Auto Trend Lines Indicator For MT5

Auto Trend Lines Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Auto Trend Lines Indicator For MT5
  2. Detectie van trendkanaaloverschrijding met de Auto Trend Lines Indicator For MT5 trendlijnen- Auto Trend Lines Indicator For MT5
  3. Regelmatige MACD-verschillen toevoegen om de beste instellingen te filteren
  4. Weerstandsniveaus toevoegen om nog betere instellingen te filteren
  5. Auto Trend Lines Indicator For MT5 - Conclusie

De Auto Trend Lines Indicator For MT5 tekent trendlijnen rechtstreeks op de grafiek. Dit is een geweldige hulp voor uw technische analyse, vooral als u een beginnende handelaar bent. De indicator tekent zelfs een trendkanaal dat u kunt gebruiken om overbought en oververkochte omstandigheden te detecteren.

FREE AutoTrendLinien Indicator

Download the FREE AutoTrendLinien Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Trendlijnen worden door veel professionele handelaren gebruikt. En zoals bij de meeste handelstools kunt u ze op veel verschillende manieren in uw voordeel gebruiken.

Gelukkig maakt de Auto Trend Lines Indicator For MT5 het werk voor u en tekent trendlijnen voor u op de kaart. Het trekt zelfs een trendkanaal waarmee u uw handelsbeslissingen kunt nemen.

Ik geef persoonlijk de voorkeur aan trendomkeringstransacties, omdat je met dit soort transacties heel vroeg een nieuwe trend kunt betreden. In de loop van de jaren heb ik onderzocht dat u transacties met een hoge waarschijnlijkheid kunt omkeren wanneer u wacht tot meerdere randen tegelijkertijd en tegen hetzelfde prijsniveau optreden.

Als een dergelijke situatie zich voordoet waarbij meerdere flanken een mogelijke aanstaande omkering bevestigen, dan heeft u gemiddeld een hoger winstpercentage en zijn de winnende transacties groter.

We beginnen nu met de eerste rand en voegen later meer randen toe aan de setup.

Detectie van trendkanaaloverschrijding met de Auto Trend Lines Indicator For MT5 trendlijnen- Auto Trend Lines Indicator For MT5


Zoals ik hierboven al zei, trekt deze indicator trendkanalen voor u. En overshoots van trendkanalen kunnen worden gebruikt als een signaal met een hoge waarschijnlijkheid omkering. Overshoots van trendkanalen treden op als de prijs plotseling sneller in de richting van de trend beweegt dan voorheen.

Ik zal dit concept nu uitleggen aan de hand van een voorbeeld van een opwaarts trendkanaal. Zoals u in de volgende schermafbeelding kunt zien, heeft de indicator een opwaarts trendkanaal getekend op basis van de recente prijsactie van de opwaartse trend.

De ondergrens van het opwaartse trendkanaal is getekend met paarse kleur terwijl de bovengrens een blauwe kleur heeft. Als de prijs de blauwe lijn naar boven overschrijdt, weet de ervaren handelaar dat de opwaartse trend zich in een overbought-toestand bevindt. Overgekochte omstandigheden zijn een vroege waarschuwing dat de opwaartse trend snel zal opraken. We zullen hoogstwaarschijnlijk een grotere correctie (pullback) naar beneden zien of zelfs het begin van een nieuwe neerwaartse trend.Zoals aangegeven in de bovenstaande schermafbeelding met de rode pijl, kunt u, zodra de prijs voorbijschiet en het opwaartse trendkanaal naar boven stijgt, een trendomkering naar beneden verwachten omdat de prijs in een overbought staat verkeert.

Dus, hoe kun je extra bevestiging toevoegen dat de omkering naar de keerzijde zal plaatsvinden bij dit overslaan van dit trendkanaal?

Regelmatige MACD-verschillen toevoegen om de beste instellingen te filteren


Als u enige handelservaring heeft, heeft u waarschijnlijk gehoord van verschillen. De MACD is een uitstekende indicator om betrouwbare afwijkingen op te sporen. Een regelmatige bearish divergentie treedt op als de prijs een hogere high maakt, terwijl de MACD-indicator een lagere high maakt.

Als je wacht op een situatie waarin tegelijkertijd een opwaarts trendkanaal overshoot en een regelmatige bearish divergentie bestaat, dan heb je een opstelling met een nog grotere kans op een neerwaartse omkering. De volgende schermafbeelding toont deze situatie:Als u altijd wacht op situaties waarin meerdere kanten samenkomen, zult u tijdens uw handelscarrière minder pijn hebben vanwege het hogere winstpercentage. Ook krijg je als handelaar een veel beter zelfvertrouwen.

Maar dit is niet alles. U kunt nog betere signalen filteren die op de lange termijn een nog hoger winstpercentage opleveren.

Dus, hoe krijg je een nog betere voorsprong op de markt?

Weerstandsniveaus toevoegen om nog betere instellingen te filteren


Zoals hierboven uitgelegd, kunt u wachten tot er 2 randen tegelijkertijd optreden om een hoger winstpercentage te krijgen. Maar u kunt zelfs nog verder gaan en wachten tot er 3 randen tegelijk optreden.

De Auto Trend Lines Indicator For MT5 heeft een opwaarts trendkanaal getekend en de prijs is naar boven gestegen. Tijdens de overschrijding trad een bearish divergentie op. Nu kunt u de grafiek controleren als de prijs tegelijkertijd op een weerstandsprijsniveau ligt. Als u een zeer kieskeurige handelaar bent en veel professionele handelaren erg kieskeurig zijn (ze wachten soms dagen of zelfs weken totdat de voorwaarden voor een transactie perfect zijn), dan zult u op de lange termijn een nog hoger winstpercentage hebben.

In ons voorbeeld zou precies aan deze voorwaarden worden voldaan als de prijs een overschrijding zou maken van het opwaartse prijskanaal. Ik heb deze situatie gelabeld in de volgende schermafbeelding:Auto Trend Lines Indicator For MT5 - Conclusie


Elke handelsindicator is alleen zo goed als de handelaar die hem gebruikt. De ervaren handelaar weet dat succesvol handelen meer is dan blindelings een mechanische regelset volgen. Als dat waar zou zijn, dan zouden we allemaal winstgevende deskundige adviseurs kunnen ontwikkelen die succesvol zijn zonder menselijke tussenkomst. Maar dit is niet de realiteit.

Om succesvol te worden als handelaar, moet u een vaardighedenpakket ontwikkelen om uw handelskennis te combineren met wat u in de grafieken ziet. U moet leren in welke marktconditie welke handelskennis u een voorsprong op de markt geeft. Ik heb je een mogelijke manier laten zien door steeds meer randen toe te voegen aan een setup. Deze toevoeging van randen is een filtermechanisme dat minder transacties oplevert. Maar die transacties zullen van hogere kwaliteit zijn.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.