Asymmetric bands Indicator For MT5

Asymmetric bands Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Asymmetric bands Indicator For MT5
  2. Berniaga idea dengan Asymmetric bands Indicator For MT5
  3. Asymmetric bands Indicator For MT5 - Beli Entri
  4. Asymmetric bands Indicator For MT5 - Jual Entri
  5. Asymmetric bands Indicator For MT5 - Kesimpulan

Asymmetric bands Indicator For MT5 menarik sebuah band di sekitar purata bergerak yang tidak simetris. Biasanya jarak garisan atas band dari tengah adalah sama dengan jarak garisan bawah band. Tetapi dengan jalur asimetrik ini, jarak kedua garisan dari garisan tengah berbeza. Seperti mana-mana penunjuk band, ia boleh digunakan untuk mengesan zon harga belian terlebih beli dan oversold.

FREE Asymmetric bands Indicator

Download the FREE Asymmetric bands Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Asymmetric bands Indicator For MT5 banyak digunakan oleh peniaga kedudukan. Orang yang telah lama menggunakan kaedah perdagangan kedudukan, tahu ada pelbagai jenis jalur yang dapat mereka gunakan sebagai pedagang.

Tetapi memilih jalur yang betul bukanlah permainan kanak-kanak. Sebilangan besar orang bermula dengan penunjuk band Bollinger tetapi tidak lama kemudian mereka menyedari, tahap mengambang di band ini tidak sesuai untuk mengambil perdagangan di semua instrumen.

Atas sebab ini, para pelabur telah menggunakan jalur Asimetri sejak awal kerana dapat berkorelasi dengan pergerakan harga dengan ketepatan yang signifikan. Turun naik harga, penyimpangan dianalisis dengan algoritma canggih untuk membuat jalur sempit. Jalur sempit berfungsi sebagai alat yang kuat yang dapat membantu anda menentukan tahap potensi jual beli.

Tetapi mengambil perdagangan pada tahap tersebut adalah tugas yang sangat sukar kecuali anda melakukan perkara dengan urutan yang betul. Anda mesti mengikuti peraturan standard dan mengetahui fungsi penunjuk ini.


Berniaga idea dengan Asymmetric bands Indicator For MT5


Menggabungkan jenis penunjuk baru seperti jalur Asimetri memerlukan kaedah perdagangan yang seimbang. Orang yang pernah melakukan pertukaran dengan tali Asimetri, sering keliru kerana mereka tidak tahu bagaimana menangani lonjakan yang menembusi jalur atas dan bawah.

Jalur atas yang berwarna hijau bertindak sebagai rintangan kuat dan jalur bawah yang berwarna redact sebagai penyokong kuat. Oleh kerana sifat band Asimetri yang sempit, peniaga elit biasanya membuat analisis dilakukan dalam jangka masa yang lebih tinggi. Apabila jangka masa yang lebih tinggi digunakan untuk menganalisis data, jalur sempit akan memberikan jalan yang baik untuk memperoleh keuntungan besar.

Mungkin kelihatan sangat sukar pada peringkat awal tetapi setelah anda belajar menggunakan band Asimetri secara profesional, akan menjadi tugas yang mudah untuk meningkatkan kemahiran anda.


Asymmetric bands Indicator For MT5 - Beli Entri
Lereng dari band Asimetri memainkan peranan yang menarik dalam proses pelaksanaan perdagangan. Sekiranya kemerosotan positif, tidak mungkin anda boleh mengambil perdagangan pendek. Untuk perdagangan yang panjang, anda perlu mencari persediaan perdagangan yang mempunyai kemerosotan positif.

Apabila anda menemui cerun positif, garis merah pada jalur Asimetri akan bertindak sebagai tahap sokongan yang kuat. Titik di mana anda akan mengambil pesanan panjang harus sama dengan zon pembentukan sokongan. Memadankan band Asimetri dengan tahap sokongan sangat penting untuk pelaksanaan perdagangan anda.

Mereka yang melakukan perdagangan dengan sokongan kecil dan rintangan tidak akan pernah dapat menandingi tahap ini dan dengan demikian mereka dapat dengan mudah membuang pengaturan perdagangan berkualiti rendah.

Dalam beberapa kes, anda mungkin melihat lonjakan di bawah garis merah tahap sokongan. Ini hanyalah pergerakan harga yang tidak dijangka disebabkan oleh siaran berita utama. Berhati-hatilah dengan keadaan sedemikian sehingga anda tidak perlu kehilangan banyak wang untuk acara seperti itu.


Asymmetric bands Indicator For MT5 - Jual Entri

Untuk melaksanakan perdagangan jual, pelabur selalu melihat rintangan. Menganalisis rintangan menjadi lebih sukar kerana orang memberi keutamaan pada carta bawah. Tetapi carta bawah memberi anda gambaran separa mengenai pasaran. Sekiranya anda berhasrat untuk membuat perubahan ketara dalam karier perdagangan anda, anda mesti belajar untuk memberi tumpuan kepada perincian pasaran yang penting sejak awal.

Sebagai contoh, tahap rintangan mesti mempunyai sekumpulan lilin yang akan mengehadkan kenaikan harga. Semasa anda melihat zon penjualan untuk instrumen perdagangan, anda akan melihat perubahan yang kuat dalam momentum harga.

Sama ada anda akan melihat penyatuan harga atau anda akan melihat lilin penolakan yang kuat. Orang yang pandai menganalisis isyarat tindakan harga biasanya berjaya dalam penolakan. Tetapi untuk meningkatkan kemahiran perdagangan anda, anda harus menganalisis butiran pasaran yang penting sejak awal. Cari titik penjualan dengan garis mendatar atau alat garis arah aliran.

Selepas itu cuba menilai keadaan dan kedudukan persediaan perdagangan. Penyediaan yang baik akan selalu sesuai dengan garis hijau jalur Asimetri. Yang paling penting, kecerunan band akan menjadi negatif. Dalam beberapa kes, bukan mudah untuk menangani lonjakan.

Untuk meningkatkan kemahiran anda, anda harus berhati-hati dengan proses pelaksanaan perdagangan. Sentiasa ingat, perdagangan adalah tugas yang mudah tetapi para peniaga menyukarkannya dengan menggunakan kaedah yang rumit. Sekiranya langkah-langkah asas diperiksa dengan betul, hanya tinggal masa untuk menjadi peniaga yang mahir dalam dunia pelaburan.


Asymmetric bands Indicator For MT5 - Kesimpulan


Orang biasanya ingin mendapatkan wang secara strategik. Tetapi para pemula tidak terlalu mementingkan strategi perdagangan mereka. Mereka terus mengambil langkah agresif dan lupa bagaimana menggunakan tali Asimetri.

Jalur Asimetrik lebih menyerupai sokongan dan rintangan dinamik untuk peniaga runcit. Sekiranya band Asimetri sesuai dengan tahap harga yang penting, seorang peniaga boleh mendapatkan wang yang lumayan tanpa banyak masalah. Ini bermaksud penggunaan jalur Asimetri harus terhad kepada penggunaan alat penapisan.

Tetapi sebilangan pelabur sering menganggap kumpulan Asimetri sebagai alat mutlak untuk melakukan perdagangan pada tahap yang paling penting. Tetapi ini tidak semua benar. Kadang-kadang, hasil dari penunjuk ini mungkin tidak dengan hasil kaedah perdagangan anda. Ini hanyalah perubahan besar dalam sentimen pasaran yang disebabkan oleh berita berimpak tinggi.

Sekiranya anda sukar menghadapi situasi seperti ini, abaikan saja perdagangan yang telah dibuat semasa berita utama. Ini akan membolehkan anda meningkatkan kemahiran perdagangan anda dan secara perlahan menunjukkan jalan menuju kejayaan. Jangan sekali-kali menjadi peniaga yang tamak atau cuba menjana pendapatan dengan modal yang kecil. Perlahan-lahan sehingga anda dapat melindungi ibukota dengan tahap kemudahan.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.