Auto Trend Lines Indicator For MT5

Auto Trend Lines Indicator For MT5

Table Of Contents:

  1. Auto Trend Lines Indicator For MT5
  2. Zaznavanje prekoračenja kanala trendov z Auto Trend Lines Indicator For MT5
  3. Dodajanje rednih razlik MACD za filtriranje najboljših nastavitev
  4. Dodajanje ravni upora za filtriranje še boljših nastavitev
  5. Auto Trend Lines Indicator For MT5 - zaključek

Indikator Auto Trend Lines Indicator For MT5 nariše trendne črte neposredno na grafikonu. To je odličen pomočnik za vaše tehnične analize, še posebej, če ste novinec. Indikator celo nariše kanal trenda, ki ga lahko uporabite za zaznavanje pogojev prekupa in preprodaje.

FREE AutoTrendLinien Indicator

Download the FREE AutoTrendLinien Indicator for MT5.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Trendne linije uporabljajo številni profesionalni trgovci. Tako kot pri večini orodij za trgovanje jih lahko uporabljate na različne načine v vašo korist.

Na srečo Auto Trend Lines Indicator For MT5 naredi delo za vas in nariše trendne črte na grafikonu. Vleče celo kanal trenda, s katerim lahko sprejemate svoje trgovalne odločitve.

Osebno imam raje menjave trendov, ker lahko s temi vrstami poslov zelo zgodaj vnesete nov trend. V letih sem raziskal, da imate lahko velike verjetnostne preusmeritvene posle, ko čakate, da se več robov pojavi hkrati in na isti ravni cen.

Če obstaja takšna situacija, ko več robov potrdi morebiten prihajajoči preobrat, boste imeli v povprečju višji odstotek dobitka in zmagovalni posli bodo večji.

Zdaj bomo začeli s prvim robom in kasneje dodali več robov v nastavitev.

Zaznavanje prekoračenja kanala trendov z Auto Trend Lines Indicator For MT5


Kot sem že omenil, ta kazalnik za vas riše trendi. Prekoračitve trendih kanala se lahko uporabljajo kot povratni signal z veliko verjetnostjo. Prekoračitve trendih kanalov nastanejo, če se cena nenadoma hitreje premakne v smer trenda kot prej.

Ta koncept bom razložil zdaj na podlagi vzpona trendnega kanala. Kot lahko vidite na spodnjem posnetku zaslona, je indikator narisal kanal trendi navzgor, ki temelji na nedavnih cenovnih ukrepih naraščajočega trenda.

Spodnja meja kanala navzgor trendov je narisana z vijolično barvo, zgornja meja pa modro barvo. Če cena premaga modro črto navzgor, izkušeni trgovec ve, da je trend naraščanja v preobremenjenem stanju. Preobremenjeni pogoji so zgodnje opozorilo, da bo trend naraščanja kmalu zmanjkal pare. Najverjetneje bomo videli večji popravek (povratek) navzdol ali celo začetek novega trenda upada.Kot je na zgornjem posnetku zaslona označeno z rdečo puščico, potem ko cena preseže in se trend gibanja navzgor usmeri navzgor, potem lahko pričakujete, da se bo trend obrnil navzdol, ker je cena v preveliki količini.

Torej, kako lahko dodate dodatno potrditev, da bo pri tej previsni poti kanala prišlo do preobrata navzdol?

Dodajanje rednih razlik MACD za filtriranje najboljših nastavitev


Če imate nekaj izkušenj s trgovanjem, boste verjetno že slišali za razhajanja. MACD je odličen indikator za odkrivanje zanesljivih razlik. Do rednega medveškega odstopanja pride, če je cena višja, medtem ko indikator MACD dosega nižjo.

Če čakate na situacijo, ko se kanal trenda navzgor prekriva in je redna medvedja razhajanja hkrati, potem imate nastavitev s še večjo verjetnostjo za preusmeritev navzdol. Naslednji posnetek zaslona prikazuje to situacijo:Če vedno čakate na takšne situacije, ko se združi več robov, potem boste imeli med trgovinsko kariero manj bolečin zaradi višjega deleža zmag. Tudi kot trgovec boste razvili veliko boljše zaupanje.

A to še ni vse. Filtrirate lahko še boljše signale, ki na dolgi rok ustvarijo še večji odstotek zmage.

Kako torej še boljši prednost pred trgom?

Dodajanje ravni upora za filtriranje še boljših nastavitev


Kot je razloženo zgoraj, lahko počakate, da se hkrati pojavita dva roba, da dobite večji odstotek zmage. Lahko pa greš še dlje in počakaš, da se istočasno pojavijo 3 robovi.

Kazalnik Auto Trend Lines Indicator For MT5 je narisal trend trendi navzgor in cena je naredila previsoko stopnjo navzgor. Med previsom je prišlo do medvedjega razhajanja. Zdaj lahko preverite grafikon, če je cena hkrati na ravni odporne cene. Če ste zelo izbirčen trgovec in ste številni profesionalni trgovci zelo izbirčni (včasih čakajo na dneve ali celo tedne, dokler so pogoji za trgovino popolni), boste imeli dolgoročno še višji dobički.

V našem primeru bi bili ti pogoji izpolnjeni, če cena preseže kanal navzgor. To situacijo sem označil na naslednjem posnetku zaslona:Auto Trend Lines Indicator For MT5 - zaključek


Vsak kazalnik trgovanja je dober le kot trgovec, ki ga uporablja. Izkušeni trgovec ve, da uspešno trgovanje več kot slepo sledi mehanskim naborom pravil. Če bi bilo to res, bi lahko vsi razvili donosne strokovne svetovalce, ki bi bili uspešni brez človeškega posredovanja. A to ni realnost.

Če želite postati uspešni trgovec, morate razviti nabor spretnosti, s katerimi lahko kombinirate svoje znanje o trgovanju s tistim, kar vidite na lestvicah. Med tržnim pogojem se morate naučiti, katero trgovalno znanje vam daje prednost pred trgom. Pokazal sem vam en možen način, tako da v nastavitev dodate vse več robov. To dodajanje robov je mehanizem filtriranja, ki ustvarja manj trgovanj. Toda ti posli bodo bolj kakovostni.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.