Jurik Scalp Net Trading System For MT4

Jurik Scalp Net Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Jurik Scalp Net Trading System For MT4
  2. Valg af handelsinstrument
  3. Jurik Scalp Net Trading System For MT4 - Lang opsætning af handel
  4. Jurik Scalp Net Trading System For MT4 - Opsætning af kort handel
  5. Handelsledelse
  6. Jurik Scalp Net Trading System For MT4 - Konklusion


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Jurik Scalp Net Trading System For MT4 kan bruges til at udføre handlerne i enhver tidsramme. Normalt foretrækker eksperthandlere at handle i 5,15 og 30-minutters diagrammer. Til udviklingen af denne unikke handelsstrategi er Jurik filter, Jurik TTM SSA Bars og Jurik MACD indikator brugt. Selvom dette ikke er de traditionelle indikatorer, som vi normalt finder i MT4-platformen, er det meget nemt at lære dens funktion. Efter udpakning af strategifilen får du skabelonen og den nødvendige indikator. Placer dem i datapappen på handelsplatformen, og indlæs skabelonen. Du skal se et simpelt diagram med et indikatorpanel.

FREE Jurik Scalp Net Trading System

Download the FREE Jurik Scalp Net Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


I hoveddiagrammet skal du se to glidende gennemsnit, og dette fungerer som Jurik-filteret. Dette vil være et nøgleværktøj til at finde handelssignalerne i handelsinstrumentet. Men dygtige forhandlere bruger ofte den manuelle metode til at finde support- og modstandsniveauet. Dette styrker handelsudførelsesprocessen på en betydelig måde. Endelig bruges Jurik MACD til at filtrere de baserede handelssignaler. Mange eksperter har brugt dette fantastiske Jurik Scalp Net Trading System til at handle med det mest populære instrument. Da dette vil være en komplet guide til denne handelsstrategi, vil vi også vise den avancerede teknik til at vælge det rigtige handelsinstrument til denne strategi.


Valg af handelsinstrument


Når du taler om skalpering, skal vi være forsigtige med handelstimingen. Da handlen udføres betragtes som det kortsigtede momentum på markedet, kan en lille fejl koste os en stor sum penge. Derfor anbefaler vi detailhandlere at vælge det trendmæssige aktiv. Ved at vælge det trendmæssige aktiv vil vi være i stand til at handle i vejen for mindst modstand. At være en ny forhandler skal du kun kigge efter handelssignalerne i de store valutapar. Når du bliver dygtig til at handle med et bestemt stort valutapar, kan du begynde at handle i de mest populære eksotiske par.

Når du bruger Jurik Scalp Net Trading System til at handle med det eksotiske par, skal du være yderst forsigtig med dine handlinger. Til tider bliver spredningen af det eksotiske par ekstremt bred. Så hvis du åbner handler under sådanne forhold, vil risikoen for at belønne forholdet for handlerne blive hæmmet. Før du åbner handel med et hvilket som helst instrument, skal du være sikker på, at spredningen er mindre end 4 kerner. Når du først begynder at handle i det stramme spread-instrument, vil du være i stand til at optimere din handelsstrategi professionelt.


Jurik Scalp Net Trading System For MT4 - Lang opsætning af handel


Efter at have læst de grundlæggende detaljer om Jurik Scalp Net Trading System, skal du have tanken om, at dette system ikke er svært at bruge. Et komplekst handelssystem bør aldrig bruges til at skalpe markedet. Når du stoler på en simpel teknik til at udføre handlerne, bliver det lettere at tage en hurtig beslutning på kort tid.

Og dette er vigtigst, når du har til hensigt at tage hovedbunden. Lad os nu komme til den lange proces til opsætning af handel. Se efter det bullish kryds i det glidende gennemsnit af Jurik Filter. Dette betyder, at det glidende gennemsnit af brun farve krydser over kalkfarvelinjen. Tegn et supportniveau på 5 minutter eller dit analytiske diagram. Dette supportniveau skal matche Jurik-filterets supportniveau. Vent på, at prisen falder til det glidende gennemsnit af Jurik Filter, og se efter dojien til det bullish prishandlingssignal.Når du ser afvisningen ved Jurik-filterværktøjet, skal du vente på den store positive bjælke i Jurik MACD-indikatoren. Dette betyder, at den forrige bjælke vil være meget mindre, og den vil være meget tæt på referencelinjen nul. Når du ser den pludselige store bjælke lige ved dannelsen af det bullish afvisningsmønster, skal du udføre den lange ordre. Stoptabet for handelen skal være 7-8 pips, og take profit vil være 18 pips. Hvis volatiliteten er høj, kan du indstille stoptabet til 25 kerner. Men bemærk, at du ikke kan tage mere end 1% risiko, mens du handler med Jurik Scalp Net Trading System.


Jurik Scalp Net Trading System For MT4 - Opsætning af kort handel


Elitehandlere ved, at Jurik Scalp Net Trading System har en meget høj gevinstprocent. Det forbedrer systemets effektivitet bare ved at bruge de mest grundlæggende handelsregler. For at tage din kortslutning skal du finde det bearish kryds i Jurik Filter-værktøjet. Dette betyder, at de brune linjer krydser under den grønne linje, hvilket påfører aktivet et bearish tryk. Marker modstandsniveauet, og vent på den bullish korrektion. Den korrigerende bevægelse i valutaparet slutter, når den når det største modstandsniveau.Find dit baisse prishandlingssignal lige ved det glidende gennemsnit af Jurik Filter. Efter at have set det bearish prishandlingssignal, skal du læse dataene fra Jurik MACD-indikatoren. I dette tilfælde viser vi dig en anden måde at bruge søjlerne i Jurik MACD-indikatoren på. Hvis du ser mere end 5 på hinanden følgende vandstænger på den negative side inden dannelsen af handelssignalet, kan du tage kort handel. Indstil stoptabet til 7-8 kerner, og indtjeningsoverskuddet bliver 18 kerner.


Handelsledelse


Ved at se de præcise trin til brug af Jurik Scalp Net Trading System har du måske en fornemmelse af at du kan sikre dit økonomiske liv. Men at lære om den teoretiske del er altid let, men tingene bliver komplekse, når du begynder at beskæftige dig med den praktiske industri. Så vi anbefaler detailhandlere at få en demo-konto og lære korrekt brug af Jurik Scalp Net Trading System. I en demo-konto behøver du ikke tænke på de tabte handler. Så du kan teste dette system kraftigt og mestre den perfekte handel med kunsten.

Succesrige forhandlere er godt klar over, at de skal styre deres handler på en meget professionel måde. det er derfor, de tænker over det værst tænkelige scenario, før de åbner nogen handel ved hjælp af Jurik Scalp Net Trading System. Mens du bruger denne strategi, skal du også være opmærksom på nyhedshændelsen. Nyhedsdata kan skabe omfattende volatilitet på markedet, og det kan jagte det stramme stoptab. Prøv at følge en handelsdagbog hele tiden, så du kan handle med streng disciplin, og dette sparer dig for overtradingsproblemer.


Jurik Scalp Net Trading System For MT4 - Konklusion


For at være en elitehandler skal du følge en professionel handelsstrategi. Og dem, der leder efter en sådan handelsmetode, kan stole på Jurik Scalp Net Trading System. Men du skal give dig tid og lære kernefunktionen for denne indikator, der bruges i denne handelsmetode. Det gode ved dette klassiske handelssystem er enkelheden. Du skal dog have de grundlæggende færdigheder til at tegne support- og modstandsniveauet manuelt, da Jurik Filter-niveauerne matches med de tegnede niveauer.

Mens du tager handlerne, skal du stoppe med at tænke for at få en stor fortjeneste. At have realistiske forventninger er en af de vigtigste regler for at få succes ved at bruge Jurik Scalp Net Trading System. I det øjeblik du begynder at forvente urealistisk fortjeneste fra markedet, begynder du at bryde reglerne. Når du bryder reglerne, begynder systemet at falde fra hinanden, hvilket får dig til at miste ordrer. Oprethold streng disciplin, mens du skalperer markedet, og kend til den økonomiske nyhedshændelse. At holde dig opdateret om den store økonomiske nyhedshændelse kan let beskytte din kapital mod store tab.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Jurik Scalp Net Trading System

Download the FREE Jurik Scalp Net Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.