AFL Winner Indicator For MT5

AFL Winner Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. AFL Winner Indicator For MT5
  2. Berniaga idea dengan AFL Winner Indicator For MT5
  3. AFL Winner Indicator For MT5 - Beli Entri
  4. AFL Winner Indicator For MT5 - Jual Penyertaan
  5. AFL Winner Indicator For MT5 - Kesimpulannya

AFL Winner Indicator For MT5 pada asalnya ditulis dalam Bahasa Formula AmiBroker dan kemudian dipindahkan ke dalam bahasa MQL5. Penunjuk menarik pengayun pada subwindow yang mana anda boleh berdagang dengan oversold dan overbought regions. Anda juga boleh mengesan hala tuju trend ini. Warna biru digunakan untuk menunjukkan trend menaik. Warna merah digunakan untuk trend menurun.

FREE AFL Winner Indicator

Download the FREE AFL Winner Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


AFL Winner Indicator For MT5 adalah alat yang sangat canggih yang ditulis dalam bahasa AFL. Indikator ini mempunyai struktur data pembalikan bawaan 0/100 yang dapat ditingkatkan atau diturunkan. Sekiranya anda lebih suka menggunakan penunjuk AFL Winner dengan kaedah perdagangan jangka pendek atau intraday, anda harus menurunkan nilainya.

Sebaliknya, jika anda ingin menggunakan perdagangan kedudukan atau kaedah perdagangan jangka panjang, gunakan tetapan lalai. Penunjuk ini menganalisis arah aliran dan mencipta rangkaian lilin merah dan biru. Pembentukan lilin merah bermula dari bahagian atas panel penunjuk. Sebaliknya, apabila lilin merah mencapai bahagian bawah panel penunjuk, ia mula berubah warnanya menjadi biru. Ringkasnya, anda juga boleh merujuk kepada perubahan warna pergerakan siklik lilin.

Tetapi memanfaatkan pergerakan lilin secara kitaran adalah tugas yang sangat sukar. Melainkan jika anda dapat melakukan analisis pasaran dengan kaedah perdagangan anda yang ada, akan menjadi suatu keputusan yang sukar untuk membuat keputusan yang tepat. Untuk kemajuan anda, anda harus fokus pada kaedah jangka masa yang lebih tinggi pada peringkat awal. Ini akan memberi anda masa yang cukup untuk melihat perubahan warna lilin. Walau bagaimanapun, anda juga boleh menggunakan Pemenang AFL untuk kaedah perdagangan jangka masa pendek.


Berniaga idea dengan AFL Winner Indicator For MT5


Pedagang profesional selalu menggunakan kaedah perdagangan yang mantap. Bagi mereka, penggunaan indikator lebih seperti langkah tambahan untuk menganalisis isyarat perdagangan. Kecuali jika anda mempunyai sistem yang sempurna yang dapat menemukan pengaturan perdagangan yang sangat boleh dipercayai dalam jangka masa tertentu, anda tidak boleh mencuba untuk menggabungkan Indikator Pemenang AFL.

Sekiranya anda ingin membuat kaedah scalping, lebih baik belajar mengenai perdagangan tindakan harga dan analisis berita. Sebaliknya, jika anda lebih suka berniaga dalam jangka masa yang lebih tinggi, anda boleh mengabaikan faktor berita hingga tahap tertentu. Tetapi para pakar selalu menyarankan agar mahir dalam analisis berita kerana faktor risiko tetap rendah dalam perniagaan perdagangan.

Semasa anda mempelajari proses untuk menjalankan perdagangan berkualiti tinggi di lingkungan mana pun, anda harus sesuai dengan bacaan Indikator Pemenang AFL. Untuk jangka masa panjang, warna bar pada Indikator Pemenang AFL mestilah biru. Dan untuk perdagangan pendek, warnanya mesti berwarna merah. Tetapi peniaga pintar menganalisis kedudukan lilin untuk meningkatkan ketepatan perdagangan mereka. Mari masuk ke perincian inti.


AFL Winner Indicator For MT5 - Beli Entri
Semua orang mahu menjadi kaya dengan menggunakan kaedah agresif. Bagi peniaga pemula, kaedah perdagangan yang agresif bermaksud lebih banyak keuntungan mengambil peluang. Tetapi jika anda belajar bersungguh-sungguh, anda akan melihat peniaga yang agresif berakhir dengan perdagangan berlebihan. Walaupun kulit kepala anda, kemungkinan besar anda tidak akan dapat mengawal kekerapan perdagangan.

Semakin banyak anda berdagang, semakin tinggi peluang anda untuk meletupkan akaun. Kembangkan rutin perdagangan supaya anda dapat menjalankan perdagangan yang berkualiti pada tahap sokongan yang penting dengan isyarat PA atau bacaan penunjuk yang kuat. Setelah anda mendapat isyarat beli di zon sokongan, baca bacaan dari Indikator Pemenang AFL. Bacaan indikator mestilah kenaikan kuat bar biru.

Dalam kes yang ideal, persediaan perdagangan akan terbentuk setelah anda melihat tiga atau lebih bar biru dalam carta. Mencuba untuk membuka perdagangan panjang di bar biru pertama di AFL Winner Indicator agak berisiko kerana anda tidak pasti bahawa cerun bar telah berubah.


AFL Winner Indicator For MT5 - Jual Penyertaan
Pelabur pintar mengambil perdagangan pendek pada tahap rintangan kritikal sahaja. Mereka selalu mengabaikan tahap rintangan kecil kerana menjual di zon kecil menjadi sangat sukar. Untuk meningkatkan model perdagangan anda, anda boleh mempelajari perincian pasaran yang penting dan mengetahui lebih lanjut mengenai garis bekalan. Garis bekalan harus dilukis dalam jangka masa yang lebih tinggi sahaja.

Setelah mendapat penolakan yang kuat di talian bekalan, anda boleh mendapatkan pengesahan bahawa penjual bersedia untuk menaikkan harga ke tahap rendah. Tetapi jangan bersikap berat sebelah dan tingkatkan faktor risiko untuk mendapatkan lebih banyak wang. Tunggu di luar dan lihat bacaan Indikator Pemenang AFL. Bar penunjuk harus berwarna merah.

Sama seperti perdagangan panjang kami, anda harus menunggu sekurang-kurangnya tiga batang merah dalam carta. Palang merah dalam carta penunjuk akan menunjukkan kehebatan penjual. Sekiranya anda melakukan perdagangan pada penembusan zon sokongan penting, anda akan melihat kedudukan bar merah hampir di tengah panel penunjuk. Jadi, analisis kedudukan bar berwarna untuk menilai kekuatan penjual atau pembeli.


AFL Winner Indicator For MT5 - Kesimpulannya


Pelabur elit mengetahui cara yang betul untuk menjalankan perdagangan. Mereka tidak pernah meningkatkan risiko walaupun mereka tahu cara yang betul untuk menggunakan Indikator Pemenang AFL siklik. Tujuan penunjuk ini adalah untuk menapis perdagangan. Ini tidak akan menunjukkan tempat yang sesuai untuk membuka perdagangan panjang atau pendek. Dengan penunjuk ini, anda akan mengetahui isyarat mana yang lebih sah.

Semasa berita utama, jika anda melihat bar berwarna di Indikator Pemenang AFL pada tahap yang melampau, anda boleh menjangkakan pelarian. Tetapi jangan sekali-kali melakukan perdagangan dalam pelarian kecuali anda mengetahui cara yang betul untuk menganalisis berita. Untuk mempelajari analisis berita, dapatkan akaun demo, dan pelajari pergerakan harga sejurus selepas siaran berita.

Mungkin memerlukan sedikit masa untuk diselaraskan dengan keadaan pasaran yang tidak menentu. Tetapi setelah anda melakukannya, anda dapat dengan mudah menyegerakkan data asas dengan analisis teknikal. Ini dapat meningkatkan proses pelaksanaan perdagangan anda dengan ketara. Tetapi tidak kira seberapa baik anda berdagang, anda tidak boleh mengambil risiko yang tidak perlu. Baca mengenai peraturan pengurusan risiko standard supaya anda dapat melindungi modal dengan apa jua kos.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.