BeginnerAlert Indicator For MT5

BeginnerAlert Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. BeginnerAlert Indicator For MT5
  2. Ανταλλαγή ιδεών με το BeginnerAlert Indicator For MT5
  3. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Συμπέρασμα

Ο BeginnerAlert Indicator For MT5 αναπτύσσεται για να βοηθήσει τους αρχάριους εμπόρους να ανιχνεύσουν την κατεύθυνση της τάσης και τα πιθανά επίπεδα στήριξης και αντίστασης. Αυτός ο δείκτης δίνει ακόμη ειδοποιήσεις μέσω ειδοποιήσεων MT5 pop, email και push. Με τη λειτουργία ειδοποίησης θα λαμβάνετε ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο και δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε τις οθόνες όλη την ημέρα.

FREE BeginnerAlert Indicator

Download the FREE BeginnerAlert Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ο BeginnerAlert Indicator For MT5 αναπτύχθηκε από τον Nikolay Kositsin. Πρόκειται για ένα ειδικό είδος δείκτη που δείχνει το ακραίο σημείο της αγοράς. Όσοι είναι ένα πείραμα με τη βιομηχανία συναλλαγών, γνωρίζουν ότι τα ακραία σημεία θεωρούνται συχνά ως επίπεδα στήριξης και αντίστασης.

Αυτά είναι τα βασικά μέρη όπου η τιμή ενός συγκεκριμένου οργάνου τείνει να αντιστρέφει την κατεύθυνση του. Ο δείκτης BeginnerAlert δημιουργεί το τέλειο σήμα για τους εμπόρους λιανικής στη σημαντική υποστήριξη και αντίσταση που δίνει στους επενδυτές μια μοναδική ευκαιρία να αξιολογήσουν τη στάση τους σε ένα συγκεκριμένο εμπόριο.

Άτομα που κάνουν συναλλαγές για εταιρείες υψηλής συχνότητας χρησιμοποιούν την ένδειξη BeginnerAlert εκτενώς καθώς φιλτράρει τα κακά σήματα. Στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας την τέλεια χρήση του, μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι μοβ κουκκίδες σχηματίζονται στη ζώνη αντίστασης και οι μπλε κουκκίδες σχηματίζονται στη ζώνη στήριξης.

Σημειώστε ότι αυτές οι κουκκίδες δεν εμφανίζουν απόλυτο επίπεδο που να σας εγγυάται κερδοφόρες συναλλαγές. Η απώλεια συναλλαγών θα εξακολουθεί να είναι στο παιχνίδι, αλλά όσοι ενδιαφέρονται για την πολιτική διαχείρισης κινδύνων μπορούν εύκολα να αποφύγουν τις μεγάλες απώλειες και να κερδίσουν ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό χωρίς να έχουν μεγάλα προβλήματα.


Ανταλλαγή ιδεών με το BeginnerAlert Indicator For MT5


Το πλεονέκτημα των συναλλαγών είναι υπεύθυνο για την πραγματοποίηση κέρδους στην αγορά συναλλάγματος. Οι άνθρωποι που έχουν ισχυρό πλεονέκτημα, τείνουν να τα πάνε καλά ακόμη και στην περίπλοκη κατάσταση της αγοράς. Αλλά αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με τον δείκτη BeginnerAlert με ασθενές πλεονέκτημα, να είστε έτοιμοι να χάσετε τις περισσότερες συναλλαγές.

Για να βελτιώσετε την εκτέλεση των συναλλαγών σας, πρέπει να βασιστείτε σε ένα απλό σύστημα που θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία εκτέλεσης συναλλαγών. Αντί να εστιάζετε στις χρωματιστές κουκκίδες, εστιάστε στα επίπεδα SR. Αναπτύξτε μια ισχυρή μέθοδο συναλλαγών που μπορεί να εντοπίσει την τέλεια ζώνη αγοράς και πώλησης. Για να βελτιώσετε το ποσοστό επιτυχίας, μπορείτε να ξεκινήσετε ανάλογα με ένα υψηλότερο χρονικό πλαίσιο.

Το λεπτό χρονικό διάστημα δεν δίνει ακριβή δεδομένα στους εμπόρους λιανικής. Η ένδειξη BeginnerAlert θα εκτυπώνει συχνές χρωματιστές κουκκίδες στο χρονικό πλαίσιο των λεπτών και θα είναι δύσκολο να βρεθεί μια ανταλλαγή με υψηλή αναλογία RR. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τη μέθοδο διαπραγμάτευσης υψηλότερου χρονικού πλαισίου, αλλά μόλις καταφέρετε να την κυριαρχήσετε, θα μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από την ένδειξη BeginnerAlert. Ήρθε η ώρα να μάθετε για τις χρωματιστές κουκκίδες και τη διαδικασία εκτέλεσης συναλλαγών με τη βοήθεια του δείκτη BeginnerAlert.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
Ένα ισχυρό επίπεδο ζήτησης είναι ένα μέρος όπου πρέπει να αναζητούμε το σήμα αγοράς. Οι έμποροι συνήθως εξαρτώνται από την ανοδική τιμή ή τα κηροπήγια στη ζώνη υποστήριξης. Αλλά αυτή η μέθοδος μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τις δεξιότητές σας και τον τύπο των πλεονεκτημάτων που χρησιμοποιείτε. Σε γενικές γραμμές, η μέθοδος διαπραγμάτευσης βάσει δεικτών δεν είναι τόσο τέλεια.

Τα δεδομένα των δεικτών πρέπει να λαμβάνονται αφού εντοπίσετε την επιθυμητή μακρά ρύθμιση συναλλαγών. Με την υπάρχουσα μέθοδο συναλλαγών σας, προσπαθήστε να βρείτε το τέλειο σήμα αγοράς στο επίπεδο υποστήριξης. Αναλύστε την αναλογία RR για τις συναλλαγές. Εάν είναι μικρότερο από 1: 4, δεν πρέπει να διασκεδάσετε την εμπορική σας ιδέα. Αφού αξιολογήσετε την αναλογία RR, αναζητήστε την μπλε κουκκίδα κάτω από την ανοδική ρύθμιση συναλλαγών.

Εάν υπάρχει η μπλε κουκκίδα, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα εκτελώντας μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέσο διαπραγμάτευσης. Αλλά μην αυξάνετε τον κίνδυνο μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποιείτε το BeginnerAlert. Η ένδειξη της ένδειξης πρέπει να θεωρείται ως ενισχυτικό του επιπέδου εμπιστοσύνης σας. Καθώς παίρνετε τις συναλλαγές με την μοβ κουκκίδα πάνω από τη ζώνη αντίστασης, είστε σίγουροι ότι πουλάτε σε μια σημαντική ζώνη.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
Οι καταχωρήσεις πώλησης λαμβάνονται ακριβώς όπως η παραγγελία. Αντί να αναζητούμε τη ρύθμιση συναλλαγών στην υποστήριξη, θα χρησιμοποιήσουμε τη ζώνη εφοδιασμού. Με ευκολότερους όρους, αναζητήστε το σύντομο σήμα στο επίπεδο αντίστασης. Αλλά το πιο δύσκολο είναι το εύρημα μιας έγκυρης αντίστασης που μπορεί να συγκρατήσει τους ταύρους και να κάνει τις αρκούδες σε δράση.

Μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας ένα υψηλότερο χρονικό πλαίσιο. Μερικοί από εσάς ίσως ψάχνετε να πουλήσετε στο διάλειμμα της υποστήριξης, Θα πρέπει να λάβουν υπόψη τα δεδομένα ειδήσεων καθώς τα επίπεδα υποστήριξης λαμβάνονται ως αποτέλεσμα ενός σημαντικού δελτίου ειδήσεων. Καθώς βρίσκετε το bearish setup, ρίξτε μια ματιά στις χρωματιστές κουκκίδες. Η ένδειξη BeginnerAlert πρέπει να επιβάλει μια κουκκίδα χρώματος ματζέντα στη ζώνη αντίστασης.

Η κουκκίδα δείχνει ότι οι πωλητές μπαίνουν σε δράση. Λαμβάνοντας το σύντομο εμπόριο στη ζώνη αντίστασης με τη ματζέντα κουκκίδα, μπορείτε να κάνετε ένα αξιοπρεπές κέρδος χωρίς να έχετε μεγάλο πρόβλημα. Μόλις ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις συναλλαγών αξιολογώντας την ανάγνωση από το BeginnerAlert, μπορείτε να κάνετε τις σύντομες συναλλαγές σας και να κερδίσετε χρήματα.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Συμπέρασμα


Κάθε έμπορος πρέπει να επικεντρωθεί στην πειθαρχία του. Η αποφυγή των κοινών κανόνων και η προσπάθεια ενίσχυσης του δυναμικού κέρδους αυξάνοντας τον κίνδυνο μπορεί να θέσει την καριέρα σας σε μεγάλο κίνδυνο. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κεφαλαίου, ένας έμπορος πρέπει πάντα να αναζητά μια ασφαλή προσέγγιση.

Παρόλο που ο δείκτης BeginnerAlert μπορεί να φιλτράρει τις κακές συναλλαγές πολύ εύκολα, πρέπει να αισθάνεστε άνετα με τους παράγοντες κινδύνου. Ας πούμε, έχετε διακινδυνεύσει το 5% του υπολοίπου του λογαριασμού σας. Έτσι, εάν χάσετε 5 συναλλαγές στη σειρά μετά τη χρήση του BeginnerAlert, θα μειωθείτε κατά 25%. Η ανάκτηση από μια τόσο μεγάλη απώλεια μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Εάν όμως διακινδυνεύσετε μόνο το 2% του υπολοίπου του λογαριασμού, θα χάσετε το 10% των ιδίων κεφαλαίων. Και η ανάκτηση του 10% του υπολοίπου σας είναι δυνατή όταν κάνετε τις συναλλαγές με στρατηγική προσέγγιση.

Σταματήστε να εστιάζετε στην επιθετική μέθοδο και προσπαθήστε να ενισχύσετε την τεχνική συναλλαγών σας στο περιβάλλον επίδειξης. Δώστε έμφαση στο περιβάλλον επίδειξης και εξασκηθείτε πολύ. Πάρτε την ανάγνωση από το BeginnerAlert ως ευλογίες. Αλλά μην εξαρτάσαι ποτέ από τις μετρήσεις του δείκτη BeginnerAlert. Η υπερβολική μεροληψία με την ένδειξη της ένδειξης μπορεί να επιβραδύνει την πρόοδο και να επιδεινώσει τα πράγματα. Βρείτε το τέλειο υπόλοιπο και πάρτε τις συναλλαγές με προσοχή.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.