Averages rainbow Indicator For MT5

Averages rainbow Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Averages rainbow Indicator For MT5
  2. Ideeën uitwisselen met de Averages rainbow Indicator For MT5
  3. Averages rainbow Indicator For MT5 - Koop inzendingen
  4. Averages rainbow Indicator For MT5 - Verkoop inzendingen
  5. Averages rainbow Indicator For MT5 - Conclusie

De Averages rainbow Indicator For MT5 kan tot 256 gemiddelden met twee verschillende kleuren in de grafiek plotten. Deze gemiddelden kunnen worden gebruikt voor trendcontinuïteitshandel en voor omkeringshandel als u weet hoe u afwijkingen kunt detecteren. De indicator kan de waarden tekenen op basis van de berekeningsmethoden SMA, EMA, Smoothed MA en LWMA.

FREE Averages rainbow Indicator

Download the FREE Averages rainbow Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


De Averages rainbow Indicator For MT5 wordt vaak beschouwd als een complex filter. Maar degenen die de functies van de regenboogindicator kennen, kunnen de aflezing op een zeer gemakkelijke manier uitvoeren.

De kernfunctie van de regenboogindicator is vergelijkbaar met het gebruik van het voortschrijdend gemiddelde. Mensen die bedreven zijn in het gebruik van het voortschrijdend gemiddelde, kunnen gemakkelijk kwaliteitssignalen krijgen met behulp van de gemiddelden-regenboogindicator. De kernfunctie is gebaseerd op 256 voortschrijdende gemiddelden. De kleur van het voortschrijdend gemiddelde verandert met de verschuiving in het marktmomentum.

Als het momentum omhoog is, is de kleur van de banden blauw. En in de bearish trend wordt de kleur van de banden bruin. Het voortschrijdend gemiddelde dat in deze indicator wordt gebruikt, werkt op de 4 soorten variaties. Een eenvoudig, exponentieel, gelijkmatig en lineair gewogen voortschrijdend gemiddelde wordt gebruikt in het transactieproces.

Hoewel het een rommelige band in de grafiek kan creëren, kan het gebruik van deze indicator op de juiste manier u een uitstekend filter geven.


Ideeën uitwisselen met de Averages rainbow Indicator For MT5


Voordat je naar de functie van de gemiddelde regenboogindicator gaat, moet je een systeem ontwikkelen dat op een hoger tijdsbestek werkt. Omdat de kernfunctie van het filter is gebaseerd op het voortschrijdend gemiddelde, genereert het nemen van de meting uit een hoger tijdsbestek een veel nauwkeurigere meting.

Dingen kunnen een uitdaging zijn, maar u kunt eenvoudig een handelssysteem met een kort tijdsbestek transformeren naar een strategie met een hoger tijdsbestek door een demo-platform te gebruiken. En degenen die de handelsmethode met een hoger tijdsbestek gebruiken, kunnen de gemiddelde regenboogindicator eenvoudig synchroniseren met hun bestaande handelsmethode.

Het is dus veilig om aan te nemen dat de functie van dit klassieke filter ook verband houdt met de prestaties van de handelsstrategie. Als de strategie meer dan 60% van de tijd niet wint, kan de gemiddelde regenboogindicator geen samenhangende signalen geven. Dit betekent dat u op basis van de gegevens van deze indicator geen ideale of goed gesynchroniseerde handelsconfiguraties zult vinden.


Averages rainbow Indicator For MT5 - Koop inzendingen
Om een actief te kopen, kijken beleggers meestal naar het belangrijke ondersteuningsniveau. Het ondersteuningsniveau beperkt de daling van de prijs en creëert een bullish prijsactiepatroon. Met behulp van uw bestaande handelssysteem zou u een goed gebalanceerde koopzone in het handelsinstrument moeten kunnen vinden.

Het koopsignaal vinden in overeenstemming met het bullish prijsactiesignaal geeft de handelaar meestal een sterk idee dat de markt op weg is naar een sterke bullish rally. Maar we hebben een sterke bevestiging nodig van de gemiddelden-regenboogindicator. Als het een trendhandelmethode is, is de kleur van de gemiddelde regenboogindicator blauw.

Wanneer de markt echter voor een diepere correctie gaat om een belangrijk ondersteuningsniveau te testen, ziet u een kleurverandering in de regenboogindicator van gemiddelden. Dat betekent dat de bruine kleurbanden in de gemiddelde regenboogindicator niets anders zijn dan de indicatie van een bearish correctie wanneer de belangrijkste ondersteuning of de trendlijn nog intact is.

Open uw lange transactie met de bevestigingen van de indicator en raak niet bevooroordeeld door de potentiële handelsconfiguraties in kleine ondersteuningsniveaus te zien. Zorg ervoor dat het risico niet groter is dan 2% van uw rekeningsaldo, want als dat niet het geval is, zult u op de lange termijn een groot bedrag verliezen.


Averages rainbow Indicator For MT5 - Verkoop inzendingen
Het gebruik van de gemiddelden-regenboogindicator bij het nemen van shorttransacties is vergelijkbaar. Maar we zullen de handelstechniek op een andere manier bespreken. Veel handelaren gebruiken de handelsstrategie voor het diagrampatroon om hun transacties te openen. Handelsmethoden voor grafiekpatronen worden erg ontmoedigend wanneer de beleggers van plan zijn om een grote omkering te verhandelen.

Maar dit kan met vertrouwen worden gedaan als de regenboogindicator van gemiddelden in aanmerking wordt genomen. Omdat we zullen leren om de short trade te openen, moeten we een sterke doorbraak vinden van het belangrijke ondersteuningsniveau. Omdat het ondersteuningsniveau moet overeenkomen met de belangrijke lijn van het kaartpatroon.

Als u bijvoorbeeld van plan bent het hoofd- en schouderpatroon te ruilen, is het ondersteuningsniveau de halslijn van het kaartpatroon. Precies bij het doorbreken van de halslijn zou er een verschuiving moeten plaatsvinden in de 256 voortschrijdende gemiddelden. De verschuiving zal resulteren in de opvallende kleurverandering in de gemiddeldenregenboogindicator.

Aangezien de markt voor een bearish duik gaat, wordt de gemiddelde regenboogindicator bruin van kleur en zal de helling naar het zuiden wijzen. Het patroon lijkt op een net dat in het water wordt gegooid. Maar u moet uw vaardigheden en stressmanagementniveau testen in het demoplatform voordat u begint met het uitvoeren van transacties in sleutelomkering. Tenzij u dat doet, zal het moeilijk zijn om de echte markt te bedenken.


Averages rainbow Indicator For MT5 - Conclusie


Nu zou u een duidelijk concept moeten hebben over het gebruik van de gemiddelden-regenboogindicator. Mensen die veel geld proberen te verdienen, hebben veel te leren over deze markt. Alleen omdat de regenboogindicator van gemiddelden de verschillende fasen van de trend kan filteren, is dit niet de beste indicator.

In feite kan dezelfde indicator anders werken, omdat de handelaars deze op een andere manier gebruiken. Mensen met uitgebreide ervaring kunnen de banden van deze indicator ook gebruiken voor het dynamische ondersteunings- en weerstandsniveau. Maar om transacties op deze banden uit te voeren, moet een handelaar op zoek gaan naar de prijsactiesignalen.

Wat betreft de handelsstrategie op korte termijn, worden de indicatoren de belangrijkste bron van enorme verwarring over de kleur van de bandveranderingen op regelmatige basis. Dit is niets anders dan het ontbreken van een dominante trend in het lagere tijdsbestek. Tenzij u super zeker bent van de functies van uw handelsstrategie met een lager tijdsbestek, kunt u deze indicator het beste gebruiken om in het hogere tijdsbestek te handelen.

Als de dingen in de juiste volgorde worden gedaan, zou een handelaar moeten verwachten dat hij ten minste 80% van de tijd wint door alleen de regenboogindicator voor gemiddelden als filtertool te gebruiken.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.