Angle of Averages Indicator For MT5

Angle of Averages Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Angle of Averages Indicator For MT5
  2. Trgovanje z idejami s Angle of Averages Indicator For MT5
  3. Angle of Averages Indicator For MT5 - Vnosi za nakup
  4. Angle of Averages Indicator For MT5 - Prodaja vnosov
  5. Angle of Averages Indicator For MT5 - sklep

Indikator Angle of Averages Indicator For MT5 izračuna kot drsečega povprečja. Koti vam lahko pokažejo moč trenda. Strmi koti določajo močne trende. Kazalnik riše zelene površine med močnimi trendi navzgor, rumene površine pa med močnimi padajočimi trendi. Siva območja kažejo cenovno akcijo, kjer je kot drsnega povprečja precej raven.

FREE Angle of Averages Indicator

Download the FREE Angle of Averages Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Indikator Angle of Averages Indicator For MT5 je eno najbolj elegantnih orodij, ki delujejo na pametnem izračunu. Kazalniki, ki delujejo z dvoosnimi podatki, so običajno odvisni od zapletenega algoritma, saj je treba za oblikovanje uvoženih podatkov v branje upoštevati dva različna niza podatkov.

Kazalnik kota povprečja pa deluje po drugačni formuli. Ustvari barvni histogram na podlagi formule ATR. To pomeni, da je pri ustvarjanju odčitavanja v kazalniku kotov povprečja upoštevano povprečno gibanje pipov. Kazalniki imajo dvojno funkcijo. Lahko deluje kot filter in ga lahko obravnavate tudi kot orodje za sprožitev trgovine.

Če razvijate novo trgovsko metodo, je bolje, da kazalnika kota povprečij ne upoštevate kot orodje za filtriranje. Najboljši rezultat dobite, ko postane sestavni del vaše strategije trgovanja.


Trgovanje z idejami s Angle of Averages Indicator For MT5


Nekateri od vas imate morda obstoječo strategijo trgovanja. Vendar ni treba skrbeti, saj je kazalnik kota povprečij mogoče sinhronizirati z obstoječim robom, ne da bi imel več težav.

Ljudje, ki poskušajo izboljšati svoje trgovinske veščine s strateškim pristopom pri trgovanju, se morajo naučiti uporabljati to orodje. Pomaga vam lahko z visoko natančnostjo določiti potencialno trgovinsko nastavitev, ki deluje tudi kot filter. Vendar morate vedeti, kako se palice in spremembe barve palice odzivajo na različna stanja na trgu.

V začetni fazi se lahko sliši zelo zmedeno, toda ko se naučite trgovati s strateškim pristopom, bi morali stvari hitro spremeniti. Zagotovil bo veliko raven enostavnosti v trgovskem poslu in vam ponudil klasično rešitev v realnem času.


Angle of Averages Indicator For MT5 - Vnosi za nakup
Nakup katerega koli sredstva zahteva dobro poznavanje ravni podpore. Ljudje, ki imajo močan način trgovanja, običajno dolgo trgujejo na pomembnem podpornem območju. Toda iskanje pomembne podporne cone je nekoliko zapleteno, če ne poznate popolnih korakov za analizo višjega časovnega okvira.

Recimo, da imate popolno strategijo, ki vam pove natančno lokacijo za nakup sredstva. Včasih boste po nekaj svečah opazili, da se trg odziva na vaše trgovinske nastavitve. To pa zato, ker strategija ne upošteva zagona. Če pa analizirate kote povprečnega odčitavanja kazalnikov, lahko trgovanje opravite ob pravem času.

Na vrhu ničelnih vrstic indikatorja naj se prikaže barva apna. Zelena vrstica se ponavadi pojavi po 4-5 svečah, ko prepoznate potencialni signal za nakup. Čeprav bo to povzročilo uporabo večje zaustavitve, lahko izboljšate natančnost trgovine. Dobite višjo stopnjo zmage, kar naj bi znatno izboljšalo vašo stopnjo samozavesti.

Toda ne upoštevajte kota povprečne palice kot sveti gral na trgu Forex. Še vedno boste izgubljali posle in ničesar ne morete storiti. Nekaterim od vas koncept široke ustavitvene izgube morda ni všeč, zato lahko prilagodljeno branje zlahka sprejmejo iz kotov povprečnega kazalnika. Ta korak bomo naučili v kratkih trgovinah.


Angle of Averages Indicator For MT5 - Prodaja vnosov
Zelo težka naloga je trgovanje z močnim padajočim trendom. Če uporabljate običajno tehniko za odčitavanje iz kota povprečja, boste uporabili zelo široko stop-stop. Toda v tem segmentu vas bomo naučili, kako branje iz tega kazalnika prevzamete v drugi obliki.

Ko v sredstvu najdete potencialno raven prodaje, bi morali posredovati na sive palice. Sive črte morajo biti oblikovane na negativni strani referenčne črte. Ko opazite sive pasove, počakajte na tri zaporedne sive palice, ki se postopoma povečujejo. Odprite kratko trgovanje na četrti sivi vrstici kazalnika kotov povprečja.

Postopno povečevanje dolžine sive palice nam pove, da je cena pripravljena na močan padec. Običajno najdemo zlate barvne črte na negativni strani referenčne črte po 5-7 sivih črtah. Ko uporabite ta poteg za odčitavanje, se prepričajte, da trgujete le s trendom.

Ni vam treba uporabiti široke stop-stop izgube, saj se trgovanje izvede takoj po prekinitvi ravni podpore. V primeru, da je podpora zlomljena z veliko medvedjo svečo, počakajte na manjši bikovski popravek cene. In vedno je bolje počakati na zlate medvede, da boste lahko odprli trgovanje na koncu bikovske korekcije.


Angle of Averages Indicator For MT5 - sklep


Vključitev kota povprečja v vaš obstoječi sistem trgovanja je zelo preprost postopek. Kljub temu pa je nekaterim novincem težko, saj ne vedo, kako jim barvni in sivi stolpci pomagajo pri trgovanju.

Analizirati bi morali gibanje cen in oceniti dolžino in barvo palic v kotih povprečij. Ko spoznate vpliv cene na stolpce kazalnikov, bi morali trgovci imeti na voljo enostavno sinhronizacijo novega kazalnika s svojo obstoječo metodo trgovanja.

Če se šteje, da indikator trguje po metodi obrnjenega trgovanja, počakajte na dvobarvne palice, preden odprete kakršno koli trgovanje. Recimo, da želite trgovati z bikovskim preobratom. Nikoli ne odpirajte trgovine na prvi zeleni vrstici, raje počakajte, da se oblikuje druga zelena vrstica.

Podobno bi morali pri tehniki trgovanja z medvedjim preobratom čakati na druge zlate barvne palice. Kot naivni trgovec ne bi smeli najprej začeti s tehniko obrnjenega trgovanja. Začnite s strategijo trgovanja s trendi in konzervativno uporabite indikator. Ko pridobivate izkušnje, preizkusite zapletene strategije z branjem tega klasičnega kazalnika.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.