BeginnerAlert Indicator For MT5

BeginnerAlert Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. BeginnerAlert Indicator For MT5
  2. Ideeën uitwisselen met de BeginnerAlert Indicator For MT5
  3. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Koop inzendingen
  4. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Verkoop inzendingen
  5. BeginnerAlert Indicator For MT5 - Conclusie

De BeginnerAlert Indicator For MT5 is ontwikkeld om beginnende handelaren te helpen de trendrichting en mogelijke ondersteunings- en weerstandsniveaus te detecteren. Deze indicator geeft zelfs meldingen via MT5 pop-, e-mail- en pushmeldingen. Met de waarschuwingsfunctie wordt u in realtime op de hoogte gebracht en hoeft u niet de hele dag naar de schermen te kijken.

FREE BeginnerAlert Indicator

Download the FREE BeginnerAlert Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


De BeginnerAlert Indicator For MT5 is ontwikkeld door Nikolay Kositsin. Dit is een speciaal soort indicator die het uiterste punt van de markt aangeeft. Degenen die een experiment zijn met de handelsindustrie, weten dat de extreme punten vaak worden beschouwd als de ondersteunings- en weerstandsniveaus.

Dit zijn de belangrijkste plaatsen waar de prijs van een bepaald instrument de neiging heeft om van richting te veranderen. De BeginnerAlert-indicator creëert het perfecte signaal voor de detailhandelaren over de belangrijke steun en weerstand die de investeerders een unieke kans geeft om hun standpunt over een bepaalde transactie te evalueren.

Mensen die voor de hoogfrequente bedrijven hebben gehandeld, gebruiken de BeginnerAlert-indicator uitgebreid omdat deze de slechte signalen filtert. Door het perfecte gebruik ervan te kennen, kunt u uw prestaties in korte tijd verbeteren. De paarse stippen worden gevormd in de weerstandszone en de blauwe stippen worden gevormd in de ondersteuningszone.

Merk op dat deze stippen geen absoluut niveau laten zien dat u winstgevende transacties kan garanderen. Verliezende transacties zullen nog steeds in het spel zijn, maar degenen die enthousiast zijn over hun risicobeheerbeleid, kunnen gemakkelijk grote verliezen vermijden en een behoorlijk bedrag verdienen zonder grote problemen te hebben.


Ideeën uitwisselen met de BeginnerAlert Indicator For MT5


Het handelsvoordeel is verantwoordelijk voor het maken van winst op de Forex-markt. Mensen met een sterk handelsvoordeel, hebben de neiging om het goed te doen, zelfs in de complexe toestand van de markt. Maar als u van plan bent te handelen met de BeginnerAlert-indicator met een zwak handelsvoordeel, wees dan voorbereid om de meeste transacties te verliezen.

Om uw handelsuitvoering te verbeteren, moet u afhankelijk zijn van een eenvoudig systeem dat uw handelsuitvoeringsproces in grote mate zal verbeteren. Concentreer u niet op de gekleurde stippen, maar op de SR-niveaus. Ontwikkel een robuuste handelsmethode die de perfecte koop- en verkoopzone kan herkennen. Om het slagingspercentage te verbeteren, kunt u beginnen met een hoger tijdsbestek.

Het tijdsbestek van de minuten geeft geen nauwkeurige gegevens aan de detailhandelaren. De BeginnerAlert-indicator drukt regelmatig gekleurde stippen af in het tijdsbestek van een minuut en het zal moeilijk zijn om een transactie met een hoge RR-ratio te vinden. Het kan even duren om te wennen aan de handelsmethode met een hoger tijdsbestek, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je volledig profiteren van de BeginnerAlert-indicator. Het is tijd om meer te weten te komen over de gekleurde stippen en het handelsuitvoeringsproces met behulp van de BeginnerAlert-indicator.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Koop inzendingen
Een sterk vraagniveau is een plek waar we naar het koopsignaal moeten zoeken. De handelaren zijn meestal afhankelijk van de prijs bullish bar of kandelaars in de ondersteuningszone. Maar deze methode kan sterk variëren, afhankelijk van uw vaardigheden en het type rand dat u gebruikt. Over het algemeen is de op indicatoren gebaseerde handelsmethode niet zo perfect.

De indicatorgegevens moeten worden genomen nadat u de gewenste lange transactie-instelling heeft gevonden. Probeer met uw bestaande handelsmethode het perfecte koopsignaal te vinden op ondersteuningsniveau. Analyseer de RR-ratio voor de transacties. Als het minder is dan 1: 4, mag u uw handelsidee niet koesteren. Nadat u de RR-ratio heeft beoordeeld, zoekt u naar de blauwe stip onder de bullish trade-instellingen.

Als de blauwe stip aanwezig is, heeft u een geweldige kans om geld te verdienen door long te handelen in het handelsinstrument. Maar verhoog het risico niet alleen omdat u het BeginnerAlert gebruikt. De aflezing van de indicator moet worden beschouwd als een boost voor uw vertrouwen. Terwijl u de transacties uitvoert met de paarse stip boven de weerstandszone, weet u zeker dat u in een belangrijke zone verkoopt.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Verkoop inzendingen
De verkoopinvoeren worden net als de lange order genomen. In plaats van de handelsopstelling bij de ondersteuning te zoeken, zullen we de leveringszone gebruiken. In eenvoudiger bewoordingen, zoek naar het korte signaal op het weerstandsniveau. Maar het moeilijkste is het vinden van een geldige weerstand die de stieren kan vasthouden en de beren in actie kan brengen.

U kunt dat doen door een hoger tijdsbestek te kiezen. Sommigen van jullie zijn misschien van plan om te verkopen op het moment dat de ondersteuning wordt verbroken. Ze moeten rekening houden met de nieuwsgegevens, aangezien de ondersteuningsniveaus wegvallen als gevolg van een belangrijk persbericht. Kijk eens naar de gekleurde stippen als je de bearish trade-setup vindt. De BeginnerAlert-indicator moet een magenta gekleurde stip op de weerstandszone plaatsen.

De stip laat zien dat de verkopers in actie komen. Door de short trade te nemen in de weerstandszone met de magentakleurige stip, kun je een behoorlijke winst maken zonder grote problemen. Nadat u de transactie-instellingen hebt voltooid door de lezing van het BeginnerAlert te evalueren, kunt u uw short-transactie hebben en geld verdienen.


BeginnerAlert Indicator For MT5 - Conclusie


Elke handelaar moet zich concentreren op zijn discipline. Het vermijden van de gemeenschappelijke regels en proberen het winstpotentieel te vergroten door het risico te vergroten, kan uw carrière in gevaar brengen. Om de veiligheid van het kapitaal te waarborgen, moet een handelaar altijd zoeken naar een veilige aanpak.

Hoewel de BeginnerAlert-indicator de slechte transacties heel gemakkelijk kan filteren, moet u zich op uw gemak voelen met uw risicofactoren. Stel dat u 5% van uw rekeningsaldo heeft geriskeerd. Dus als u 5 trades op rij verliest na gebruik van het BeginnerAlert, bent u 25% lager. Herstellen van zo'n groot verlies kan een zeer uitdagende taak zijn. Maar als u slechts 2% van het rekeningsaldo riskeert, verliest u 10% van het eigen vermogen. En 10% van uw saldo terugkrijgen is mogelijk wanneer u de transacties met een strategische benadering aangaat.

Stop met focussen op de agressieve methode en probeer uw handelstechniek een boost te geven in de demo-omgeving. Benadruk de demo-omgeving en oefen veel. Neem de lezing van BeginnerAlert als zegeningen. Maar raak nooit afhankelijk van de metingen van de BeginnerAlert-indicator. Te veel bevooroordeeld worden bij het aflezen van de indicator kan de voortgang vertragen en de zaken erger maken. Vind de perfecte balans en voer de transacties met de nodige voorzichtigheid uit.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.