Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5

Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5
  2. Ανταλλαγή ιδεών με το Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5
  3. Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5 - Συμπέρασμα

Το Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5 σχεδιάζετε έναν πολύ ωραίο ταλαντωτή στην υποδεικτήρα του δείκτη. Μία πιο αργή κόκκινη γραμμή τραβιέται σαν μια συμπαγής γραμμή. Μια ταχύτερη διακεκομμένη γραμμή επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές crossovers της αργής και της γρήγορης γραμμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα crossovers για να αντιστρατεύσετε το εμπόριο καθώς και τις συναλλαγές συνεχούς τάσης. Μπορείτε να διαμορφώσετε την ταχύτητα του Laguerre RSI. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια ζώνη όπου δεν πρέπει να αρχικοποιηθεί το εμπόριο. Αυτή η μη εμπορική ζώνη έχει σχεδιαστεί ως οριζόντιο ορθογώνιο στο διάγραμμα.

FREE Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator

Download the FREE Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Το Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5 χρησιμοποιεί τον απλό τύπο RSI και τον αλγόριθμο Laguerre. Είναι περισσότερο σαν να ασχολείστε με τον προηγμένο δείκτη υπερπροσφοράς και υπερπώλησης. Άτομα που χρησιμοποιούν το κανονικό RSI συχνά έτρεχαν στην εκτεταμένη μορφή ανάγνωσης. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά τείνει να ανεβαίνει υψηλότερα για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν η ανάγνωση RSI είναι υπεραγορά και αντίστροφα.

Αλλά αυτό το Laguerre RSI με το φίλτρο Laguerre δεν έχει κανένα τέτοιο ζήτημα, καθώς μπορεί να ανταποκριθεί στην αλλαγή τιμής του περιουσιακού στοιχείου με έξυπνο τρόπο. Οι γραμμές σήματος για αυτήν την ένδειξη μπορούν να ρυθμιστούν από 0 - 6 αριθμητικές τιμές. Εάν δεν χρησιμοποιείτε μια πολύπλοκη μέθοδο συναλλαγών, οι βασικές ρυθμίσεις για το Laguerre RSI με το φίλτρο Laguerre θα πάνε καλά.

Προσέξτε προσεκτικά τον πίνακα ενδείξεων και θα παρατηρήσετε ότι η έντονη γραμμή σήματος αλλάζει επίσης χρώμα. Η αλλαγή στο χρώμα μας λέει για τη δύναμη των αγοραστών και των πωλητών. Οι πράσινες αύξουσες γραμμές σήματος μας λένε ότι η τιμή είναι έτοιμη να μετακινηθεί σε ένα νέο υψηλό. Αντίθετα, η κόκκινη γραμμή σήματος μας λέει ότι η τιμή είναι έτοιμη να πέσει σε ένα νέο χαμηλό. Αλλά για να συνηθίσουν αυτήν την ένδειξη, οι έμποροι πρέπει να επικεντρωθούν πρώτα στη μέθοδο συναλλαγών τους.


Ανταλλαγή ιδεών με το Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5


Η επιλογή της μεθόδου συναλλαγών σας είναι αποθαρρυντική. Οι περισσότεροι επενδυτές απασχολούνται με τη βραχυπρόθεσμη μέθοδο διαπραγμάτευσης και προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους. Η βραχυπρόθεσμη τεχνική διαπραγμάτευσης ή scalping έχει σχεδιαστεί μόνο για τους προχωρημένους εμπόρους. Η προσπάθεια ενσωμάτωσης του Laguerre RSI με την ένδειξη φίλτρου Laguerre με τη βραχυπρόθεσμη στρατηγική διαπραγμάτευσης θα είναι μια πολύ έντονη διαδικασία.

Έτσι, μάθετε για την ενδοημερήσια ή μακροπρόθεσμη μέθοδο διαπραγμάτευσης καθώς μπορεί να μειώσει το άγχος στις συναλλαγές σε μεγάλο βαθμό. Ποτέ μην ψάχνετε τη συντόμευση ενώ προσπαθείτε να αναπτύξετε τη στρατηγική συναλλαγών σας. Αποκτήστε τον καλύτερο λογαριασμό επίδειξης και προσπαθήστε να κερδίσετε το 60% του χρόνου. Εάν καταφέρετε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Η επόμενη φάση αφορά το Laguerre RSI με την ένδειξη φίλτρου Laguerre. Πριν προχωρήσουμε στις αναλυτικές λεπτομέρειες αυτού του δείκτη, θυμηθείτε, η ένδειξη του δείκτη λαμβάνεται μόνο για το φιλτράρισμα των ποιοτικών συναλλαγών.

Εάν σκοπεύετε να εντοπίσετε τη βασική ζώνη διαπραγμάτευσης με αυτό το εργαλείο, αναζητάτε τη λάθος λύση. Οποιοσδήποτε δείκτης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την πλατφόρμα συναλλαγών σας έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της μεθόδου συναλλαγών σας.


Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5 - Αγορά καταχωρίσεων
Η γραμμή σήματος για το Laguerre RSI με την ένδειξη φίλτρου Laguerre μπορεί να δείξει την κατεύθυνση της τάσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μεθόδους για να βρείτε κατεύθυνση. Πρώτα απ 'όλα, σκεφτείτε την πλαγιά. Η κλίση πρέπει να είναι ανοδική, ενώ η τιμή ενός συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου είναι υψηλότερη. Αλλά για να βρείτε την ανοδική τάση της κίνησης του περιουσιακού στοιχείου, θα πρέπει να περιμένετε τη γραμμή σήματος πράσινου χρώματος. Εντοπίστε το σήμα αγοράς με το πλεονέκτημά σας.

Η μακροχρόνια ρύθμιση συναλλαγών θα πρέπει να διαμορφώνεται μόνο στα σημαντικά επίπεδα υποστήριξης. Καθώς βρίσκετε το πιθανό σήμα αγοράς, ρίξτε μια ματιά στο χρώμα του Laguerre RSI με το φίλτρο Laguerre. Εάν το χρώμα είναι πράσινο, έχετε μια τέλεια ευκαιρία αγοράς. Αν όμως το χρώμα είναι γκρι αλλά η κλίση είναι θετική, μπορείτε να συνεχίσετε τη μακροχρόνια συναλλαγή αλλά με έναν σύντομο στόχο κέρδους. Στην αρχή, είναι καλύτερο να ανοίξετε τις συναλλαγές στη γραμμή σήματος πράσινου χρώματος. Καθώς εξοικειωθείτε, αρχίστε να παίρνετε τις συναλλαγές με βάση το μοτίβο δράσης της κλίσης και της τιμής.


Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5 - Πώληση καταχωρίσεων
Οι επαγγελματίες επενδυτές αναζητούν πάντα την πτωτική συναλλαγή στο επίπεδο αντίστασης. Τα επίπεδα αντίστασης σημειώνονται από τις οριζόντιες γραμμές. Όταν σχεδιάζετε τις οριζόντιες γραμμές, προσπαθήστε να εντοπίσετε την πιθανή ζώνη πώλησης σε υψηλότερο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που σκοπεύετε να κάνετε συναλλαγές σε μικρότερο χρονικό διάστημα, αξιολογήστε τα μοτίβα των κηροπηγίων.

Αναζητήστε το bearish candlestick μοτίβο ή το doji για να κάνετε το σύντομο εμπόριο. Μόλις εντοπίσετε τις πτωτικές συναλλαγές στο γράφημα, μπορείτε να περιμένετε να έχετε ένα αξιοπρεπές κέρδος χωρίς να έχετε πολλά προβλήματα. Ποτέ μην κοιτάτε τις εμπορικές ρυθμίσεις με απληστία. Και βεβαιωθείτε ότι το χρώμα της γραμμής σήματος στο Laguerre RSI με το φίλτρο Laguerre είναι κόκκινο. Εάν το χρώμα δεν είναι κόκκινο, δεν μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές με αυτοπεποίθηση.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να πιστεύουν ότι η διαπραγμάτευση είναι εύκολη υπόθεση. Αλλά εάν επιβάλλετε μεγάλο κίνδυνο και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε την οικονομική σας ελευθερία, κάνετε πράγματα με λάθος τρόπο. Μελετήστε τα ιστορικά δεδομένα και θα παρατηρήσετε ότι καμία μέθοδος διαπραγμάτευσης δεν μπορεί να βρει κέρδη 100%. Παρόλο που το Laguerre RSI με το φίλτρο Laguerre είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την εύρεση εξαιρετικών ρυθμίσεων συναλλαγών, θα πρέπει να εξακολουθείτε να κάνετε συναλλαγές με ασφάλεια.


Laguerre RSI with Laguerre filter Indicator For MT5 - Συμπέρασμα


Οι έμποροι αρχάριων συχνά ενθουσιάζονται μετά την εξάσκηση στη χρήση του Laguerre RSI με το φίλτρο Laguerre. Αλλά ο ενθουσιασμός οδηγεί πάντα σε καταστροφικές καταστροφές στο εμπόριο. Για να πετύχουν στην επενδυτική επιχείρηση, οι έμποροι πρέπει πάντα να αναζητούν το πιθανό σήμα αγοράς και πώλησης με σωστή διαχείριση χρημάτων.

Εάν ο λόγος κινδύνου προς ανταμοιβή για τη ρύθμιση συναλλαγής γίνει πολύ χαμηλός, μεταβείτε στο υψηλότερο χρονικό πλαίσιο. Η μέθοδος διαπραγμάτευσης θέσης δίνει συνήθως αναλογία 1: 4+ RR στους εμπόρους λιανικής. Προσπαθήστε να μην λάβετε τις συναλλαγές κατά τη διάρκεια του μεγάλου breakout ή του δελτίου ειδήσεων. Αυτές είναι οι στιγμές που θα εντοπίσετε τεράστιες αυξήσεις στην τιμή. Οι αιχμές μπορούν εύκολα να κυνηγήσουν το stop loss και να σας προκαλέσουν να χάσετε χρήματα από την καλύτερη ρύθμιση συναλλαγών.

Χαμηλότερες προσδοκίες από αυτήν την αγορά και θεωρήστε το Laguerre RSI με το φίλτρο Laguerre ως βοηθητικό εργαλείο. Ποτέ μην εξαρτάται πάρα πολύ από τις ενδείξεις των δεικτών. Προσπαθήστε να κυριαρχήσετε στις συναλλαγές τιμών, καθώς θα βελτιώσει την ακρίβειά σας για την εκτέλεση της συναλλαγής. Και η ενσωμάτωση του Laguerre RSI με το φίλτρο Laguerre με τη μέθοδο συναλλαγής PA μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισχυρή μέθοδο συναλλαγών.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.