Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5

Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5
  2. Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 med den Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5
  3. Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 - Kjøp oppføringer
  4. Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 - Selg oppføringer
  5. Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 - Konklusjon

Den Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 viser styrken til en trend og retning av trenden. Det er også et verktøy for å måle flyktighet. Du vil oppdage overkjøpte og oversolgte forhold. Du vil kunne oppdage vanlige avvik på slutten av en trend. Indikatoren er svært konfigurerbar. Du kan endre perioden opp, perioden ned, perioden og om indikatoren skal vises opp og ned linjer.

FREE Asymmetric Trend Pressure Indicator

Download the FREE Asymmetric Trend Pressure Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Den Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 er en diversifisert indikator som bruker de siste prisendringene. Indikatoren er utformet på en slik måte at den minste prisbevegelsen for et bestemt instrument blir vektlagt i analysen av trenden.

De fleste av de tradisjonelle trendidentifiserende verktøyene er avhengig av en kompleks algoritme, og de kortsiktige svingningene i prisen blir ofte ignorert. Dette skaper ofte et forsinket problem i indikatoren. Men ved hjelp av det asymmetriske trendtrykkverktøyet kan en handelsmann lett finne den perfekte retningen for trenden. Uansett hvilken tidsramme du valgte, vil du kunne bestemme trenden for den tidsrammen ved hjelp av den blå fargede signallinjen.

Den blå fargelinjelinjen svinger med referanselinje 0, og denne linjen har stor betydning i handelsutførelsesprosessen. Men vi vil diskutere nøkkelfunksjonen til denne referanselinjen i kjøps- og salgsseksjonen. Før det må vi vite hvilken rolle en velbalansert handelsmetode har. De som ønsker å integrere denne dynamiske asymmetriske trendtrykkindikatoren i sin eksisterende handelsmodul, må være sikre på at systemet deres er i stand til å håndtere enhver form for markedssituasjon.


Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 med den Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5


Ting kan virke enkle når du begynner å handle for første gang. Som du vet mer om de viktige begrepene i Forex, vil du innse at handelsyrket er ganske delikat. En liten feil kan koste deg et stort tap, og du vil ikke kunne takle slikt stress. For å eliminere en suksesstrussel mot karrieren din, må du velge en handelsmetode som har en anstendig gevinst.

Hvis systemet ikke klarer å vinne 60% av handelen, er det ingen vits i å bruke det asymmetriske trendtrykket. Denne indikatoren er mer som en signalpolerer. Dette betyr at du vil kunne isolere de dårlige signalene fra de gode ved å bruke det asymmetriske trendtrykket som et aktivt filter. For handelsfilteret bruker vi det enkle konseptet med trendhandel. Noen avanserte handelsmenn bruker imidlertid ofte dypere korreksjon i prisen for å tjene penger.

Men hvis reverseringshandelsmetoden brukes, må du senke risikoen til 1% i hver handel. La oss lære kjernefunksjonen til den asymmetriske trendtrykkindikatoren, slik at vi enkelt kan utføre kvalitetshandler til fordel for trenden.


Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 - Kjøp oppføringer
For å kjøpe en eiendel, må en næringsdrivende finne kjøpesonen. For det er presis kunnskap om det største støttenivået et must. Unnlatelse av å identifisere det viktigste støttenivået kommer til å være en stor ulempe for handelsmennene. Av denne grunn blir investorer bedt om å bruke en handelsmetode som fokuserer på de viktigste svingningene i markedet.

Når nøkkelvingene fra den høyere tidsrammen brukes, blir potensielle kjøpesignaler mye mer gyldige. Når du får det grønne signalet om å åpne den lange ordren ved å bruke din eksisterende handelsmetode, bør du se på lesingen for den asymmetriske trendtrykkindikatoren. Den blå signallinjen skal øke høyere og vise trenden.

Stigende bevegelse i den blå signallinjen forteller oss at prisen er klar til å gå til en ny høyde og teste en stor motstand. Så, å kjøpe eiendelen med minimal risiko etter å ha fått bekreftelse fra handelsstrategien og den asymmetriske trendtrykkindikatoren, anses å være en veldig rasjonell beslutning. Men prøv å ikke handle i pressemeldingstiden, da markedet kan oppføre seg irrasjonelt.


Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 - Selg oppføringer

Når vi går til short trade-oppsett, må vi vite hva motstanden er. Et gyldig motstandsnivå vil begrense oksenes rally oppover. Se den sterke bearish avvisningen eller se etter det bearish lysestake-mønsteret på det store motstandsnivået. Motstandsnivået bør tegnes i høyere tidsramme, og dette er den klare indikasjonen på at prisen er klar til å falle.

Når salgssignalet er bekreftet, kan du ta en titt på det asymmetriske trendtrykket. Trykket i den blå signallinjen skal være nedover. Enkelt sagt vil den blå linjen i det asymmetriske trendtrykket falle kraftig. I tilfelle handler blir tatt i brudd på støttenivået, bør du finne den blå signallinjen under referanselinjen null.

Men denne referanselinjen tas i betraktning når du har å gjøre med minutt 1 eller minutt 5-diagrammet. I en høyere tidsramme er det helt greit å ta bekreftelsen bare fra skråningen. Bli vant til dette verktøyet i demomiljøet, og du vil aldri ha problemer med å bruke denne indikatoren.


Asymmetric Trend Pressure Indicator For MT5 - Konklusjon


Profesjonelle handelsmenn elsker å bruke den asymmetriske trendtrykkindikatoren på grunn av sin reaktive natur. Handlerne får sanntidsdata som avslører den viktigste retningen for trenden. Så de som ønsker å dra nytte av kortest mulige bevegelser i prisen, bør prøve denne indikatoren. Men husk at du ikke kan vinne hver gang ved å ta dataene fra dette verktøyet.

Studer den historiske prisbevegelsen, og du vil legge merke til noen store pigger på støtten og motstanden. Spydene er store nok til å utslette handlerne, og du vil ikke tjene noe, selv om markedet steg i din forventede vei. For å unngå slike store pigger, må du unngå de store nyhetshendelsene. Studer innvirkningen av nyhetene på forskjellige instrumenter, og snart vil du føle deg trygg på å få variasjoner i partiets størrelse. Aldri endre partistørrelsen bare fordi du skal bytte nyheter.

Hold deg til en presis risikostyringsplan slik at du kan vinne mesteparten av tiden. For det andre må du forberede deg på å akseptere noen tapende handler regelmessig. Å bli komfortabel med små tap gir deg den ultimate veien til suksess. Administrer følelsene dine og kontroller grådigheten din slik at du aldri anser det asymmetriske trendtrykket som en hellig gral. Ta lesingen fra denne indikatoren, akkurat som alle andre indikatorer. Prioriter markedsdetaljene som du har hentet ut ved hjelp av din eksisterende handelsmetode.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.