Auto Trend Lines Indicator For MT5

Auto Trend Lines Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Auto Trend Lines Indicator For MT5
  2. Otkrivanje preklapanja kanala trenda pomoću Auto Trend Lines Indicator For MT5
  3. Dodavanje redovitih MACD odstupanja radi filtriranja najboljih postavki
  4. Dodavanje razina otpora za filtriranje još boljih postavki
  5. Auto Trend Lines Indicator For MT5 - zaključak

Pokazatelj Auto Trend Lines Indicator For MT5 crta trendove izravno na grafikonu. Ovo je odličan pomoćnik za vaše tehničke analize, posebno ako ste trgovac početnicima. Indikator čak crta kanal trenda koji možete koristiti za otkrivanje prekomjerne kupnje i preprodaje.

FREE AutoTrendLinien Indicator

Download the FREE AutoTrendLinien Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Trendove trendova koriste mnogi profesionalni trgovci. Kao i kod većine trgovačkih alata, možete ih koristiti na mnogo različitih načina u svoju korist.

Srećom, Auto Trend Lines Indicator For MT5 čini posao za vas i crta linije trenda za vas na grafikonu. Čak privlači kanal trenda pomoću kojeg možete donositi svoje trgovačke odluke.

Osobno više volim obrnuti trend obrnuto jer s ovim vrstama obrta možete vrlo rano ući u novi trend. Tijekom godina istraživao sam kako možete imati obrnute transakcije s velikom vjerojatnošću kada pričekate da se istovremeno pojavi više ivica i na istoj razini cijena.

Ako postoji takva situacija u kojoj više rubova potvrđuje mogući preokret, tada ćete imati u prosjeku veći postotak dobitka i dobitni poslovi će biti veći.

Sada ćemo početi s prvim rubom, a kasnije ćemo dodati više rubova postavi.

Otkrivanje preklapanja kanala trenda pomoću Auto Trend Lines Indicator For MT5


Kao što sam gore spomenuo, ovaj pokazatelj privlači trendove za vas. I prekoračenja kanala kanala trenda mogu se upotrijebiti kao reverzni signal velike vjerojatnosti. Prekoračenja trendova mogu se dogoditi ako se cijena naglo kreće brže u smjeru trenda nego prije.

Sada ću objasniti ovaj koncept na primjeru uzlaznog kanala. Kao što možete vidjeti na sljedećem snimku zaslona, indikator je nacrtao kanal za uzlazno kretanje na temelju nedavne cjenovne akcije uzlaznog trenda.

Donja granica uzlaznog kanala kanala je nacrtana ljubičastom bojom, dok gornja granica ima plavu boju. Ako cijena preokrene plavu liniju prema gore, iskusni trgovac zna da je uzlazni trend u prekoračenju. Pretpostavljeni uvjeti rano su upozorenje da će uzlazni trend uskoro ponestati pare. Najvjerojatnije ćemo vidjeti veću korekciju (povlačenje) prema dolje ili čak početak novog pada sila.Kao što je na gornjoj snimci zaslona označeno crvenom strelicom, nakon što se cijena previsuje i preusmjeri kanal trenda prema gore, tada možete očekivati preokret trenda prema dolje jer je cijena u pretjeranom stanju.

Pa, kako možete dodati dodatnu potvrdu da će se preokret na negativnu stranu dogoditi pri preklapanju ovog trendovog kanala?

Dodavanje redovitih MACD odstupanja radi filtriranja najboljih postavki


Ako imate neko trgovačko iskustvo, vjerojatno ste čuli za razlike. MACD je izvrstan pokazatelj za otkrivanje pouzdanih odstupanja. Do redovnih medvjedih odstupanja dolazi ako je cijena viša, a MACD pokazatelj niži.

Ako čekate situaciju u kojoj se uzlazni kanal trenda preklapa i redovno medvjediće divergencije istodobno postoje, tada imate postavku s još većom vjerojatnošću za preokret prema dolje. Sljedeća slika prikazuje ovu situaciju:Ako uvijek čekate takve situacije u kojima se spoje više rubova, tada ćete imati manje boli tijekom svoje trgovačke karijere zbog većeg postotka pobjede. Također ćete razviti puno bolje samopouzdanje kao trgovac.

Ali to nije sve. Možete filtrirati još bolje signale koji dugoročno stvaraju još veći postotak dobitka.

Pa, kako doći do još bolje prednosti na tržištu?

Dodavanje razina otpora za filtriranje još boljih postavki


Kao što je gore objašnjeno, možete pričekati dok se dva ruba istovremeno ne pojave kako biste postigli veći postotak pobjede. Ali možete čak i ići dalje i čekati dok se ne pojave 3 ruba istovremeno.

Pokazatelj Auto Trend Lines Indicator For MT5 povukao je trend trenda prema gore, a cijena je preokrenula prema gore. Medvjedica je postigla medvjeđu divergenciju. Sada možete provjeriti grafikon je li cijena istovremeno na razini otpora. Ako ste vrlo izbirljiv trgovac, a mnogi profesionalni trgovci su vrlo izbirljivi (ponekad čekaju dane ili čak sedmice dok se ne stvore uvjeti za trgovinu), dugoročno ćete imati još veći postotak dobitka.

U našem primjeru ti bi uvjeti bili ispunjeni ako cijena nadvisi kanal za povećanje cijena. Označio sam ovu situaciju na sljedećem snimku zaslona:Auto Trend Lines Indicator For MT5 - zaključak


Svaki je pokazatelj trgovanja dobar koliko i trgovac koji ga koristi. Iskusni trgovac zna da uspješno trgovanje više nego slijepo slijedi mehanički postavljeni pravilnik. Ako bi to bilo istina, svi bismo mogli razviti profitabilne stručne savjetnike koji bi bili uspješni bez ikakve ljudske intervencije. Ali to nije stvarnost.

Da biste uspjeli kao trgovac, morate razviti set vještina za kombiniranje vašeg trgovačkog znanja s onim što vidite na ljestvicama. Trebate naučiti tijekom kojih tržišnih uvjeta koja vam trgovačka znanja daju prednost u odnosu na tržište. Pokazao sam vam jedan mogući način dodavanjem više i više rubova postavi. Ovo dodavanje ivica je mehanizam filtriranja koji stvara manje obrta. Ali ti će obrti biti kvalitetniji.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.