Isakas Sekelper Trading System For MT4

Isakas Sekelper Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Isakas Sekelper Trading System For MT4
  2. Valg af handelsinstrument
  3. Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Lang opsætning af handel
  4. Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Opsætning af kort handel
  5. Handelsledelse
  6. Konklusion


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 er en meget gammel handelsstrategi, der stadig udelukkende bruges af erfarne forhandlere. Denne strategi kræver en hurtig forståelse af markedets højder og nedture. Folk, der har en stærk basis og kender til retracement og trendfase på markedet, kan handle enormt ved hjælp af denne unikke strategi. Strategien består af 3 unikke nøgleindikatorer. Disse er - HMA, non-lag dot MA og FX Fischer mod. Efter indlæsning af skabelonen kan indikatoren oprette en pop op-alarm, der giver detailhandlerne et klart signal om den potentielle lange og korte handelsmulighed. Det kan tage et stykke tid at vænne sig til det forskellige prikdiagram, men når du først er klar over mekanismen for denne indikator, kan du nemt sikre ensartet fortjeneste.

FREE Isakas Sekelper Trading System

Download the FREE Isakas Sekelper Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


At sikre ensartet fortjeneste på en kortere tidsramme er en meget hård opgave. Da den anbefalede tidsramme til brug af Isakas Sekelper Trading System kun er minutdiagrammet, skal handlende være meget forsigtige med deres handlinger. En lille fejl i analysen af den ikke-forsinkede dot MA-sekvens kan føre til at miste ordrer. Men den gode nyhed er, at strategien kræver meget enkle trin. En begynderhandler, der har god viden om de forskellige cyklusser i trenden, kan drage fordel af dette system.


Valg af handelsinstrument


Isakas Sekelper Trading System er ikke som din almindelige skalperingsstrategi. Så du kan implementere denne handelsstrategi til at handle med ethvert instrument. Du skal omhyggeligt analysere valutaparets bevægelse og vælge det rigtige handelsinstrument. For at lette trinnene opfordrer vi handlerne til kun at håndtere de største valutapar. Men valg af det primære handelsinstrument ud af 7 store valutapar vil være et hårdt job for nybegyndere. Der er dog nogle bestemte regler, som du kan følge for at indsnævre listen over valutapar.

Den første ting, du skal overveje, er tendensen. Prøv at vælge et populært aktiv. Den anden faktor skal være det gennemsnitlige spread og prisbevægelse for det pågældende aktiv. Den daglige gennemsnitlige prisbevægelse skal være højere end 50 pips, og spredningen skal være lavere end 3 pips. Normalt vil denne spredning ikke være et nøgleproblem, hvis du handler med en avanceret mægler. Den sidste ting at overveje nyhedsfaktoren. Undgå at bruge denne strategi inden en økonomisk pressemeddelelse. Grundlæggende nyhedsdata kan skabe massivt kaos på markedet og forårsage en falsk stigning og uventede vendinger i tendensen. Så Isakas Sekelper Trading System bør kun bruges til at handle med den stabile markedstilstand.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Lang opsætning af handel


Du undrer dig måske over, at handelsprocessen er meget hård. I hovedkortet skal du se to strengede linjer dannet af den farvede prik. Lige før tilbageførslen finder sted, deles en stiplet linje i to. Så hvis du ser tre stiplede linjer, skal du forvente en vending på markedet. Når du ser tre røde stiplede linjer i diagrammet, skal du gøre dig klar til at tage lang rækkefølge. Når de stiplede linjer skifter farve til blå, skal du flytte til FX Fish mod-indikatorpanelet. Hvis du ser grønne søjler på den positive side af referencelinjen, skal du udføre din lange handel med stor tillid.Ting bliver lidt vanskelige, når de erhvervsdrivende vil indstille take profit for handlerne. Normalt holder forhandlerne deres lange handel åben, indtil de finder divisionen i de blå farvede stiplede linjer. Det betyder, at du skal få øje på tre blå stiplede linjer på toppen, inden du lukker handlen. For stoptabet indstiller du det under den sidste røde prikkede plet i diagrammet. Normalt er det gennemsnitlige stoptab ved brug af denne strategi 15-20 kerner. Stop-loss og take profit-niveauet kan dog variere betydeligt afhængigt af markedssvingningens art.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Opsætning af kort handel


Det er også meget nemt at udføre de korte handler ved hjælp af Isakas Sekelper Trading System. Du skal følge det modsatte trin, der bruges til at tage de lange handler. Se efter opdeling i en af de blå prikkede linjer nær toppen. Når du ser tre blå stiplede linjer i diagrammet, skal du flytte tilbage til indikatorpanelet FX Fish mod. Røde bjælker på den negative side af indikatorpanelet giver os et klart signal om, at prisen er klar til at falde. Udfør de korte handler med dannelsen af de første røde prikker i diagrammet. Bemærk, at der kun skal være to røde stiplede linjer, når du handler. Placer dit stop under de sidste blå prikker i diagrammet.For at indstille take profit skal du bruge den manuelle metode. Hold handlen åben, indtil du ser opdeling i den blå stiplede linje nær et kritisk supportniveau. Men nogle af detailhandlerne overvåger muligvis ikke handelen, mens de bruger denne strategi. De kan bruge faste 20 pips stop loss og 40 pips tage fortjeneste. Men i så fald bør risikoeksponeringen være mindre end 1% af din kontosaldo. Bemærk, at der altid er tre stiplede linjer. Men den ene fusionerer altid med den anden, det er derfor, du ser to stiplede linjer. Når de fusionerende faktorer forstyrres, oplever vi et nyt sving på markedet.


Handelsledelse


Åbning af handlerne ved hjælp af Isakas Sekelper Trading System kan virke som en nem proces, men det bliver svært, når du administrerer flere handler. Da systemet kræver konstant overvågning af handlerne for at få det bedste resultat, kan de erhvervsdrivende have to åbne handler på samme tid. Hvis du har mere end to handler åbne på samme tid, vil det være svært at finde det perfekte udgangssted for begge handler. Du tager muligvis handler med mindre end 1% risiko, men undlader du at lukke handlerne på det rigtige tidspunkt kan gøre en rentabel handel til en tabende.

Da processen kræver forståelse af det vigtigste svingepunkt på markedet, beder vi de handlende om at lære om de forskellige faser af tendensen. Inden du begynder at bruge Isakas Sekelper Trading System, skal du få en demo-konto og studere retracementfasen, svinge højt og lavt. At have god viden om disse tre vilkår kan forbedre dine handelsfærdigheder betydeligt. Du vil forstå den virkelige mekanisme i dette system. Til tider vil du se, at prisen viser udvidet bevægelse. Dette er intet andet end det faktum, markedet er i en stærk tendens. Så vurder den grundlæggende faktor for at finde ud af, om aktivet er stærkt bullish eller bearish. I tilfælde af at du har at gøre med en stærk tendens, så prøv kun at foretage handler til fordel for trenden.


Konklusion


Succes kræver hårdt arbejde og tålmodighed. Du ved muligvis meget om markedet, stadig skal du synkronisere dig selv med Isakas Sekelper Trading System. Dette kan gøres ved hjælp af demo-kontoen. Der er ingen grund til at lære funktionerne i denne strategi ved at bruge dine rigtige penge. Hold dig til demo-handelskontoen og øv dig hårdt, indtil du føler dig sikker på dette system. De, der følger de grundlæggende protokoller og har en rimelig viden om markedet, kan forvente at mestre dette system inden for en måned.

Nogle uerfarne forhandlere kan finde det svært at opnå en ensartet fortjeneste, de kan handle i 30-minut-diagrammet. Ved at skifte til den højere tidsramme tillader du dig selv at handle i en stabil markedstilstand. Når du bliver sikker på dine handlinger, kan du langsomt flytte til M15- eller M5-diagrammet. Men stadig har du friheden til at vælge din ønskede tidsramme, mens du bruger Isakas Sekelper Trading System. Endelig skal du ikke glemme det faktum, at hvert system har tendens til at generere mister striber. Så møde denne situation med tillid og ikke bryde reglerne.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Isakas Sekelper Trading System

Download the FREE Isakas Sekelper Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.