BB 3sigma Indicator For MT5

BB 3sigma Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. BB 3sigma Indicator For MT5
  2. Ανταλλαγή ιδεών με τον BBB Indicator For MT5
  3. BBB Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. BBB Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. BBB Indicator For MT5 - Συμπέρασμα

Ο BB 3sigma Indicator For MT5 τον MT5 υπολογίζει τις ζώνες βρόγχου. Επίσης προσθέτει ή αφαιρεί 3 sigma. Το αποτέλεσμα του υπολογισμού φαίνεται παρόμοιο με το δείκτη του φακέλου.

FREE BB 3sigma Indicator

Download the FREE BB 3sigma Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ο BB 3sigma Indicator For MT5 βασίζεται στην αναλογία σίγμα. Οι δείκτες που βασίζονται στην αναλογία σίγμα ονομάζονται συχνά ως δείκτες premium. Η αναλογία Sigma επιτρέπει την προσαρμογή της καμπύλης σήματος δείκτη με το δυναμικό εύρος τιμών και παρέχει εξαιρετικά δεδομένα.

Δεν παρέχει μόνο ισχυρή λύση ακριβή ρύθμιση, αλλά προσφέρει επίσης δυνατότητα εκτέλεσης συναλλαγών. Ένας τέτοιος δείκτης είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί και οι επενδυτές συχνά μπερδεύονται βλέποντας τις περίπλοκες ρυθμίσεις τέτοιων εργαλείων. Μπορείτε να ρυθμίσετε την περίοδο και την τιμή σίγμα του δείκτη BB 3 Sigma για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Αλλά θυμηθείτε, ο σκοπός του δείκτη πρέπει να είναι περιορισμένος και κανείς δεν πρέπει να κάνει συναλλαγές με βάση τη μοναδική ανάγνωση. Το BB 3 Sigma πρέπει να θεωρείται ως βοηθητικό εργαλείο και κανείς δεν πρέπει να αναλάβει το εμπόριο χωρίς να κάνει τη σωστή ανάλυση της αγοράς.

Όταν οι επενδυτές κάνουν εμπόριο αφού κάνουν σε βάθος έρευνα, συνειδητοποιούν τη σωστή χρήση του BB 3 Sigma.


Ανταλλαγή ιδεών με τον BBB Indicator For MT5


Οι εμπορικές ιδέες δημιουργούνται με βάση τη στρατηγική. Απαιτείται μια καλά αναπτυγμένη στρατηγική συναλλαγών για τη χρήση αυτού του δείκτη από την αρχή. Όταν αρχίζετε να χρησιμοποιείτε μια στρατηγική συναλλαγών, αναρωτηθείτε εάν είστε άνετοι με αυτήν ή όχι.

Οι στρατηγικές που απαιτούν σύνθετες ρυθμίσεις δεν είναι σωστά ισορροπημένες. Το χρηματοοικονομικό μέσο παρουσιάζει περιοδική μεταβολή των τιμών και μια απλή δομή διαπραγμάτευσης θα πρέπει να παρέχει στους επενδυτές μια σαφή ένδειξη για τις πιθανές συναλλαγές. Τα άτομα που χρησιμοποιούν την εξαιρετικά σκληρή στρατηγική πρέπει να φέρουν την απαραίτητη αλλαγή στο υπάρχον εμπορικό τους μοντέλο πριν αρχίσουν να χρησιμοποιούν το BB 3 Sigma.

Ένα άτομο που έχει κυριαρχήσει στη χρήση της στρατηγικής διαπραγμάτευσης σε επίπεδο υποστήριξης και αντίστασης μπορεί να περιμένει να κάνει μια μεγάλη απόδοση με τη βοήθεια αυτού του καταπληκτικού δείκτη. Όταν παίρνετε τα δεδομένα με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις απώλειες.


BBB Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
Έχει ήδη επισημανθεί ότι οι δείκτες είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Όμως, κάθε δείκτης χρειάζεται μια ισορροπημένη στρατηγική συναλλαγών, έτσι ώστε να μην ασκείται πίεση στα δεδομένα των δεικτών. Εάν η επεξεργασία των ολοκληρωμένων ρυθμίσεων βασίζεται σε δεδομένα δείκτη, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να χάσουμε.

Αντίθετα, όταν οι επενδυτές παίρνουν τις συναλλαγές αναλύοντας τα κρίσιμα δεδομένα της στρατηγικής διαπραγμάτευσης, έχουν μια αξιοπρεπή ευκαιρία να κερδίσουν τις συναλλαγές, καθώς ο σκοπός του δείκτη θα περιορίζεται στα εργαλεία φίλτρων συναλλαγών. Για να κάνετε το μεγάλο εμπόριο, αναζητήστε το επίπεδο υποστήριξης. Ο δείκτης θα σχεδιάσει μια σειρά γραμμών που θα μοιάζουν με πολλαπλές ζώνες Bollinger.

Γι 'αυτό ονομάζουμε την ένδειξη ως ένδειξη BB 3 Sigma. Μόλις η τιμή φτάσει στο κάτω μέρος της μπάντας BB 3 sigma, προσπαθήστε να αξιολογήσετε τη θέση της τιμής σχετικά με τη ζώνη υποστήριξης. Εάν ταιριάζει με τη ζώνη υποστήριξης, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε χρήματα από το μακρύ εμπόριο. Ο σχηματισμός κεριών είναι σημαντικός αφού η χρήση των σημάτων PA μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αναλογία νίκης αυτής της στρατηγικής συναλλαγών.

Ανοίξτε το μεγάλο εμπόριο με το σχηματισμό του doji ή του bullish pin bar. Ο κίνδυνος πρέπει να περιορίζεται από έναν κανόνα 2%, καθώς η ανάληψη του υψηλού κινδύνου μπορεί να επιφέρει μεγάλο επίπεδο κινδύνου στην επαγγελματική σας καριέρα.


BBB Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
Για το σύντομο εμπόριο, θα μάθουμε πώς να λαμβάνουμε τις συναλλαγές στο χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο. Όταν παίρνετε τις συναλλαγές στο χαμηλότερο χρονικό διάστημα, γίνεται λίγο δύσκολο, αφού η εκτίμηση της μεταβλητότητας των τιμών είναι πολύ δύσκολη. Αλλά εάν κάνετε τα σωστά μαθηματικά και κοιτάξετε τις βασικές λειτουργίες μιας ισορροπημένης στρατηγικής συναλλαγών, θα πρέπει να είστε απόλυτα εντάξει.

Αντί να εξαρτάται από τη στρατηγική συναλλαγών, το πρώτο μας μέλημα είναι η κλίση του καναλιού. Η κλίση του καναλιού πρέπει να δείχνει προς τα κάτω. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την κυρίαρχη πτωτική τάση είναι να αναλύσετε το χρυσό χρώμα του δείκτη BB 3 Sigma. Η μεσαία ζώνη που έχει χρυσό χρώμα πρέπει να δείχνει προς το νότο, η οποία δείχνει ότι η τιμή κάνει νέα χαμηλότερα επίπεδα.

Αναζητήστε την απόρριψη στην τιμή στην κόκκινη ή την μπλε μπάντα. Αυτές οι δύο μπάντες είναι οι δύο σημαντικές ζώνες για τη μείωση του περιουσιακού στοιχείου. Οποιεσδήποτε μορφές της ράβδου καρφιτσών ή του μοτίβου κηροπήγιο σου δίνει την εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις το σύντομο εμπόριο με αυτοπεποίθηση. Όταν ανοίγετε σύντομες συναλλαγές, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την προσέγγιση συναλλαγών.

Εάν παίρνετε πάρα πολύ ρίσκο και προσπαθείτε να κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, κάνετε μεγάλο λάθος. Η ένδειξη λειτουργεί ως φίλτρο. Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό, εκτός εάν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο διαχείρισης των απωλειών.


BBB Indicator For MT5 - Συμπέρασμα


Οι παράγοντες κινδύνου μιας υπάρχουσας εμπορικής στρατηγικής πρέπει να αξιολογηθούν πρώτα. Το σύστημα θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να κερδίσει περισσότερο από το 70% του χρόνου και θα πρέπει να διατηρεί την αναλογία 1: 2 RR. Εάν δεν έχετε ένα τέτοιο σύστημα, είναι καλύτερα να αναπτύξετε μια νέα μέθοδο συναλλαγών με τον δείκτη BB 3 Sigma.

Πολλοί προχωρημένοι έμποροι έχουν αλλάξει τη μέθοδο συναλλαγών τους αφού μάθουν τις λειτουργίες του δείκτη BB 3 sigma. Ο δείκτης BB 3 Sigma μπορεί να δώσει ένα τέλειο πλεονέκτημα στους εμπόρους λιανικής και να προσφέρει ένα μεγάλο επίπεδο ευκολίας κατά τη λήψη των νέων συναλλαγών. Στο τέλος της ημέρας, οι λειτουργίες του δείκτη BB 3 Sigma εξακολουθούν να εμπιστεύονται το βοηθητικό εργαλείο.

Έτσι, εξαρτάται πάρα πολύ από το συγκρότημα BB 3 sigma θα σας κάνει να χάσετε περισσότερα χρήματα. Εξοικειωθείτε με αυτό το συγκρότημα για να βρείτε ένα ακριβές επίπεδο όπου μπορείτε να κάνετε το μακρύ ή το σύντομο εμπόριο. Αυτό θα σας δώσει μια ισχυρή λύση για να κάνετε τις συναλλαγές στα πιο σημαντικά επίπεδα. Μόλις συνηθίσετε την περίπλοκη δομή της αγοράς, θα πρέπει να είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε πλήρως τον δείκτη BB 3 sigma.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.