ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5

ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5
  2. Ανταλλάξτε ιδέες με τον ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5
  3. ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5 - Sell Entries
  5. ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5 - Συμπέρασμα

Ο ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5 σχεδιάζει ωραίες ζώνες πάνω στο διάγραμμα, οι οποίες δρουν ως υποστήριξη και αντίσταση. Ένας ειδικός αλγόριθμος εξομάλυνσης καθιστά αυτόν τον δείκτη λιγότερο αντιδραστικό σε ασήμαντες κινήσεις της αγοράς και συνεπώς θα είστε σε θέση να κρατήσετε τις συναλλαγές περισσότερο. Το πράσινο χρώμα χρησιμοποιείται για τις ανοδικές τάσεις και το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιείται για τις καθοδικές τάσεις. Οι τραυματισμοί πίσω από το συγκρότημα (χωρίς να αλλάζει το χρώμα) και στη συνέχεια η συνέχιση της τάσης φαίνεται να είναι μεγάλη ρύθμιση των συναλλαγών.

FREE ATR adaptive Laguerre filter - levels Indicator

Download the FREE ATR adaptive Laguerre filter - levels Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ο ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5 χρησιμοποιεί τον περίφημο τύπο φίλτρου Laguerre για να αναλύσει την κίνηση των τιμών. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τον κανονικό δείκτη ATR, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δείχνει το δυναμικό εύρος τιμών στο μέσο διαπραγμάτευσης.

Ωστόσο, το δυναμικό εύρος τιμών καθίσταται αναποτελεσματικά δεδομένα όταν η αστάθεια της αγοράς υπερβαίνει το κανονικό όριο μεταβλητότητάς της. Οι επαγγελματίες έμποροι έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας το φίλτρο ATR προσαρμόσιμο Laguerre - επίπεδα - δείκτη. Αυτός ο δείκτης μπορεί να ανιχνεύσει την ορμή της τιμής με μηδενικό λανθάνοντα χρόνο και τα δεδομένα που προκύπτουν παρουσιάζονται με τη μορφή χρωματισμένων σύννεφων. Για παράδειγμα, όταν οι ταύροι ωθούν την τιμή σε ένα νέο υψηλό, θα πρέπει να δείτε ένα σύννεφο πράσινου ασβέστη να ανεβαίνει ψηλότερα.

Αντίθετα, όταν κυριαρχούν οι αρκούδες, το σκούρο μοβ χρώμα θα αρχίσει να κατεβαίνει. Οι προχωρημένοι έμποροι χρησιμοποιούν τις χρωματιστές πλαγιές σύννεφων για να διορθώσουν τα πιθανά σφάλματα στα εμπορικά τους σήματα. Ωστόσο, η αδυναμία εμπορικής στρατηγικής μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες και οι επενδυτές θα χάνουν χρήματα τις περισσότερες φορές. Για να βελτιώσετε τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, πρέπει να εστιάσετε σε ένα στρατηγικό σύστημα που θα σας επιτρέπει να εκτελείτε συναλλαγές υψηλής ποιότητας στην κρίσιμη ζώνη συναλλαγών.


Ανταλλάξτε ιδέες με τον ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5


Ο προσδιορισμός της κύριας στήριξης και αντίστασης πρέπει να γίνεται μόνο στο υψηλότερο χρονικό πλαίσιο. Οι άνθρωποι που έχουν συνηθίσει τη χαμηλότερη χρονική περίοδο συναλλαγών, συνήθως μπερδεύονται καθώς παίρνουν τις συναλλαγές με τη μικρή υποστήριξη και αντίσταση. Όμως, οι έξυπνοι scalpers μπορούν να κερδίσουν χρήματα λαμβάνοντας τις συναλλαγές σε μικρά επίπεδα με υψηλό επίπεδο ακρίβειας.

Για να βελτιώσετε την ακρίβεια σε κάθε εμπόριο, θα πρέπει να αρχίσετε να βασίζεστε στα σήματα δράσης τιμών. Οι επαγγελματίες έμποροι που χρησιμοποιούν τα στρατηγικά πρότυπα κηροπηγίων τείνουν να έχουν υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας στη διαδικασία εκτέλεσης των συναλλαγών τους. Μπορεί να νιώθετε άβολα με τα σήματα PA αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό.

Πρώτα απ 'όλα, αναπτύξτε ένα σύστημα που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε τουλάχιστον το 70% του χρόνου. Είναι καλύτερα να επιλέξετε το υψηλότερο χρονικό πλαίσιο στο αναλυτικό μοντέλο, καθώς τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο ακριβή. Δοκιμάστε τη μέθοδο διαπραγμάτευσης πριν ξεκινήσετε να συγχρονίζετε το δείκτη επιπέδων φίλτρου ATR Adaptive Laguerre με τη μέθοδο συναλλαγών σας. Αφού ολοκληρώσετε τα πάντα, απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικές απλές μεθόδους για να λάβετε τις ακριβείς μετρήσεις από αυτόν τον κλασικό δείκτη.


ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
Χιλιάδες έμποροι λιανικής κερδίζουν χρήματα λαμβάνοντας συναλλαγές σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Τα περισσότερα από αυτά βασίζονται στα σήματα δράσης για τις τιμές και στη μεγάλη ζώνη υποστήριξης. Αλλά αν σκοπεύετε να κάνετε συναλλαγές με απλό τρόπο, βρείτε τη ζώνη υποστήριξης στο υψηλότερο χρονικό πλαίσιο. Μετά τον καθορισμό της σημαντικής ζώνης υποστήριξης, θα πρέπει να ακολουθείτε τα βασικά βήματα του πλεονεκτήματος της συναλλαγής σας, τα οποία θα καθορίσουν την κατάλληλη θέση για να πραγματοποιήσετε το μακρύ εμπόριο.

Μόλις το κάνετε αυτό, πρέπει να λάβετε την ανάγνωση από τα επίπεδα φίλτρου ATR Adaptive Laguerre. Εάν λάβετε τις συναλλαγές στο χαμηλό swing swing, θα πρέπει να δείτε ένα φρέσκο πράσινο χρώμα ασβέστη σύννεφο να σχηματίζει μια ανοδική δομή. Αντίθετα, εάν οι συναλλαγές γίνουν κατά τη διάρκεια της παραβίασης της αντίστασης, η θέση του ασβέστη πράσινο χρώμα θα είναι στο μεσαίο τμήμα του δείκτη.

Αν και είναι μια ισχυρή μέθοδος για την ανάλυση των ρυθμίσεων συναλλαγών, δεν πρέπει να ξεχάσετε το προφίλ κινδύνου. Εάν αυξήσετε το προφίλ κινδύνου μόνο για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, μπορείτε να θέσετε τη σταδιοδρομία των συναλλαγών σας σε μεγάλο κίνδυνο. Συνεπώς, διατηρήστε πάντα τον παράγοντα κινδύνου σας χαμηλό, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα.


ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5 - Sell Entries
Οι παραγγελίες πώλησης ενεργοποιούνται όταν η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου απορρίπτει μια υψηλή τάση ή μεγάλη αντίσταση. Για να προσδιορίσετε τη σωστή ζώνη πώλησης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια καλά δομημένη μέθοδο συναλλαγών από την αρχή. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε στρατηγικά βήματα, θα είναι εύκολο να προσδιορίσετε τα σήματα πώλησης.

Σε γενικές γραμμές, η μέθοδος διαπραγμάτευσης βάσει δεικτών μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους λιανικής να βρουν την τέλεια ζώνη πώλησης, αλλά για να βελτιωθεί η ακρίβεια, μπορείτε να μάθετε τη διαμόρφωση του μοτίβου κηροπηγίων. Αυτό θα ενισχύσει την ιδέα των συναλλαγών σας και θα σας δώσει μια καλύτερη ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Καθώς λαμβάνετε επιβεβαίωση για το σύντομο εμπόριο, θα πρέπει να περιμένετε την επιβεβαίωση από το δείκτη επιπέδων φίλτρου ATR Adaptive Laguerre.

Το σύννεφο θα έχει σκούρο μοβ χρώμα και θα είναι σε καθοδική κίνηση. Η κλίση του cloud λέει πολύ σημαντικές πληροφορίες για τους αγοραστές και τους πωλητές. Η αρνητική κλίση αντανακλά μια ισχυρή πτωτική ορμή και η θετική κλίση αντιπροσωπεύει ισχυρή αγοραστική δύναμη. Συνεπώς, πάρτε πάντα τη σύντομη συναλλαγή σας όταν η κλίση του δείκτη επιπέδων φίλτρου ATR Adaptive Laguerre είναι αρνητική. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε πολλές απώλειες συναλλαγών.


ATR Adaptive Laguerre Filter Levels Indicator For MT5 - Συμπέρασμα


Όσοι έχουν διαβάσει αυτό το άρθρο με προσοχή πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η βασική λειτουργία του δείκτη επιπέδων φίλτρου ATR Adaptive Laguerre δεν είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό χρώματος είτε την κλίση για να καθορίσετε την κατεύθυνση της κίνησης της αγοράς. Υπάρχει όμως μια μικρή αλλαγή στη χρήση αυτού του δείκτη.

Ας πούμε, εσείς η FED αυξήσατε το επιτόκιο τους κατά τη διάρκεια του λεπτού συνάντησης της FOMC. Εάν σκοπεύετε να κάνετε το μεγάλο εμπόριο στο ζεύγος EURUSD, θα πρέπει να ξεχάσετε αυτήν την ιδέα, παρόλο που η ένδειξη επιπέδων φίλτρου ATR Adaptive Laguerre ενδέχεται να επιβάλει ασβέστη πράσινο χρώμα. Καθώς οι ΗΠΑ αυξάνουν το επιτόκιο τους, η τιμή του EURUSD είναι πιθανότερο να μειωθεί. Αξιολογήστε προσεκτικά τα δεδομένα ειδήσεων και μην ξεχνάτε ότι οι ειδήσεις υψηλής επίδρασης μπορούν να αλλάξουν την τάση μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε το ποσοστό επιτυχίας σας είναι να μάθετε ταυτόχρονα τη χρήση τεχνικής, θεμελιώδους και συναισθηματικής ανάλυσης. Μόλις αποκτήσετε εξειδίκευση σε αυτό, μπορείτε εύκολα να βασιστείτε στην ανάγνωση του δείκτη επιπέδων φίλτρου ATR Adaptive Laguerre για να βρείτε συναλλαγές υψηλής ποιότητας. Αυτό θα ενισχύσει σίγουρα το κέρδος σας και θα σας σώσει από το πρόβλημα της υπέρβασης.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.