ADX Cross Hull Style Indicator For MT5

ADX Cross Hull Style Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. ADX Cross Hull Style Indicator For MT5
  2. ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 med ADX Cross Hull Style Indicator For MT5
  3. ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 - Kjøp oppføringer
  4. ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 - Selg oppføringer
  5. ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 - Konklusjon

ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 er en variant av den berømte ADX-indikatoren. I motsetning til den normale ADX som tegnes i et histogramvindu, tegnes ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 .

FREE ADX Cross Hull Style Indicator

Download the FREE ADX Cross Hull Style Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 er en kjent indikator som overgår den vanlige ADX-indikatoren.

Mennesker som er vant til den vanlige ADX-indikatoren blir ofte forvirret med krysset mellom positive og negative DI-linjer. Å ta konstante data fra volatilitetslinjen er ganske utfordrende. Men ADX verktøy med kryssskrog har en tendens til å slette alle disse komplekse problemene.

I stedet for å få signallinjer, får du de smarte grønne og røde punktene som forteller deg nøyaktig hvor du skal kjøpe eller selge instrumentet. Hvis du klarer å gjøre tingene i riktig rekkefølge, vil du kunne kurere handelsoppsettene uten store feil. For mange eksperter er dette det perfekte filteret for deres handelsstrategi.

Husk at ingen indikatorer kan brukes til å åpne handler uten å få bekreftelse fra andre viktige variabler. Du må være avhengig av det klassiske SR-nivået for å åpne handler.


ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 med ADX Cross Hull Style Indicator For MT5


Den gjennomsnittlige retningsbevegelsesalgoritmen er designet for å finne reverseringssonen. Folk som er smarte nok, kan finne reverseringen på slutten av retracement.

Dette etterlater dem med et trendhandelsoppsett. Men vi vil ikke at du skal lære om trendhandelsstrategien. Du bør stole på en enkel teknikk som kan hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine på kort tid. Men for det er det viktigste å velge riktig instrument.

Folk som velger feil instrument går seg vill, og de har ingen anelse om hvordan de skal bruke prikkene. Denne indikatoren må starte opp med en eksisterende handelsmetode. En enkel trendlinje eller kartmønstersystemet kan forbedres enormt ved hjelp av ADX krysslesing.

La oss nå se hvordan vi skal finne kjøp og salg oppføringer med denne fantastiske indikatoren.


ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 - Kjøp oppføringer
Vi har påpekt at støttenivåene er viktige i alle slags handelsmetoder. Du kan ha det dyreste systemet, men du vil legge merke til at alle indikatorene fungerer som filteret. For disse kjøpspostene vil vi lære hvordan du åpner nye ordrer med trenden. Det betyr at trenden vil være bullish.

Du trenger ikke å fokusere på det daglige diagrammet, ettersom du kan vurdere trenden i det eksisterende diagrammet. Når prisen bryter den viktige motstanden eller berører støtte, får du kjøpsmuligheten. Alt det bullish lyset som har en sjanse til å gi deg fortjeneste fra den lange ordren, bør ha en grønn prikk.

Ved den første testen av gyldig støtte, se etter den grønne prikken. Hvis den grønne prikken er synlig, kan du åpne den lange med SL under den grønne prikken eller støtten. Hvis den grønne prikken er for nær, bør du vurdere støttesonen. For fortjeneste er det bedre å se på motstandsnivået fra forskjellige perspektiver.

Ettersom metoden avhenger av den eksisterende trenden, kan du fortsette å flytte Sl til du blir stoppet. Du kan også avslutte handelen bare ved å se en rød prikk over lyset.


ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 - Selg oppføringer
Vi vet alle at indikatorer hjelper verktøy. De aktive kartmønsterhandlerne lider ofte med å finne det perfekte filteret. De fleste av indikatorene har et betydelig ledende eller etterslepende problem. Men prikkene i ADX krysser Hull i sanntid. Ettersom det ikke er bemerket noe ommalingsproblem med denne indikatoren, må du være forsiktig med evalueringen av handelsoppsettene.

For kort handel vil vi demonstrere bruken av indikatoren med kartmønsteret. Se etter reverseringsdiagrammet i diagrammet. Et godt reverseringsdiagrammønster kan være en trekant eller hodet og skuldermønsteret. Når prisen bryter støtten, se etter lyset som har en frisk prikk over seg.

Når du får den røde prikken, bør du ta kort handel med stor tillit. Men ikke vær så naiv å glemme stop loss når du får den røde prikken i diagrammet. Den røde prikken er bare filteret som viser veien for å åpne den korte. Standard forhold mellom risiko og belønning og pengestyringsteknikk bør brukes i henhold til handelsregelen din.


ADX Cross Hull Style Indicator For MT5 - Konklusjon


Å bli vant til denne fantastiske indikatoren vil være en stor utfordring. Rookies ofte ignorere den enkle indikatoren som de elsker å handle i det komplekse miljøet.

En indikator er ikke en perfekt handelsstrategi. Det er en del av handelsmetoden du kan bruke i henhold til planen din. Indikatoren vil være en del av en eksisterende handelsmetode. Bli vant til denne indikatoren som et aktivt filter for å forbedre nøyaktigheten din i handelen. Ettersom prikkene prioriteres i strategien, føler du deg mer komfortabel med tilnærmingen.

Men ikke stole blindt på prikkene, da du vil legge merke til at handelen vil snu uten å treffe TP. Men ikke senk TP-poengene eller lukk lønnsomme handler for tidlig. Det kan forårsake store problemer da risikoen for belønningsforholdet vil være 1: 1 eller mindre enn det. Minimumsrisiko for å belønne forholdet i ethvert oppsett bør være 1: 2, uansett hvilken type indikator du stoler på.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.