BB Stops Rsi Indicator For MT5

BB Stops Rsi Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. BB Stops Rsi Indicator For MT5
  2. BB Stops Rsi Indicator For MT5 ιδέες με το BB Stops Rsi Indicator For MT5
  3. BB Stops Rsi Indicator For MT5 - Αγορά Καταχωρήσεων
  4. BB Stops Rsi Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. BB Stops Rsi Indicator For MT5 - Συμπέρασμα

Το BB Stops Rsi Indicator For MT5 είναι ένας μοναδικός τρόπος για να εντοπίσετε την κατεύθυνση της τάσης με το RSI. Ο δείκτης τραβιέται σε ένα δευτερεύον παράθυρο ως ταλαντωτής και επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δείκτης ρύθμισης απώλειας διακοπής.

FREE BB stops - rsi Indicator

Download the FREE BB stops - rsi Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Η ένδειξη BB Stops Rsi Indicator For MT5 είναι λίγο διαφορετική από την κανονική σας ένδειξη. Οι άνθρωποι που είναι συνηθισμένοι να λατρεύουν ή να χρησιμοποιούν παραδοσιακούς δείκτες πρέπει να περνούν λίγο χρόνο με αυτόν τον ειδικό δείκτη στην πλατφόρμα επίδειξης. Αλλά να είστε βέβαιοι, δεν έχουμε κάτι πολύ περίπλοκο που δεν θα καταλάβετε.

Με απλά λόγια, μπορούμε να πούμε ότι ο δείκτης είναι λίγο πιο προχωρημένος για τους αρχάριους. Ωστόσο, για τους ενδιάμεσους και τους ειδικούς, αυτό θα πρέπει να μετατραπεί σε ένα πολύ αξιόπιστο εργαλείο φίλτρου τάσης και δημιουργίας σημάτων. Η λήψη αυτών των δύο λειτουργιών από μία μόνο ένδειξη είναι πολύ δύσκολη.

Αλλά το BB σταματά - η ένδειξη RSI λειτουργεί σε ειδικές παραμέτρους. Cuttler's RSI, Ehlers 'smoothed RSI, Harris' RSI, Rapid RSI, RSI, RSX και slow RSI αλγόριθμος ενσωματώνεται σε αυτόν τον μοναδικό δείκτη. Η επέκταση αυτής της λειτουργίας είναι ενσωματωμένη στις λειτουργίες ένδειξης στάσεων BB που την καθιστούν πολύ πιο ισχυρή και καλύτερη.

Αλλά η ευθυγράμμιση ενός τόσο πολύπλοκου αλγορίθμου σε μία μόνο ένδειξη είναι μια μεγάλη πρόκληση και ίσως αναρωτιέστε ότι πρέπει να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες παραμέτρους εισόδου. Αλλά αναπτύχθηκε με βάση την έννοια της στρατηγικής διαπραγμάτευσης πολλαπλών και πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων.

Έτσι, η διαφοροποίηση και η ισορροπία των συναλλαγών μπορεί να είναι ευλογία, καθώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτόν τον δείκτη και να ενισχύσετε τις συναλλαγές σας με λίγα απλά βήματα.


BB Stops Rsi Indicator For MT5 ιδέες με το BB Stops Rsi Indicator For MT5


Η ενσωμάτωση αυτού του BB σταματά - το RSI στις υπάρχουσες συναλλαγές απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Μπορεί να βοηθήσει τους επενδυτές τάσης και τους επενδυτές αναστροφής.

Η στρατηγική διαπραγμάτευσης δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον δείκτη. Εφόσον γνωρίζετε τη λειτουργία του BB σταματά - RSI, θα πρέπει να μπορείτε να εμφυτεύσετε αυτόν τον απλό δείκτη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο φίλτρου συναλλαγών ή μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη προτεραιότητα και να το χρησιμοποιήσετε ως γεννήτρια σημάτων.

Αλλά η διαδικασία της ανάγνωσης είναι η ίδια. Εάν το πλεονέκτημά σας εξαρτάται αυστηρά από τους δείκτες, τότε θα πρέπει να λαμβάνετε τα δεδομένα από τις στάσεις BB - RSI για να φιλτράρετε τα σήματα. Αντίθετα, όταν το μοτίβο PA χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή συναλλαγών, οι επενδυτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με τις ρυθμίσεις συναλλαγών, καθώς η κύρια λειτουργία αυτού είναι να φιλτράρει τις συναλλαγές.

Οι άνθρωποι συνήθως αποτυγχάνουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο έναν δείκτη premium καθώς δεν γνωρίζουν τις λειτουργίες. Κτύπησαν γύρω από το θάμνο με το νέο δείκτη και περιμένουν ένα θαύμα με την ενσωμάτωση του νέου φίλτρου σε μια υπάρχουσα στρατηγική συναλλαγών.

Αλλά πρέπει να γνωρίζουν πώς λειτουργεί το φίλτρο ή ο δείκτης και να βοηθούν έναν έμπορο στη λήψη της απόφασης. Ας δούμε πώς να φιλτράρετε ένα καλό σήμα και το ανοιχτό μπορεί να ανταλλάσσεται στη μεγάλη αντιστροφή.


BB Stops Rsi Indicator For MT5 - Αγορά Καταχωρήσεων
Όλοι έχουν αυτήν την ιδέα στο μυαλό ότι η αντιστροφή συναλλαγών είναι το πιο δύσκολο έργο στον κόσμο των επενδύσεων. Όσοι έχουν τη σωστή στρατηγική και τον απόλυτα συγχρονισμένο δείκτη μπορούν να ανοίξουν συναλλαγές σε μεγάλη αντιστροφή χωρίς να δώσουν δεύτερη σκέψη.

Η κάτω και η άνω ζώνη του BB σταματά - το RSI έχει τμήματα χρώματος. Όταν περιμένετε μια ανοδική αντιστροφή, θα πρέπει να δείτε το μπλε τμήμα της γραμμής να σχηματίζεται στο κάτω μέρος του δείκτη. Αναλύστε την κλίση της μπλε γραμμής. Θα πρέπει να δείχνει βόρεια.

Η γκρίζα γραμμή που κυμαίνεται μεταξύ του BB σταματά - το κανάλι ένδειξης RSI θα πρέπει να αναπηδήσει από το μπλε τμήμα. Ανοίξτε τη μεγάλη συναλλαγή με stop loss κάτω από το σήμα PA. Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε συναλλαγές με τη μέθοδο διαπραγμάτευσης βάσει δεικτών, θα πρέπει να περιμένετε την μπλε γραμμή να αποκτήσει ισχυρή δυναμική.

Μπορεί να σας κάνει να χάσετε ένα μέρος του κέρδους, αλλά η καθυστερημένη είσοδος είναι πολύ καλύτερη όταν όλα εξαρτώνται κυρίως από τους δείκτες. Η στρατηγική συναλλαγών σας μπορεί να σας επιτρέψει να διακινδυνεύσετε 2% σε κάθε συναλλαγή, αλλά θα πρέπει να μειωθεί όταν προσπαθείτε να συγχρονίσετε το σύστημα με τις στάσεις BB - RSI.

Οι παράγοντες διαχείρισης κινδύνου θα πρέπει να λαμβάνονται πάντα υπόψη όταν εμπλέκεστε σε ένα νέο σύστημα ή τροποποιείτε την αποδεδειγμένη στρατηγική συναλλαγών σας με ένα νέο εξελιγμένο εργαλείο όπως BB BB - RSI.


BB Stops Rsi Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
Η συντόμευση του περιουσιακού στοιχείου είναι σαν να κάνετε το καθήκον καθήκον για το μακρύ εμπόριο. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εμάς θα θέλαμε να διαβάζουμε τέλειες οδηγίες όταν συμμετέχετε σε έναν νέο δείκτη. Σε αυτήν τη μέθοδο, θα δείξουμε πώς μπορείτε να εμφυτεύσετε αυτόν τον δείκτη ως εργαλείο φίλτρου στη στρατηγική συναλλαγών τάσεων.

Ρίξτε μια ματιά σε διαφορετικά γραφήματα και προσπαθήστε να βρείτε μια προφανή πτωτική τάση. Σε μια ισχυρή πτωτική τάση, τα υψηλά θα είναι πάντα χαμηλότερα. Αφού λάβετε την πτωτική τάση σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε τα επίπεδα συναλλαγών. Υποθέτοντας ότι η υπάρχουσα στρατηγική συναλλαγών τάσης θα σας δείξει τον τέλειο οδηγό για να βρείτε την πιθανή ζώνη πώλησης.

Μπορείτε να πάτε για τη γραμμή πτωτικής τάσης, το μοτίβο γραφήματος ή το οριζόντιο επίπεδο αντίστασης για να βρείτε το ακριβές σημείο όπου μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να πάρετε τη σύντομη παραγγελία. Προσοχή όμως στη γενική κατάσταση του οργάνου. Η προσπάθεια συναλλαγών με τη μεγάλη τάση σε μεγάλες ειδήσεις με αυτό το εργαλείο είναι πολύ επικίνδυνη.

Επιλέξτε λοιπόν την ώρα που δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με σημαντικά νέα. Αναζητήστε την απόρριψη της οριζόντιας αντίστασης. Η γκρίζα γραμμή στο BB σταματά - η ένδειξη RSI πρέπει να απορρίψει τη χρυσή γραμμή. Θυμηθείτε, η κλίση στο κανάλι δείκτη πρέπει να δείχνει νότια, για να θεωρήσετε το σήμα ως έγκυρο.


BB Stops Rsi Indicator For MT5 - Συμπέρασμα


Όλοι πρέπει να έχουν μια σαφή ιδέα για το πώς οι επενδυτές κάνουν τις συναλλαγές. Είτε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φίλτρο είτε ως γεννήτρια σημάτων, δεν έχει σημασία όσο συγχρονίζετε την ένδειξη με ένα σύστημα που έχει ποσοστό νίκης 60%. Η σωστή ανάγνωση σε διαδοχικά βήματα μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση του ποσοστού νίκης κατά 20-25%.

Για τους αρχάριους, η αύξηση μπορεί να φαίνεται χαμηλή, αλλά είναι ένα εξαιρετικό επίπεδο προόδου σε μια υπάρχουσα στρατηγική συναλλαγών. Το πιο σημαντικό είναι ότι το φιλτράρισμα ψευδών ρυθμίσεων συναλλαγών θα είναι πολύ εύκολο. Ποτέ μην κάνετε σύντομο εμπόριο εκτός εάν έχετε το χρυσό τμήμα στις στάσεις BB - RSI.

Ομοίως, για το μεγάλο εμπόριο, χρειάζεστε το τμήμα πράσινης γραμμής στον δείκτη. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε αυτές τις λειτουργίες, αλλά με την επιτυχή ενσωμάτωση αυτής της μοναδικής στρατηγικής, θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι με τη στρατηγική συναλλαγών σας. Έτσι, μάθετε σωστά τη λειτουργία του προτού περιμένουμε μια ισχυρή θετική αλλαγή στο σύστημά σας.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.