δείκτη σε οποιοδήποτε είδος μεθόδου διαπραγμάτευσης και να περιμένετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα από κάθε συναλλαγή. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τις μετρήσεις, αλλά ο χρωματισμένος σχηματισμός νέφους από αυτήν την ένδειξη κάνει τα πάντα άψογα.

Όμως, ο σχηματισμός νέφους είναι λίγο εκτός δρόμου από τον κανονικό δείκτη σας. Πρέπει να γνωρίζετε πώς αντιδρά το σύννεφο πράσινου και καφέ χρώματος με τις ρυθμίσεις συναλλαγών. Ας εξερευνήσουμε τις βασικές λεπτομέρειες και να βελτιώσουμε τη μέθοδο των μακροπρόθεσμων και σύντομων ρυθμίσεων συναλλαγών.


Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
Έχουμε ήδη πει, ο δείκτης ταλαντωτή Aroon - δυναμικές ζώνες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Δεν μπορείτε να βρείτε ποιοτικές συναλλαγές λαμβάνοντας την ανάγνωση στην παραδοσιακή μορφή. Πριν προχωρήσετε στη χρήση αυτού του δείκτη, πρέπει να βρείτε το σήμα αγοράς με την υπάρχουσα μέθοδο συναλλαγών σας. Μπορεί να είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αλλά μπορείτε εύκολα να επιμεληθείτε τη μέθοδο συναλλαγών σας στο περιβάλλον επίδειξης. Μετά την ανάπτυξη της μεθόδου συναλλαγών σας, αναζητήστε τη ρύθμιση συναλλαγών υπέρ της τάσης.

Καθώς βρίσκετε την ανοδική απόρριψη στο σημαντικό επίπεδο υποστήριξης, ρίξτε μια ματιά στον ταλαντωτή Aroon - δυναμικές ζώνες. Η μονή γραμμή θα αναπηδήσει από το κάτω μέρος του πίνακα ενδείξεων και θα παρατηρήσετε ένα πράσινο χρώμα σύννεφο να σχηματίζεται στο παράθυρο της ένδειξης. Το πράσινο χρώμα σύννεφο μας λέει ότι οι αγοραστές έχουν αρχίσει να ενεργούν.

Αλλά αν πάρετε το εμπόριο στο σπάσιμο της αντίστασης, θα παρατηρήσετε το πράσινο σύννεφο του ταλαντωτή Aroon - οι δυναμικές ζώνες ανεβαίνουν προς τα πάνω. Πάρτε το μακρύ σας εμπόριο με χαμηλό κίνδυνο μόλις λάβετε την επιβεβαίωση από αυτόν τον δείκτη. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την πολιτική διαχείρισης κινδύνων, καθώς ο υψηλός κίνδυνος στις συναλλαγές μπορεί να θέσει την καριέρα σας σε μεγάλο κίνδυνο.


Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
Για τον αρχάριο έμπορο, ο δείκτης επιπέδων δυναμικών ζωνών Aroon Oscillator μοιάζει περισσότερο με ένα μαγικό εργαλείο. Τείνουν να πωλούν στην αντίσταση με το καφέ χρώμα σύννεφο. Αλλά πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν σκοπεύετε να πουλήσετε στην αντίσταση. Πρέπει να εντοπίσετε πτωτική απόρριψη στη ζώνη αντίστασης του κλειδιού.

Σε περίπτωση που προτιμάτε να κάνετε συναλλαγές στο διάλειμμα της κύριας ζώνης υποστήριξης, θα πρέπει να αναλύσετε τις σημαντικές μετρήσεις της αγοράς από το μηδέν. Ένα ισχυρό bearish κερί θα πρέπει να οδηγήσει στη διακοπή της ζώνης στήριξης και αυτό το διάλειμμα πρέπει να ενισχυθεί με τα θεμελιώδη νέα. Καθώς αναλύετε τα σημαντικά νέα και λαμβάνετε τις συναλλαγές, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Κατά την εκτέλεση του σύντομου εμπορίου, το χρώμα της γραμμής σήματος στον δείκτη επιπέδων δυναμικών ζωνών Aroon Oscillator θα είναι καφέ αμμώδες. Η κλίση της γραμμής σήματος θα δείχνει προς το νότο που είναι η αναπαράσταση της έντονης πτωτικής κίνησης.


Aroon Oscillator Dynamic Zones Levels Indicator For MT5 - Συμπέρασμα


Οι έξυπνοι έμποροι δεν βασίζονται ποτέ πάρα πολύ στους δείκτες. Αφού έχουν ισχυρό πλεονέκτημα για την εκτέλεση των συναλλαγών, οι δείκτες χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για τη βελτίωση της μεθόδου διαπραγμάτευσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να φιλτράρετε τις εσφαλμένες ρυθμίσεις συναλλαγών με τη βοήθεια του δείκτη επιπέδων δυναμικών ζωνών Aroon Oscillator.

Για παράδειγμα, εάν ανοίξετε το σύντομο εμπόριο ενώ η γραμμή σήματος είναι πράσινη, κάνετε λάθος. Με τη βοήθεια του απλού χρωματικού κώδικα, μπορείτε να αποφύγετε πολλές εσφαλμένες ρυθμίσεις συναλλαγών. Οι αρχάριοι συχνά παίρνουν την ανάγνωση από αυτόν τον δείκτη με επιθετικό τρόπο. Αναζητούν τις πιθανές ρυθμίσεις συναλλαγών στο χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο.

Αλλά για να ανταλλάξετε το χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο, πρέπει να έχετε ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες για να αντιμετωπίσετε τις ειδήσεις με υψηλό αντίκτυπο. Ωστόσο, αποφεύγοντας τις ώρες των ειδήσεων, μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από το δείκτη επιπέδων δυναμικών ζωνών Aroon Oscillator για να ανταλλάξετε το χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο. Όντας ένα scalper, ο παράγοντας κινδύνου πρέπει να περιορίζεται στο 1% του υπολοίπου του λογαριασμού. Αλλά αν σκοπεύετε να κάνετε συναλλαγές στο υψηλότερο χρονικό πλαίσιο, μπορείτε να διακινδυνεύσετε το 2% του λογαριασμού. Καθώς αποκτάτε εμπειρία σε αυτήν την αγορά, αναθεωρείτε τακτικά το επίπεδο έκθεσης σε κίνδυνο, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε λογικά περισσότερα χρήματα.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.